21 sterren die rijk waren voordat ze 21 werden

Toen je net uit je tienerjaren was, droomde je er alleen van om fatsoenlijk geld te verdienen terwijl je elke rekening van $ 10 telde die je had. Ondertussen zijn er jonge mensen die GROOT geld begonnen op te halen voordat ze er zelfs maar over konden dromen! Hoe hebben ze het voor elkaar gekregen? Zou het niet de moeite waard zijn om deze succesvolle mensen van dichtbij te bekijken die het restaurant kunnen kopen dat we graag eten? Stel je voor dat je zoveel geld verdient voordat je 21 wordt, dat je misschien nooit meer je vinger opsteekt tijdens de rest van je leven. Maar het is niet wat deze mensen van plan zijn te doen - integendeel, ze zijn van plan hun carrière van acteren, modelleren, optreden op het podium te bevorderen, en niet alleen omwille van het geld.

Je kunt begrijpen dat dit soort prestaties niet zo gemakkelijk komen. Soms zijn het ouders die al aan de top staan ​​die een springplank vormen voor deze jongeren, maar in elk geval is het werk, werk, werk en het creëren van een naam voor jezelf die resonant klinkt over de hele wereld. Natuurlijk is het pad ruw: wie weet of ze hun vroege succes kunnen voortbouwen terwijl ze verder gaan? Ze kunnen vervagen als ze opgroeien, en niet in staat zijn hun lovenswaardige prestaties van vroeger te herhalen.

Het is bijna ondoorgrondelijk om te denken aan een tiener die zich wentelt in geld, maar het is wat er gebeurt! Ontmoet jonge mensen die de goudmijn hebben getroffen en groot hebben gemaakt voordat ze 21 werden - is het geweldig of is het een beetje gevaarlijk?

Skai Jackson, ter waarde van $ 500 duizend

Nee, Skai Jackson is nog geen miljonair, maar dan is ze pas 15 jaar oud, dus wacht maar af! De smiley Skai is geboren in New York en begon op zeer jonge leeftijd te werken als een kindermodel in commercials, en begon al snel met haar verovering van de filmindustrie toen ze 5 werd. Haar doorbraak was in 2007 met Liberty Kid, een onafhankelijke film waar ze een driejarige speelde, waarna ze aanbiedingen begon te ontvangen en uiteindelijk werd uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de groep Disney-kindersterren. Dat betekende het begin van haar grote werk in de Disney Channel-sitcom Jessie, en later in de Jessie spin-off, comedy-serie Bunk'd, waar Skai de rol van Zuri Ross zal hernemen. Dus de tijd dat Jackson bovenaan deze lijst staat, is misschien niet ver weg.

Hailee Steinfeld, ter waarde van $ 500 duizend

Er zijn voldoende rijke talenten jonger dan 21 jaar om deze lijst te vullen, maar wie van hen kan bogen op een nominatie voor een Academy Award? Bijna niemand - behalve Hailee Steinfeld die afgelopen december 20 werd. Het meisje uit Tarzana, Los Angeles, begon met het doen van kleine onderdelen vanaf de leeftijd van 9 jaar. Het was vier jaar hard werken geweest voordat Steinfeld haar doorbraakrol van Mattie Ross in True Grit werd aangeboden, die een hit werd. Haar prachtige weergave kreeg bijval van zowel critici als kijkers, wat leidde tot een Oscar-nominatie. En hoewel Steinfeld de prijs niet haalde, werd ze zeker gemarkeerd voor grotere dingen. Ze bewees haar waarde in leuke foto's (Pitch Perfect 2, met Anna Kendrick en Elizabeth Banks) en in hoofdrollen (The Edge of Seventeen, een Golden Globe Award-nominatie). Terwijl haar carrière sterk verliep, nam de jonge actrice de tijd om af te wijken in het opnemen van popsongs, waar ze ook zware erkenning verdiende. Nadat ze haar reputatie heeft gevestigd bij de succesvolle EP Haiz, wil ze zich aansluiten bij de gelederen van jonge popiconen die stadions en zalen vullen.

Maude en Iris Apatow, ter waarde van ongeveer $ 1 miljoen

Het is altijd leuk als de jongere generatie probeert zijn waarde te bewijzen aan hun beroemde ouders, en dit is wat er gebeurt in de Apatow-familie. Judd Apatow, cabaretier en Leslie Mann, actrice, behaalden beiden opmerkelijk succes in hun roepingen, en hun dochters 19-jarige Maude Apatow en de 14-jarige Iris Apatow begonnen vroeg om te laten zien dat ze hun ouders kunnen overtreffen (of, tenminste, hun best doen). Maude nam deel aan een aantal films (This Is 40, voor één) en tv-shows (Girls), terwijl Iris verscheen in de Netflix Original, Love, waar ze tot ieders vreugde een kinderster speelde. Wat vond je dan van de omgang van Knocked Up door beide zussen terwijl ze zo grappig waren om al die ondeugende vragen te stellen over alles dat ze het publiek deden brullen van het lachen. Dus hoewel het nog steeds de vraag is of ze echt de populariteit van hun ouders zouden bereiken, zullen ze zeker nog succesvoller (en rijker) worden dan ze nu zijn.

Maisie Williams, ter waarde van $ 1 miljoen

De Game of Thrones-serie met zijn enorme populariteit bleek een lanceerplatform voor verschillende jonge acteurs en actrices die genoeg deeg verdienden om op deze lijst te komen, Maisie Williams, een van hen. Op haar 20-jarige leeftijd is ze een vrij prominente figuur in de show, ze speelt al jaren Arya Stark. Hoewel Williams bezig was met het filmen voor Games, slaagde ze erin om optredens in andere films, schetsen en verschillende kleine werken samen te persen. Ze heeft haar deel van lof gekregen voor haar acteervaardigheden, evenals een aantal prijzen (Performer of the Year van de Circle Award van London Films Critics, bijvoorbeeld). Bijgevolg lijkt het erop dat Williams voortdurend aan het werk was zonder tijd te hebben om van het leven te genieten en jong te zijn. Dat zou jammer zijn, hoewel een van de jongste miljonairs van Hollywood zeker een goede compensatie is voor haar zware arbeid.

Bella Hadid, ter waarde van $ 1 miljoen

Op de vraag wie ze willen emuleren, zullen heel wat tienermeisjes zeker Bella Hadid noemen, een beroemd model op haar 19-jarige leeftijd. Waarschijnlijk, als dochter van een veelgevraagd model en de zus van een ander, had ze haar weg min of meer voor haar vrijgemaakt. Maar eerst interesseerde Bella zich voor fotografie en studeerde ze in New York. Toen kwam ze rond om de camera van de andere kant te benaderen, ongeveer tegelijkertijd toen haar zus Gigi Hadid ook met modelleren begon. Sindsdien betreedt ze de landingsbanen van menig topontwerper en wil ze het goede werk blijven doen. Wanneer ze niet werkt, besteedt ze haar tijd aan het bijwonen van evenementen en het toekennen van feesten in gezelschap van andere beroemdheden die van grote feesten houden, zoals Kendall Jenner en haar zus Gigi. Deze jongeren kunnen zeker voor elke hoeveelheid plezier betalen.

Amandla Stenberg, ter waarde van $ 1 miljoen

Waarschijnlijk besefte Amandla Stenberg, een aspirant-model, dat ze tot veel meer in staat was dan ze in het begin deed. En haar gevoel in de buik klopte in 2012 toen ze de taak kreeg om in de Hunger Games te spelen (samen met Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson) de rol van de 12-jarige vrouwelijke eerbetoon Rue. Terwijl de kaskraker aan populariteit groeide, werd Stenberg een zeer opvallende persoon, zowel als actrice als zangeres. Haar prachtige stem ontving haar deel van waardering en ze ging op tournee als lid van de Honeywater-band met ook Zander Hawley, songwriter en mede-ondertekenaar. Het duo kreeg veel positieve aandacht en uitte hun mening over veel onderwerpen, van Kylie Jenner's kapsel tot popcultuur in het algemeen. Stenberg's nieuwste werk speelde de hoofdrol in Everything, Everything naast Nick Robinson.

Amandla is niet alleen een begaafd entertainer maar ook een houder van sterke opvattingen over de huidige situatie in de wereld. Ze is een actief lid van de feministische beweging en staat altijd klaar om burgerlijke vrijheden en andere brandende vragen te bespreken. De actrice is open over haar seksualiteit en beweert niet-binair of pansexueel te zijn. Mevrouw Foundation for Women begroette haar in 2015 als 'feministe van het jaar'.

Bella Thorne, ter waarde van $ 2 miljoen

Thorne is actief sinds ze 9 in onbelangrijke delen in films en tv verscheen, en nu. Na tien jaar is ze op weg naar het sterrendom en zal ze waarschijnlijk niet stoppen. Ze heeft een lange lijst met optredens, waarvan vele opmerkelijk, te beginnen met het spelen van CeCe Jones in de Disney-hitshow Shake It Up. Jones leed, net als Thorne zelf, aan dyslexie. Vervolgens vertrok ze vanuit Disney Channel in Alvin and the Chipmunks: Road Chip en Famous in Love. En we zullen haar zangambities niet vergeten die waarschijnlijk binnenkort voor een debuutalbum zullen zorgen. In het persoonlijke leven vestigde ze extra aandacht op zichzelf in de omgang met Scott Disick, weer beschikbaar na splitsen met Kourtney Kardashian.

Sasha Pieterse, ter waarde van $ 2 miljoen

Sasha Pieterse, herinnerd voor haar rol in Pretty Little Liars, moet hier zeker worden vermeld, ook al is ze al 21 jaar. De dochter van professionele acrobatische ouders, ze begon al vroeg professioneel te worden in kleine onderdelen voor tv-sitcoms vanaf de leeftijd van 6. Maar groot succes ontging haar tot 13 toen ze speelde in ABC's Pretty Little Liars in de rol van Alison DiLaurentis. De serie voorzag haar van vast werk - en vast inkomen - voor de komende jaren en zeven seizoenen. Toen richtte ze zich op muziek en heeft in 2013 vier singles uitgebracht. Die waren niet erg succesvol, maar met alle jaren die voor haar liggen, kunnen we het nog wel over haar hebben als een geweldige hitmaker.

Tom Holland, ter waarde van $ 2,5 miljoen

Tom Holland is 21 en er is iets in hem dat ons vertelt dat hij pas aan het begin van zijn carrière staat - zelfs als het begin al door velen benijd zal worden. De Britse jongen ging dansen, kreeg een aanbieding voor de hoofdrol in de musical Billy Elliot: The Musical en liet mensen over zijn optreden praten. Die ervaring maakte hem klaar voor een acteur en hij verscheen in films, namelijk How I Live Now and In the Heart of the Sea. Maar dat is geschiedenis, terwijl de toekomst van Holland nog veelbelovender is omdat hij wordt opgesloten in Spider-Man: Homecoming en nog vijf films van Marvel. Hij zal de komende jaren zeker bezig zijn en zijn inkomsten zullen naar verwachting groeien.

Kylie Jenner, ter waarde van $ 3 miljoen

Elke lijst van jong en rijk bevat zeker Kylie Jenner, een 19-jarige megabucks-eigenaar en een zeer beroemd persoon voor helaas niets meer dan haar uiterlijk en - en haar veranderde uiterlijk. Er zijn geen problemen voor het werk en geluk voor Kylie, ze heeft haar genen en dat is alles wat ze nodig heeft. Ze is het jongste meisje onder alle Kardashians en Jenners, en misschien wel het meest in de schijnwerpers. Nadat ze haar lippen had veranderd, groeide ze uit tot een poppictogram en blijft ze geld verdienen aan haar persoonlijkheid en een make-uplijn. Ze hoeft niet veel te doen om een ​​nieuwe golf van aandacht op zichzelf te vestigen, maar een foto uploaden met een nieuwe hoed of grills erop, en dat is alles. Het is niet te zeggen hoe haar carrière en populariteit zich in de nabije toekomst zullen ontwikkelen, maar het zal zeker geen arm leven zijn voor Kylie.

Atticus Shaffer, ter waarde van $ 4 miljoen

Een andere comedyserie-ster, Atticus Shaffer, is memorabel voor zijn uitvoering op ABC's The Middle. Zijn karakter is Brick Heck, een intelligent maar introvert kind dat meerdere jaren jonger is dan de 18-jarige Shaffer. Het feit is dat de acteur lijdt aan imperfectie van osteogenese, een zeldzame handicap die voorkomt dat zijn botten groeien en sterker worden, dus hij ziet er ongeveer 5 jaar jonger uit dan hij eigenlijk is. Afgezien van de rol die hem roem en fortuin bracht, maakte hij nogal wat optredens in films, shows en was hij in de vraag naar zijn uitstekende stemuitvoeringen gedurende de laatste vijf of zes jaar.

Willow Smith, ter waarde van $ 4 miljoen

Willow is een briljante tiener uit de celeb-familie van Will Smith en Jayda Pinkett, zus van de jonge ster Jaden Smith. Ze is pas 16 jaar oud, maar ze werkt aan haar carrière alsof er geen morgen is. Ze begon beroemd te worden na te zijn verschenen in de horrorfilm I Am Legend waarin haar vader speelde. Willow speelde verder in andere films en gaf een stem voor animatiefilms, waarvan sommige zo groot zijn als Madagascar 2: Escape to Africa.

Op 10-jarige leeftijd bracht Willow haar eerste single Whip My Hair uit, die de platinastatus in de VS bereikte, en in 2015 schreef en produceerde haar eerste album dat bijna uitsluitend uit haar eigen nummers bestond. Met zo'n output is niet te zeggen welk succes ze zal hebben bereikt tegen de tijd dat ze 21 wordt!

Cody Simpson, $ 4,5 miljoen waard

Het zal snel een decennium zijn sinds de ster van Cody Simpson begon te stijgen, waardoor hij een erkend hart en ziel voor tieners en tween werd. Een multi-getalenteerde jongen uit Australië, Simpson toonde zichzelf als een zwemmer van verdienste en won prijzen voor zijn dapperheid. In 2009 begon hij zijn eigen liedjes te schrijven, op te nemen en te ontdekken dat mensen ze echt leuk vinden! Nu heeft hij drie succesvolle records en een aantal tours op zijn naam staan. Simpson nam ook deel aan de Dancing With The Stars-show in 1014, waar hij een van de jongste deelnemers was, die helaas lang niet kon blijven. Bovendien speelde hij zichzelf een paar keer in verschillende films, en hij wil duidelijk doorgaan met acteren, want zijn plannen omvatten het filmen van een remake van North Shore om North Shore Wave Warrior te heten.

Sophie Turner, ter waarde van $ 5 miljoen

De bewonderaars van The Game of Thrones kennen de actrice als de 5e hoogste verdienende in de serie - en dat op 20-jarige leeftijd! Dus onze Sansa Stark heeft een rockende carrière als hij fris is na de tienerjaren, compleet met de Young Artist Award voor de beste prestaties in een tv Serie. Nadat ze erkenning had gekregen, werd ze uitgenodigd om te verschijnen in andere populaire films, om maar Barely Lethal en X-Men Apocalypse te noemen. Ondertussen blijft de serie een grote invloed in haar leven en de hond van de show, Lady, zal een herinnering zijn omdat de familie van Turner het dier heeft geadopteerd. En trouwens, in de serie draagt ​​de actrice haar haar geverfd: in het echt is ze een mooie blonde!

Elle Fanning, $ 5 miljoen waard

Elle Fanning, nu 19, werkt bijna zodra ze leerde lopen in de industrie. Ze werd op 3-jarige leeftijd in het bedrijfsleven gezet omdat haar zus Dakota Fanning, die het al goed deed, een jongere versie van zichzelf nodig had. Door simpelweg het gat te vullen, ging ze verder om te laten zien dat ze net zo goed kon spelen als haar zus. Ze speelde een hele reeks ondersteunende rollen, maar speelde daarna in Reservation Road, Phoebe in Wonderland en andere films, waarvan de meeste waren genomineerd, prijzen gewonnen of lovende kritieken ontvingen. Zo werd haar recente film Sidney Hall geprezen op het Sundance Film Festival. De opwindende vraag is of ze weer zal verschijnen naast haar zus Dakota in een geweldige film.

Ariel Winter, ter waarde van $ 7 miljoen

Er zijn niet zoveel 19-jarigen die Hollywood stormenderhand veroveren. Ariel Winter is erin geslaagd (met wraak, zullen sommigen zeggen!). Op dit moment is ze te zien op ABC in de immens populaire sitcom Modern Family die 8 seizoenen loopt en geen tekenen van stoppen vertoont. Ze portretteert Alex Dunphy, een van de kinderen van het hoofdgezin, die scherp en een beetje nerdy is. Het was haar grote doorbraak, het noodzakelijke stuk geluk in Hollywood-stijl, nadat ze in haar groenere dagen heel kleine onderdelen op ER en andere shows had gedaan. Nu is ze de grote hit, Winter doet zoiets als $ 110.000 per aflevering - dat is het tienersalaris voor jou!

Wat het persoonlijke leven betreft, vond Winter het moeilijk om met haar dominante en vermoedelijk gewelddadige moeder te leven en moest ze zich losmaken en zichzelf legaal emanciperen. Massamedia zoals Winter vanwege haar sterke positie in sociale zaken en haar ingenieuze benadering om zichzelf te stylen. Het lijkt er zeker op dat haar pad haar nog hoger zal brengen terwijl ze uit haar tienerjaren komt.

Rico Rodriguez, ter waarde van $ 7 miljoen

Modern Family lijkt weer een show te zijn die acteurs en actrices voortbrengt die rijk en beroemd worden, en hier is Rico Rodriguez om dat te bewijzen. De in Texas geboren jongen volgde zijn zus in de acteerwereld, maar had geen waarneembaar succes tot hij op de set van de beroemde komedie kwam waar hij speelt - of liever 8 jaar speelt - Manny Delgado, de charmante en intelligente kerel die hem een ​​nette som van $ 110.000 voor elk seizoen 7 aflevering. Voorlopig is hij stevig en gezond en op weg om nog rijker te worden dan hij nu is. Hoewel dit waarschijnlijk niet de beste carrière in Hollywood is, hielp de rol hem een ​​handvol prijzen en genoeg ervaring te verzamelen om een ​​boek over levenslessen te produceren, dus op 18-jarige leeftijd is hij rijk aan vele zintuigen van dit woord.

Jaden Smith, ter waarde van $ 8 miljoen

Jaden Smith is de 18-jarige nakomeling van Will Smith en Jada Pinkett, die op 8 juli 1988 naar deze wereld komt en vanaf het begin op weg is naar roem. Toen hij 8 was, speelde hij in elk geval de zoon van zijn celeb-vader in The Pursuit of Happiness en won hij een MTV-filmprijs voor zijn optreden. Toen ging de jongere Smith van een film naar een film, met in de hoofdrol in de remake van 2010 van The Karate Kid en opnieuw met zijn vader in After Earth. Het is dus vanzelfsprekend dat hij op weg is om de harten van een tienermeisje te zijn onder degenen die regelmatig rode tapijten betreden. Ook zingt hij wat rap en heeft hij een eigen waslijn gelanceerd. Buiten werk Jaden Smith staat erom bekend gezelschap te houden met alle tiener celebs, Justin Bieber en dergelijke. Hij kan dat betalen met zijn $ 8 miljoen. We zullen zeker van hem horen in de komende jaren.

Chloe Grace Moretz, ter waarde van $ 12 miljoen

Chloe Grace Moretz is 20 jaar oud en ze had een brouwerij kunnen kopen voordat ze een glas bier kon bestellen - dat laat maar zien wat echt talent kan bereiken. Zodra Moretz haar eerste deel van de film meer dan 10 jaar geleden (op 7-jarige leeftijd!) Speelde, ontving ze aanbod na aanbod. Zoals Chelsea Lutz spelen in de remake van The Amityville Horror die haar eerste nominatie voor de Young Artist Award opleverde, waarmee ze in de daaropvolgende jaren een reeks nominaties en prijzen begon. Op de een of andere manier werden films met haar ook genomineerd en wonnen prijzen - om maar te zwijgen over Hugo van Martin Scorsese en Dark Shadows van Tim Burton. Haar talent omarmde ook de komedie, het feit dat werd onthuld in Neighbours 2: A Sorority Rising and 500 Days of Summer. Moretz had haar deel van het luchtafweergeschut voor de manier waarop Red Shoes, haar aankomende animatiefilm, werd gepromoot, maar het lijkt erop dat ze niet persoonlijk betrokken was bij de body-shaming marketing van de film.

Abigail Breslin, ter waarde van $ 12 miljoen

Natuurlijk is Breslin onlangs gestopt met deze categorie, die in het voorjaar 21 werd, maar dat is te recent om het feit te weerleggen dat ze het eerder dan sommige anderen heeft gehaald! Ze is gedenkwaardig vanwege haar portret van een charmant klein meisje in Mel Gibson met in de hoofdrol thriller Signs. Na tekenen keek Breslin nooit terug. Tijdens haar relatief korte carrière was ze een ster in meer dan 20 films, waaronder het spelen van de aspirant schoonheidskoningin in de beroemde film Little Miss Sunshine. En hoewel haar werk in ABC's tv-gerichte remake van Dirty Dancing niet veel aan haar bekendheid heeft toegevoegd, weten we allemaal dat remakes lastig kunnen zijn en niet alle films lenen zich gelukkig om te remaken. Iedereen verwacht dat de volgende release succesvoller zal zijn voor Breslin.

Lorde, ter waarde van $ 12 miljoen

Het is niet genoeg om er alleen indrukwekkend uit te zien en mensen rechtop te laten zitten en op te letten - er is ook veel uithoudingsvermogen nodig om grip te krijgen op uw eerste succes. Dat is wat Lorde tegen de leeftijd van 20 heeft bereikt. Het Nieuw-Zeelandse talent staat begrijpelijkerwijs niet op het podium onder haar oorspronkelijke naam Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, en ze moest een pseudoniem bedenken. Haar fervente interesse in alle koninklijke dingen bracht haar tot de naam Lord, waaraan ze een 'e' voegde voor een meer vrouwelijke touch. Ze was al haar tienerjaren bezig met muziek en componeren toen ze uiteindelijk de hit Royals bedacht in 2013. Ze ging samenwerken om wat make-up te produceren en won het jaar daarop de titel van een van de meest invloedrijke tieners. Momenteel houdt ze zich bezig met het uitbrengen van haar tweede album en maakt ze zich op voor de promotietour. Het lijkt erop dat er geen manier is om de jonge dame te stoppen op weg naar de top!