7 beroemdheden houden hun privéleven gesloten voor het publiek

Voor een beroemdheid is de schijnwerpers slechts een deel van hun leven. Het volgt hen overal, de massamedia staan ​​scherp als het gaat om sterren: alles is opwindend aan hen, beginnend bij hun nieuwe zaken van het hart en tot een aantal misleidend gedrag dat zo ongepast is dat het hun loopbaan beïnvloedt. Nu zijn er die beroemdheden die het niet erg vinden om wat extra aandacht te besteden, terwijl anderen zich eerder zouden verbergen voor privacy en hun tijd doorbrengen in het enige gezelschap van hun partners of huisdieren. Eigenlijk is het juist om grenzen te stellen en het privéleven uit het oog van het publiek te houden. Hoewel het een soort gewoonte is om te proberen meer te weten te komen over beroemde mensen, als we stoppen en denken, kunnen we ons realiseren dat ze recht hebben op hun privacy en het schenden ervan niet helemaal menselijk is.

Sommige beroemdheden zijn er erg op gebrand om hun privacy te handhaven om psychologische en andere redenen; hier zijn er een paar.

Kerry Washington

We herinneren ons Washington uit een show gewijd aan het onthullen van geheimen, dus sommigen denken misschien dat de actrice hetzelfde denkraam heeft, maar nee. Washington bedekt haar sporen met gemak, nadat ze is getrouwd en is bevallen van een dochter en twee zonen - en ontweek opmerkingen en speculaties, zelfs toen ze een babybuiltje had. Toch gaf de bevestigingsster tijdens een interview toe dat er een tijd was dat ze haar relaties publiekelijk besprak. Later realiseerde ze zich echter dat ze uit het delen is gegroeid en van gedachten is veranderd over het geven van opmerkingen over haar privéleven.

Sandra Bullock

Waarschijnlijk is het de tumultueuze scheiding van Sandra Bullock die de aandacht van de wereld trok waardoor de actrice een zekere mate van privacy in haar leven op prijs stelde. Wie zou er door zulke zware tijden opnieuw willen leven? Bullock kan als ster veel aandacht krijgen, maar ze weet hoe ze haar privézaken moet bewaken. Je zult niets van haar horen over haar nieuwe fotograafvriendje en geadopteerde kinderen. Hopelijk verheugt ze zich in haar nieuwe relatie en gaat ze deze niet onnodig publiceren.

Matt Damon

Damon, de ster van Bourne Supremacy, is sinds de start in 2004 hard aan de serie en hij weet hoe hij kijkers in hun stoel kan laten friemelen. Hij brak door in de cast van de onvergetelijke Good Will Hunting in 1997 naast niemand minder dan Robin Williams. Matt Damon is een veelzijdige acteur die zich prettig voelt in zowel drama's als science fiction. Hij verscheen onlangs in Downsizing (2017). Hoewel hij en zijn agent zeker erg druk zijn, blijft het gezinsleven van de acteur verborgen - hij zal niet gaan klagen over zijn Argentijnse vrouw en drie kinderen (plus een stiefdochter). Hij wil zijn privé-leven strikt privé houden.

Janet Jackson

Van lange tijd bekend (sinds The Jackson Five days), slaagde Janet Jackson enorm in haar solocarrière, zelfs als ze haar enorm beroemde broer Michael niet kon voorbijschieten. Ze scoorde hits met "Rhythm Nation", "Rock With U" en vele andere nummers. Gewend aan de schijnwerpers zoals ze is, slaagde Jackson er toch in om sommige feiten over haar leven goed verborgen te houden, en we kregen er pas onlangs lucht van. Ze ging door een vijfjarig derde huwelijk met Wissam Al Mana, een Qatarese zakenman, en gaf hem een ​​zoon toen ze 50 werd. Maar dat zijn niet haar enige geheimen; na de scheiding blijft het liefdesleven van Janet undercover. Ze heeft geen zin om haar hartstoestand bekend te maken. We zullen weten wanneer ze klaar is om het te vertellen.

Natalie Portman

Vanaf de jaren 90 veroverde Natalie Portman met succes de filmindustrie, en nu heeft ze veel te tonen voor zichzelf. Haar persoonlijke leven lijkt echter een andere propositie te zijn. Ze is gesloten over haar relaties en leerde haar PR-team om hetzelfde te doen. Niet alle hoogvliegers nemen het zo serieus als zij. Daarom speelt haar team mee met haar oprechte wensen. Het nieuws van Portman gaat dus bijna uitsluitend over haar werk (zoals in de hoofdrol in Vox Lux 2018). Verwacht niet dat wanneer de film wordt geadverteerd en besproken, er feiten over haar leven zullen lekken. Het deksel is vastgeschroefd.

Ryan Gosling

Gosling, een bekende acteur en muzikant, is altijd bereid het onderwerp van zijn werk voort te zetten, maar wordt een doof jaar voor alle vragen over zijn privéleven. Hij moet acuut de grens voelen tussen de verschillende levensgebieden van mensen. Newshawks hebben veel moeite gedaan om te ontdekken dat hij en Eva Mendes aan het daten waren, en er kon niets worden ontdekt over hun huwelijksplannen - als ze bestonden. In 2016 werden er huwelijken genoemd, maar tot nu toe is er geen tastbaar bewijs dat het heeft plaatsgevonden. We weten alleen dat ze twee kinderen hebben opgevoed. Wat details betreft, blijven persmannen Gosling lastig vallen over de reden waarom hij moeder houdt, maar dat heeft hij niet. Waarom zou je mensen benaderen die de bonen niet willen morsen?

Robert Pattinson

We zijn de tijd vergeten dat de Twilight-ster iemand in de menigte was: tegenwoordig is Robert Pattinson de cynosuur van de pers. Op de laatste Paris Fashion Week verraste het acteur-cum-model iedereen met zijn Jedi-kostuum. Wat zijn zaken van het hart betreft, herinneren mensen zich nog steeds zijn pijnlijke relatie die eindigde in een breuk met Kirsten Stewart meer dan vijf jaar geleden. Na de splitsing is het begrijpelijk dat Pattinson gereserveerd wordt wanneer de kwestie van zijn privéleven ter sprake komt. En dat niet alleen: hij is altijd zo geweest, zo veel mogelijk uit de pers. Dus zijn nieuwe vlam bleef geheim, en veel mensen weten gewoon niet dat hij verloofd was in 2015. Of misschien deed hij dat niet. Hoe dan ook, hij en FKA Twigs zijn nu uit elkaar, en Pattinson is klaar voor een nieuwe romantische link. Dat zou meer aandacht betekenen, zowel natuurlijk als mateloos.