10 Plus filmsterren die te gek waren om te handelen

Waar je ook naar kijkt, acteur of actrice zijn is geweldig! Je hebt geld, kleding, wat voor bedrijf dan ook wanneer je maar wilt. Als je eenmaal hebt begrepen, kun je er zeker van zijn dat er banen verschijnen, evenals uitnodigingen voor tv-shows; je voelt dat je een glorieuze toekomst voor je hebt en je bent er moeilijk aan te denken om iets te bedenken dat beter kan! En net als je eraan denkt, komt er een stomp op de neus - de regisseur heeft je ontslagen! Wat is er gebeurd, waarom? Nu zeggen ze dat je gekke dingen doet en dat je ondraaglijk bent. Ze zeiden een tijdje geleden anders ...

Dit soort dingen komt steeds vaker voor en het raakt zelfs de beste! Misschien hadden zelfs je favoriete sterren het op het hoogtepunt van hun carrière, omdat niemand immuun is voor het maken van foute stappen, en terwijl sommigen ermee wegkomen, worden anderen hard gesmeten omdat ze het verkeerd hebben gedaan. In een oogwenk hebben deze hoogvliegende sterren geen baan meer en iedereen heeft het erover hoe dwaas ze zijn. Welverdiend of slecht verdiend, er zijn ongeveer een dozijn van hen die uit de hemel zijn neergeschoten. Hoe is het gebeurd?

Anne Hathaway niet op Knocked Up

Wanneer het een kwestie is van het doen van een frontale naaktscène in een film, zijn hier veel benaderingen voor en niet allemaal zijn ze belachelijk. Maar als je niet boven je borsten staat voor de films waarin je verschijnt, klinkt de weigering misschien een beetje vreemd. De scène moest Anne Hathaway tonen in haar verjaardagspak en vervolgens een vagina, niet haar eigen, die naar de bevalling toe werkte. Wat Hathaway (volgens haar) deed was het idee plat afwijzen. Ze weigerde de scène voor de Knocked Up-film te spelen, alleen omdat ze nog nooit een bevalling had meegemaakt. Ze gaf het uit als "eervol" voor moeders, maar wat een argument voor een actrice! Alsof iemand dacht dat ze een prostituee was geweest, omdat ze Fantine speelde in Les Miserables! Er is nauwelijks iets dat dat zou geloven. Hoe dan ook, daarna was er geen Hathaway meer op Knocked Up en werd haar rol overgenomen door Katherine Heigl, wat waarschijnlijk beter was voor kijkers en zeker beter voor Heigl. Ze moet Hathaway erg dankbaar zijn geweest!

Jean-Claude Van Damme niet op Predator

Jean-Claude Van Damme was niet bepaald gek, maar hij was duivels kleermaker als het ging om het filmen van de Predator. Stel je hem voor op de film om beter van het hele verhaal te genieten. Van Damme, net uit België in de hoop de filmindustrie te veroveren, werd ontslagen bij het spelen in de Predator ... totdat hem het pak werd getoond waarin hij moest spelen, een enorme rode affaire waar hij niet op had gerekend! Hij ging door over het pak en beweerde dat het hem een ​​superheld-look gaf, niet beseffend dat het pak verborgen zou zijn en hij er niet in zou worden gezien. Maar zijn volgende kleur bleek nog vreselijker! Het was een rubberen ding, een mechanisch model van een eerdere versie, en Van Damme begon opnieuw te protesteren erop te staan ​​dat het niet veilig was om te rennen en erin te springen. Het kwam er op aan dat hij werd vervangen samen met het pak - en misschien ten goede! Gelukkig is deze leuker dan tragisch.

Peter Dinklage niet op Destiny

De fans van Peter Dinklage juichten toen hij op de cast van de Destiny-game werd vermeld als de stem van Tyrion Lannister, een van de belangrijkste figuren in de plot. Wie anders had beter gekozen kunnen worden? Maar toen de spelers de levering te horen kregen, voelden ze zich teleurgesteld. De lijnen vielen plat en absoluut ongeïnspireerd. Dit was niet de helft wat iedereen van Tyrion verwachtte. Toen werd de uitbreiding vrijgegeven en er zat geen Dinklage op. Volgens wat de gamemakers lieten zien, werd de vervanging van de acteur door Nolan North veroorzaakt door niets meer cruciaal dan het overvolle schema van Dinklage. Je zou het alleen kunnen geloven als je niet naar de oorspronkelijke levering had geluisterd. De acteur was duidelijk crimineel zorgeloos en niemand bij zijn goede verstand zou de uitvoering slikken. De makers moesten iemand vinden die geschikter was voor een Lannister.

Shannen Doherty verliest drie films

Het is geen verrassing dat Shannen Doherty hier en daar wordt afgewezen, want de meeste mensen die op dezelfde set met haar zaten spelden haar vast als een verwend kind. Ze is een echt gehate beroemdheid als er ooit een was. Het lijkt erop dat ze bijna niets kan jammeren. Zoals de tijd waarin Jason Priestley (Beverly Hills, 90210) herinnert hoe ze begon te hijgen en puffen omdat ze niet in een limousine werd opgepikt - een auto in Lincoln Town was gewoon niet goed genoeg voor haar. Haar eindeloze gezeur bracht haar uit de show. Toen, op Charmed, raakte ze verstrikt in een ruzie met Alyssa Milano, die co-starring was, en, voor zover het kan worden verzameld, creëerde ze zoveel ruckus dat het voortdurende gekibbel ieders tanden op scherp zette, en ze eindigden met haar uit te vragen.

Megan Fox niet meer op Transformers

De heel bijzondere schoonheid van de Transformers-franchise Megan Fox slaagde erin om slechts twee afleveringen vast te houden; daarna verscheen Rosie Huntington-Whiteley in haar plaats. Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar er zitten enkele incidenten achter deze specifieke vervanging. Fox werd geïnterviewd voor een tijdschrift en had de drang om Michael Bay met Adolf Hitler te vergelijken. Gezien het feit dat Bay van Joodse afkomst is, was dat echt een gedurfde zet. Zodra de vergelijking in druk verscheen zodat iedereen deze kon lezen, kreeg Fox de opdracht om op te starten. Het lijkt erop dat Steven Spielberg, de beroemde producent en regisseur, bekend van Schindler's List en vele andere titels, Bay heeft geadviseerd om Fox kwijt te raken. Later ging Bay en huurde haar in voor Teenage Mutant Ninja Turtles, dus de strijdbijl werd begraven, maar er was er een die begraven moest worden.

Isaiah Washington bijna niet op Grey's Anatomy

Een homofobe leugen was de uitdrukking Isaiah Washington, de ster van Grey's Anatomy, gebruikt op TR Knight, zijn co-ster, en dat was het einde van hem vanuit het gezichtspunt van de showmakers. Toen hij bij de Golden Globes was, probeerde de acteur zichzelf vrij te pleiten, de onzekere uitdrukking herhalend maar ontkenend dat hij het ooit had uitgesproken. Niet het beste idee om de belediging te herhalen van een awardshow die zoveel mensen hebben gezien (en gehoord). Washington verontschuldigde zich vervolgens en liet zich opnieuw installeren op de set. Zoals hij zegt, heeft hij problemen om bigots af te weren die hem graag knuffels willen geven. Ze moeten wel van hem houden vanwege het gevoel dat hij met dezelfde kwast geteerd is, of niet?

Ryan Gosling niet op Lovely Bones

Na de rol van Jack Salmon op Lovely Bones (vader van Susie Salmon) te hebben geland, besloot Ryan Gosling er het beste van te maken. Zijn idee van hoe Jack eruit moet zien was een persoon die weegt in de buurt van 120 pond - het is ongeveer twee keer zijn huidige gewicht. Met die gedachte in zijn hoofd ging hij naar huis om zich klaar te maken voor acteren zonder de tijd te nemen om het te bespreken met Peter Jackson, de regisseur, die geacht werd er zijn zegje over te hebben. Hij kwam op het idee om jezelf dik te maken op Hagen Dazs, die hij smolt en opdronk. Het ijs hielp hem om de 60 lbs te krijgen die hij dacht te missen. Zodra hij voor het casten in deze mal kwam, kreeg hij de zak onmiddellijk. Terwijl de opgeblazen en werkloze Gosling zichzelf thuis trakte op meer gesmolten ijs, gaf Jackson de rol aan Mark Wahlberg, waarmee hij bewees dat als je overhaaste beslissingen neemt, je dit op zijn minst met de mensen aan het roer moet bespreken.

Harvey Keitel nu niet op Apocalypse

Zoals ze zeggen, was Harvey Keitel, terecht trots op zijn werk aan Mean Streets, ook blij om uitgenodigd te worden op Apocalypse Now om Captain Willard te spelen. Hij stelde zich zijn karakter zeer passief voor, deed zijn best om hem zo te portretteren - en kreeg er de zak voor. Het was niet voor alles wat hij deed, het was gewoon een ongelukkige beslissing van zijn kant, maar het punt is dat hij misschien gek geworden was als hij was gebleven. Nou, Keitel werd vervangen door Martin Sheen die op een grappige dag op de set loskwam. Hij eindigde met een hartaanval en een zenuwaandoening om op te starten. Apocalypse Now was een notoir moeilijk te filmen filmpje, de betrokkenen zeiden er destijds veel over en maakten een grapje dat ze door Vietnam gingen om een ​​film over Vietnam te maken.

Richard Gere niet op Lords of Flatbush

Je ziet Richard Gere niet op Lords of Flatbush omdat hij probeerde mensen te bijten of dingen naar ze te gooien. De reden voor zijn ontslag was een broodje kip. Het was een vette zaak en hij wilde het opslokken toen hij in Sylvester Stallone's Toyota zat, ondanks dat Rocky hem had verteld dat hij het daar niet mocht eten. Gere negeerde het voorschrift en beet in de sandwich, waardoor een flinke slok ervan op Sly's broek landde. Rambo was er niet al te blij mee, wat hij uitte door Gere uit zijn auto te gooien en de filmmakers een ultimatum te bezorgen dat ze hem of Gere moesten kiezen. Eigenlijk was het geen keus, en de acteur betaalde zijn broodje met een rol. Je eet niet in Stallone's Toyota, jongens, let wel!

Lindsay Lohan verliest vier films ... of meer?

Het is een twijfelachtige vraag of Lindsay Lohan altijd een beetje onevenwichtig is geweest of niet, maar haar fatale aantrekkingskracht op drugs en alcohol in buitensporige hoeveelheden heeft haar echt en echt gestoord gemaakt. Sinds 2007 of zo, is Lohan op een steile daling, dus nu kunnen er gemakkelijk meer rollen verloren gaan dan rollen. Laten we eens kijken naar horror films. Verliezen begon met The Edge of Love; Lohan was niet verzekerbaar en moest daarom gaan. Ze kon niet verschijnen op A Woman of No Belang omdat ze zich moest terugtrekken om te revalideren. Toen kwam haar tweede DUI-arrestatie en werd een reden voor haar afwijzing van arme dingen. Vier jaar later verloor Lohan een rol aan The Other Side omdat ze 'niet te betalen' was. Haar blijvende onverzekerbaarheid kostte haar een rol op de biopic Inferno van Linda Lovelace. Zal dat ooit stoppen, Lohan?