Wedding Bells en "Imagine" voor Alyssa Milano

Actrice Alyssa Milano , 36, ontmoette haar aanstaande echtgenoot, David Bugliari , in 2006, en ze beschouwt deze ontmoeting sindsdien als een "prachtig geschenk".David, die werkt als agent bij het Creative Artists Agency, lijkt haar mening te delen. Afgelopen december stelde hij Milaan voor en gaf haar een ring die volgens het eigen ontwerp van David Lavi bij Daniel Jewelry in La Jolla, Californië was gemaakt.

Zoals de vertegenwoordiger van Alyssa Milano exclusief aan People vertelde, werd hun relatie afgelopen zaterdag verbroken door een huwelijk dat plaatsvond op het landgoed van David in New Jersey.

Het was een zeer familie-achtige affaire, prachtig gepland door Colin Cowie en uitgevoerd op een weelderig natuurlijke achtergrond. “We wilden een bruiloft die een afspiegeling was van wie we als koppel zijn”, merkt Milano op over de zorgvuldig gecreëerde sfeer van het evenement.

John Lennon zong zijn groenblijvende " Imagine " terwijl David Bugliari en Alyssa door het gangpad liepen, allemaal groen en crèmekleurig met een tapijt van natuurlijk gras en rozenblaadjes.

De geloften van de geliefden klonken onder een smeedijzeren prieel in de omgeving van rozen, calla lelies en wilgen.

De ceremonie voorbij, de gasten, inclusief de vriend van de bruidegom, Bradley Cooper, nestelden zich op rotanmeubels aan hooibalen die tot cocktailtafels waren gemaakt.

Er waren houten borden om het cocktailgedeelte en het eetgedeelte te markeren die langs dezelfde boerderijlijnen werden gedaan: ouderwetse tafels in een tent die op een houten platform werd geplaatst en verlicht door ijzeren kroonluchters.

Milano deed haar best om de ware geest van saamhorigheid na te bootsen. "Mijn Italiaanse familie eet nog steeds elke week het zondagse diner," zei ze. "We wilden hetzelfde gevoel vastleggen met mensen die mooie kommen eten rondbrachten en praatten en lachten."

Haar laatste verschijning was in NBC's komedie My Name Is Earl. De naderende ABC-komedie van de actrice wordt Romantically Challenged genoemd.