Het nieuwe dieet van Reese Witherspoon

De beroemde Legally Blonde, 33-jarige Reese Witherspoon lijkt er jaar na jaar beter uit te zien. Ze slaagt erin om een ​​van de best betaalde filmsterren van Hollywood te zijn, een moeder van twee kinderen en een filantroop tegelijkertijd, altijd fit te blijven. Wat is haar geheim?Witherspoon zei in interviews over haar cellulitis en striae. Voor de actrice is Hollywood als een eindeloze race die je nooit kunt winnen, dus wil ze gewoon de beste versie van zichzelf worden. Het lijkt erop dat Reese kan reageren op haar woorden.

Na het uit elkaar gaan met Ryan Phillippe , die niet alleen haar man en vader van haar kinderen was, maar ook, volgens Reese, haar beste vriendin, raakte de actrice in een depressie. Ze werd achtervolgd door paniekaanvallen en slapeloosheid, ze kwam aan. Maar met toewijding aan haar eigen woorden, kon Witherspoon het snel afschudden.

Ze huurde een personal trainer in en vond een dieet dat voor haar werkt. Dus vandaag heeft Reese er nooit beter uitgezien. Ze wordt achtervolgd door de beste Hollywood-filmmakers, gaat uit met knappe vrijgezel Jake Gyllenhaal en glimlacht stralend van talloze reclameborden. Ze doet het geweldig omdat ze zichzelf nu leuk vindt. Reese Witherspoon dankt haar uiterlijk van vandaag aan haar wilskracht, slim fitnessprogramma en een effectief dieet genaamd 5 Factor Diet.

Dit super populaire dieet is gemaakt voor filmsterren door fitnessinstructeur Harley Pasternak. Jessica Simpson, Halle Berry, Eva Mendes en vele anderen houden vast aan dit dieet. Dit dieet is zo aantrekkelijk omdat je niet hoeft te bezuinigen op je favoriete voedsel of echt ergens van moet blijven (exclusief fastfood natuurlijk). 5 Factor dieet is een programma van 5 weken gebaseerd op 5 trainingen van 5 minuten en 5 maaltijden, die in 5 minuten per dag kunnen worden gekookt. Binnen deze 5 weken zijn 5 dagen gereserveerd om uit te rusten van het dieet. Het dieet is heel eenvoudig en effectief, en Reese is toegewijd aan zijn regels. Bovendien versterkt ze het dieet door Pilates, yoga en hardlopen te doen. Elke ochtend rent Witherspoon drie mijl. Ze rent ook naar haar trainingsplaats in plaats van er met de auto naartoe te rijden.

Het lijkt erop dat Reese Witherspoon de basis van haar dieet op haar leven heeft toegepast en nu vertrouwt ze op 5 factoren - familie, werk, dieet, workouts en zelfvertrouwen.