Chanel №5 is voor vrouwen ouder dan 60

Deze geur breekt alle verkooprecords. Sommige experts beweren echter dat het iconische Chanel №5-parfum het meest geschikt is voor oudere vrouwen. Ze gaven een hint over welke geuren je moet kopen als je 20, 30 of 40 jaar oud bent.

Psycholoog Rachel Herz bestudeerde populaire geuren en identificeerde de meest succesvolle opties voor verschillende leeftijden. Dit is wat ze kreeg:

Beste geur voor 20-jarigen

De perfecte geur voor 20-jarigen is Balenciaga Rosabotanica. Vooral meisjes in deze leeftijdsgroep zijn gevoelig voor; hun idolen beïnvloeden hun keuze. In het geval met Rosabotanica heeft Kristen Stewart, die het gezicht van de geur is, waarschijnlijk de keuzes van veel meisjes beïnvloed.

Beste geur voor 30-jarigen

Nest Fragrances 'Paradise is het beste voor 30-jarige vrouwen. Vrouwen van deze leeftijd hebben optimistische geuren nodig, zoals de psycholoog beweert. Deze geur is opbeurend, verfrissend en verkwikkend.

Beste geur voor 40-jarigen

Voor degenen die 40 werden, is de meest succesvolle geur Tom Ford Black Orchid. Vrouwen ouder dan 40 kunnen kiezen voor rijke en kruidige geuren, zelfs met mannelijke tonen. De bewonderaars van 40-jarige vrouwen waarderen dergelijke geuren ook.

Beste geur voor vrouwen in de vijftig

50-jarige dames moeten op zoek naar sprankelende en lichte geuren. Bijvoorbeeld Elizabeth Arden Untold.

Heetste geur voor vrouwen van in de 60

Eindelijk, de beste keuze voor 60-jarige vrouwen is de beroemde Chanel № 5. Ongeacht hoe het Franse huis probeert een jonger publiek naar de geur te trekken, het is tevergeefs. Volgens psychologen zijn vrouwen ouder dan 60 typische kenners van deze parfums.