Geuren van Justin Bieber & Taylor Swift Unpopular

Verrassend genoeg wil geen van de fans van Justin Bieber de geur gebruiken die door hun idool is gecreëerd. Als je denkt dat Bieber zelf de reden is, is het niet zo.

Andere geuren van beroemdheden verliezen ook inkomsten. Een ander voorbeeld zijn de nieuwe geuren van Taylor Swift. Deze jonge zangeres is erg populair, ze heeft verschillende muziekprijzen, de tickets voor haar concerten zijn altijd uitverkocht, maar de inkomsten op de geuren blijven dalen. Dit werd gemeld door Elizabeth Arden - het merk, dat parfum produceert van de bovengenoemde beroemdheden.

De kwartaalomzet daalde met 28,4% en dit is de grootste daling in een decennium. Volgens The Guardian bedroeg het nettoverlies van Elizabeth Arden Inc 155,9 miljoen dollar. De voorspellingen voor de komende 6 maanden zijn even teleurstellend. Elizabeth Arden Inc meldde dat de aandelen met 20% zijn gedaald, en dit is een zeer grote daling op de markt voor premium cosmetica.

Justin Bieber heeft maar één herengeur, andere edities, zoals Girlfriend, Someday, Next Girlfriend zijn voor vrouwen. Taylor Swift heeft verschillende damesgeuren uitgebracht.