8 Beste geuren voor de lente van 2014 voor dames

Maak je nieuwe afbeelding compleet met een geur die speciaal voor de lente is gecreëerd. Fruitig of bloemig, zoet of verkwikkend - kies je eigen geur.

Chloe Roses de Chloe

Gemaakt in 2013 ter ere van de 50e verjaardag van Chloe, de geur is ontworpen voor iedereen die van de geur van rozen houdt en de lentewarmte wil ontmoeten in een wolk van de geur van damastrozen.

Balmain Extatic

Een van de beste nieuwe geuren van 2014, een geweldige keuze voor zelfverzekerde vrouwen die klaar zijn om te verrassen met exotische schoonheid en een gedurfde geur.

Burberry Brit Rhythm for Women

Kort na het succes van de Burberry Brit-hereneditie heeft Rhythm House de vrouwelijke versie gemaakt. De geur geeft energie en verfrist met lavendeltonen, die je dag nieuwe kleuren zullen geven.

Calvin Klein Endless Euphoria

Een mix van bloemige en fruitige tonen weerspiegelt het beste wat we van de lente verwachten. Een cultgeur van Calvin Klein zal nu eeuwig duren - tenminste, de nieuwe versie heet zo - Endless Euphoria.

DKNY Be Delicious City Blossom Urban Violet

Uitzonderlijk vrouwelijk met topnoten van verse bessen en fruit, hartnoten van violet, fresia en rozenblaadjes, en de luxueuze basisnoten van muskus, sandelhout en iriswortels.

Balenciaga Rosabotanica

Omring jezelf met het meest luxueuze boeket bloemen. Om het beeld niet te zoet te maken, bevat de compositie pittige accenten.

Gucci Flora 1966

Deze editie is een van de beste voor lente-avonden en datums. Het vrouwelijke karakter is sexy en stijlvol.

Dolce & Gabbana Dolce

Deze geur kon niet anders dan verschijnen in de Dolce & Gabbana-collectie dit voorjaar. Fatale vrouwen (zoals het geval is met het vrouwelijke personage Dolce & Gabbana) hebben ook een lichte en delicate geur nodig.