Lancome La Vie Est Belle Limited Edition Feerique voor $ 35.000

Lancome werd opgericht in 1935 als een dure belichaming van Franse elegantie in de vorm van geuren en luxe cosmetica. In de afgelopen jaren zijn producten van Lancome voor velen van ons beschikbaar gekomen, maar het merk besloot ons te herinneren aan zijn wortels met een nieuw product.

Lancome heeft een van zijn beroemde geuren uitgebracht in een speciale limited edition. Er zijn in totaal 15 flessen, elk ter waarde van 35 duizend dollar, met exclusieve levering voor 2500 dollar.

De geur wordt Lancome La Vie Est Belle Limited Edition Feerique genoemd. De originele versie - La Vie Est Belle - werd geïntroduceerd in 2012, later verschenen er twee flankers: La Vie Est Belle Glitter en La Vie Est Belle L'Eau Parfum Legere.

La Vie Est Belle is gebaseerd op tonen van zwarte bes, peer, iris, jasmijn, sinaasappelbloem, patchouli, bonen, vanille en praline.

Het luxueuze decor van het product is handmatig gemaakt van Baccarat-kristal, dat een unieke verpakking vormt in de vorm van een oude muziekdoos. De "box" produceert echte melodieën met een speciale geluidskwaliteit. Elk van de 15 beperkte geuren duurde 120 dagen werk. 15 verschillende experts hebben ze gemaakt.