Welke make-upborstel is de juiste keuze voor jou?

Als je het type persoon bent dat dol is op experimenteren met cosmetica, weet je dat je een goede set borstels nodig hebt om de look af te maken. Je kunt make-up niet goed op het gezicht aanbrengen als je niet eerst een paar borstels bezit. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en kunnen verschillende aantrekkelijke ontwerpen hebben.

U kunt in slechts enkele minuten snel van een elegante look naar een professional overgaan. Als je weet wat je ermee doet, zal het hele proces niet veel tijd kosten. Het is echter altijd leuk om te experimenteren met verschillende tinten van smaakpapillen. Dat is allemaal mogelijk met een goede borstel.

Soms is het moeilijk om de set borstels te kiezen die het beste bij je past, maar dit zou je niet moeten storen. Je kunt altijd uitgebreid onderzoek doen naar het type merk dat je wilt of het soort materialen waarvan ze zijn gemaakt. Ook kunt u de verkoper in de drogisterij vragen om ook de verschillen tussen de borstels uit te leggen. U zult zeker de perfecte voor uw cosmetica vinden. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten in een make-upborstel:

Zachtheid

Het is van essentieel belang om zachte borstels te hebben, omdat deze de huid beïnvloeden wanneer je make-up opdoet. Als de borstelharen ruw zijn, kunt u de huid gemakkelijk beschadigen en roodheid over het hele gezicht hebben. Goedkope borstels zijn meestal degenen die dat aan het oppervlak doen. Je moet ze koste wat het kost vermijden. Kijk hier voor meer informatie over het onderwerp.

Als je je huid echt schoon wilt houden, besteed dan een paar dollar aan kwaliteitsborstels en gebruik ze voor een lange tijd. Je moet ze ook zo vaak mogelijk reinigen om de make-upstoffen te verwijderen. Het is niet goed om de borstel vuil te houden, omdat dit je gezicht negatief beïnvloedt.

Cruelty-free

Als je van dieren houdt, is het goed om te weten dat geen enkel dier heeft geleden door het maken van deze producten. De haren kunnen gemakkelijk dierenbont imiteren, maar ze zijn nep. Dit betekent niet dat ze niet efficiënt en praktisch zijn. Ze zullen het geweldig doen zodra je make-up begint aan te brengen.

Ook levert het kopen van dit soort producten een krachtige boodschap op. Dieren hoeven niet te lijden voor de productie van items, niet alleen borstels. Uiteindelijk zult u zich moreel en ethisch tevreden voelen.

sets

Het is altijd praktischer om een ​​set borstels te kopen in plaats van slechts één. Op deze manier heb je verschillende vormen die je kunt gebruiken. Elke borstel in die set heeft een andere functie. De grotere zijn voor contouren en blozen.

De kleinere zijn voor de gehemelte tinten die je op de ogen zet. Er kan ook een extra borstel zijn voor de wenkbrauwen en de markeerstift. Hoe dan ook, als je geen enkele soort borstel bezit, koop dan een set en gebruik ze zoals je wilt. Vergeet niet om de top 5 make-upborstelsets te bekijken. Misschien maak je sneller een keuze.

Schitterende ontwerpen

Als je van esthetiek en prachtige ontwerpen houdt, dan zou je blij zijn te weten dat fabrikanten je hebben gedekt. Er zijn vele tinten kleuren borstelhouders. Je kunt zilver, goud, paars, koraal en zelfs roze penseelhouders kiezen. De haren zijn ook verschillend in kleuren. Ze variëren ook in prijzen. Je hebt echt dure en hun goedkopere versies. Zoals hierboven vermeld, ga niet voor de goedkoopste omdat ze de huid kunnen verpesten. Waarom doe je jezelf dat aan?

Welke set u ook opvalt, kom er meer over te weten en als alles volgens uw wensen is, koop het dan. Soms zal het niet eenvoudig zijn om de juiste te kiezen maar naar je gevoel te luisteren. Je hebt waarschijnlijk de beslissing al genomen en je probeert de verkoper te overtuigen dat je nog steeds denkt aan welke set je gaat kopen.

Instructions

Sommige sets bevatten een lijst met instructies over waar u welke borstel kunt gebruiken. Dit kan je echt helpen om meer tips en trucs over make-up te leren en deze zelfs te perfectioneren. Als je toevallig een set tegenkomt met een lijst met instructies, koop deze dan onmiddellijk. U hoeft de lijst niet precies te volgen zoals er staat, maar het kan u de inspiratie geven om verschillende kleuren en technieken te combineren.

Door een nieuwe truc te leren, word je steeds creatiever. Je kunt de make-uproutine perfectioneren en veel complimenten krijgen van andere mensen. Vervolgens kun je ze dezelfde tips geven die je hebt geleerd door verschillende cosmetica aan te brengen.

Travel-friendly

Ze kunnen gemakkelijk in make-uptassen worden geplaatst en in een koffer worden geplaatst voor een lange reis. Ze zijn ongelooflijk handig en u kunt ze overal plaatsen waar u maar wilt. Ze nemen niet veel ruimte in beslag in een tas of een make-uptas. Ze zijn ook echt licht en zullen je niet zwaar maken als je besluit ze in een tas te dragen.

Je kunt genieten van de reis met een perfecte set make-upborstels die je gezelschap houden. Je kunt ze gebruiken wanneer je maar wilt. Laten we zeggen dat je een chique restaurant wilt uitproberen van de plek die je bezoekt. Welke andere manier om een ​​elegante make-uplook te doen, maar met een goede set borstels?