Hoe je haar gezonder te maken zonder supplementen: 7 tips voor prachtige lokken

Wil je lange en prachtige sloten hebben zoals te zien op modellen en beroemdheden? Nou dat kan. In feite hoeft u geen supplementen of chirurgie te gebruiken als onderdeel van haarverzorging.

Het enige dat u nodig hebt, is uw methoden wijzigen en voor u het weet, hebt u dikke en weelderige lokken.

Wil je weten hoe je je haar gezonder kunt maken?

In dit bericht belichten we 7 tips voor het verkrijgen van prachtige sloten zonder supplementen of chirurgie.

1. Gebruik alcohol-, sulfaat- en siliconenvrije shampoo

De enige fout die veel mensen maken, is niet de tijd nemen om het etiket op de shampoofles te lezen. Wanneer je shampoo koopt die is geformuleerd met alcohol en sulfaten, is dat schadelijk voor je haar.

Bijvoorbeeld, alcohol weegt je haar terwijl sulfaten de natuurlijke oliën van je haar verwijderen. Als het op siliconen aankomt, bedekt de chemische stof je haar dat vuil en stof aantrekt. Koop shampoo die alcohol- en siliconenvrij is om dit alles te voorkomen.

Zorg ervoor dat de shampoo ook parabenenvrij is en speciaal is ontworpen voor je haar.

2. Koop de juiste conditioner

Naast het kopen van een goede shampoo, moet u ook de juiste conditioner kopen. Hiermee kun je je haar eenmaal per week diep conditioneren. Door dit te doen, houd je je haar zacht, gezond en gehydrateerd.

Het helpt ook om de afgifte van natuurlijke oliën op je hoofdhuid te bevorderen, waardoor je lokken een goede glans krijgen. In het geval van slap haar raden we een oliebehandeling aan voordat je je haar wast.

3. Eet voedsel met veel voedingsstoffen

Door voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen te eten, kun je je haar van binnenuit voeden. Als u bijvoorbeeld voedingsmiddelen zoals noten en zaden eet, heeft uw lichaam baat bij antioxidanten en omega-3-vetzuren. Het zal ook profiteren van spierversterkende L-arginine.

De hoge niveaus van gezonde vetten helpen de groei te bevorderen en de glans te verhogen. Ze helpen ook bij het verminderen van voortijdige vergrijzing.

Meer informatie over keratine haarbehandeling voor de gladste, gladste resultaten.

4. Herstel glans met een avocado-haarmasker

Net als noten en zaden is avocado rijk aan omega 3-vetzuren. Wanneer je je haar bedekt met rijpe avocado, bevordert het een gezonde haargroei en houdt het vocht vast. Avocado is ook rijk aan antioxidanten.

Niet alleen bestrijden antioxidanten vrije radicalen in het lichaam, maar ze helpen ook om haarschade te voorkomen. Dit houdt je haar lang gezond.

5. Vermijd tools voor warmtestyling

De overgrote meerderheid van de dames gebruikt veel hulpmiddelen om een ​​perfect gemanicuurde haar te bereiken. Wat de meeste mensen niet weten, is dat het type haarproducten dat wordt gebruikt van cruciaal belang is voor de gezondheid van het haar. Met de föhn kunt u bijvoorbeeld verschillende stijlen maken.

Probleem is dat het je haar kan beschadigen, ook al heeft het veel instellingen voor warm, druk en koud. Het kan droog haar, gespleten haarpunten of breuk veroorzaken. Dit is hetzelfde met een stijltang, hete rollers, krultang en krultang.

Wil je weten hoe je je haar gezonder kunt maken? Vermijd hulpmiddelen voor haarstyling. Als je haarstylingstools moet gebruiken, gebruik dan een hittebeschermer.

6. Knip je haar af en toe bij

Je zou kunnen denken dat het knippen van je haar de juiste groei belemmert. Het is eigenlijk het tegenovergestelde. Af en toe je haar knippen, helpt veel problemen op te lossen. Het helpt bijvoorbeeld om gespleten haarpunten te repareren die tot meer schade kunnen leiden.

Door het probleem in de kiem te smoren, bevorder je een gezonde groei.

7. Laat je haar op natuurlijke wijze drogen

Na een snelle douche kun je in de verleiding komen om je haar snel te drogen met een handdoek. Welnu, we raden u aan dit niet te doen. Als je je haar droogt met een handdoek, riskeer je het te beschadigen.

Misschien wilt u een T-shirt gebruiken om uw haar snel te drogen. Wikkel het t-shirt om je hoofd en ga verder met je zaken.

Hoe je haar gezonder te maken zonder supplementen

Leren hoe je je haar gezonder kunt maken zonder supplementen en chirurgie, kan je tijd en geld besparen. Een paar haargewoonten om te volgen, zijn goed eten, een goede shampoo en conditioner gebruiken. Je moet ook hulpmiddelen voor het stylen van warmte vermijden, je haar af en toe knippen en je haar op natuurlijke wijze laten drogen.

Op zoek naar meer natuurlijke haarverzorgingstips om je te helpen prachtige lokken te bereiken? Maak een bladwijzer van de schoonheidstips en make-upgidsen van onze website.