Hoe de trendy 'natuurlijke' look met een budget te bereiken

Iedereen weet dat de 'natuurlijke' of 'geen make-up'-look tegenwoordig erg in trek is. Als je het echter van dichterbij bekijkt, zul je begrijpen dat deze look niet zo natuurlijk en zonder make-up is als de naam al aangeeft. Sommigen zeggen zelfs dat het een trend is voor de bevoorrechten, wat misschien waar is, omdat de kosten van alle producten die betrokken zijn bij het creëren van deze look oplopen tot een groot totaal. Je moet ook niet vergeten dat niet alleen je gezicht in aanmerking moet worden genomen bij het maken van dit beeld, omdat 'natuurlijk ogend' haar er ook deel van uitmaakt.

Dit alles in overweging nemend, zou men kunnen denken dat het creëren van de trendy look onmogelijk is zonder een klein fortuin uit te geven. Er zijn echter enkele trucs die u kunt gebruiken om de totale kosten te verlagen. Merk op dat de afzonderlijke producten die je moet kopen toch duur zullen zijn, omdat deze look alles van professionele kwaliteit vereist. Daarom gaat het creëren van een beperkt budget meer over het efficiënt beheren van dat budget.

Dus hieronder vind je top 5 geldbesparende trucs voor het creëren van een 'natuurlijk mooie' look.

1. Koop de beste basis op basis van olie of was

De grootste uitdaging om een ​​make-up zonder make-up te creëren als je niet echt een perfecte huid hebt, is de illusie ervan. Het is essentieel om een ​​foundation te gebruiken die eruitziet als een tweede huid in plaats van een foundation van topkwaliteit. Producten die in staat zijn om dit soort effect te creëren, zijn op was en olie gebaseerd en hebben een hoger dan gemiddelde pigmentconcentratie.

Door te investeren in het beste van het beste in deze specifieke lijn van producten, kun je geld besparen op een half dozijn concealers en andere producten die je anders moet gebruiken om een ​​perfecte en glad uitziende huid te creëren.

Je moet ook blush aanbrengen onder de foundation om een ​​natuurlijk rode look te creëren. Omdat dit de kleur van het product zal veranderen, moet je experimenteren totdat je de perfecte tint blos voor dit doel vindt.

2. Investeer in salonverzorging voor haar in plaats van een salon

Zoals eerder vermeld, is je haar niet minder belangrijk dan je make-up voor het creëren van de perfecte 'natuurlijke' look. Dit betekent echter niet dat u een salonbehandeling moet boeken telkens wanneer u wilt dat uw sloten er prachtig, zacht en stralend uitzien met natuurlijke schoonheid.

In plaats daarvan hoeft u ze alleen thuis salonverzorging te geven. Vandaag kun je eenvoudig leren hoe je je lokken goed wast en hoe je je haar zijdezacht en zacht maakt. Koop dezelfde professionele kwaliteitsproducten die in een salon worden gebruikt voor een kleinere prijs rechtstreeks bij de fabrikant en gebruik ze regelmatig. Combineer het met het elke week aanbrengen van zelfgemaakte haarmaskers om dure diepconditionerende producten te vervangen. Zorg goed voor je haar en het ziet er natuurlijk mooi uit zonder dure salonbehandelingen.

3. Maak je eigen hydraterende mist

Het repareren van je make-up zonder make-up met een hydraterende mist is een essentiële stap voor het bereiken van die prachtige natuurlijke look die je wilt krijgen. Deze nevels zijn echter vrij duur als je ervoor kiest om ze te kopen in een professionele schoonheidsproductenwinkel.

Het goede nieuws is dat zelfgemaakte gezichtsnevels net zo goed (zo niet beter) zijn en je bijna niets kosten om te maken. Zolang je een spuitfles en een beetje etherische oliën hebt, is het prima. Breng deze mist meerdere keren per dag opnieuw op je gezicht aan om je uiterlijk op te frissen en te revitaliseren. Deze hydratatiemethode zal een grote opluchting zijn op warme dagen.

4. Borstel je wimpers

Je kunt de eenvoudigste mascara's gebruiken (zolang het maar op je wimpers blijft) en niets anders om fantastische wimpers te maken voor de make-up zonder make-up. Het enige wat u hoeft te doen, is er een aantal keer doorheen te borstelen nadat u de mascara hebt aangebracht en even hebt laten drogen. Je kunt hiervoor een gewassen oude mascaraborstel gebruiken.

Met deze eenvoudige stap verwijdert u de klontjes en overtollige producten van het product, waardoor uw wimpers er natuurlijk uitzien en u geld bespaart op een aantal mooie mascara en gespecialiseerde stylingproducten voor de wimpers.

5. Leer hoe je je wenkbrauwen kunt verzorgen

Perfect verzorgde wenkbrauwen zijn van vitaal belang voor het creëren van een aantrekkelijke 'natuurlijke' look. Daarom kunt u niet vertrouwen op een wenkbrauwpotlood of ander cosmetisch product om ze bij te werken.

Wat je nodig hebt, is ervoor zorgen dat je wenkbrauwen er op natuurlijke wijze echt prachtig uitzien. Dit kan inhouden om ze te kleuren met het gebruik van henna voor de meest natuurlijke uitstraling. Leer hoe u dit zelf kunt doen om dure bezoeken aan een brow-artiest te voorkomen.