Beroemdheden die niet snel met hun partner willen trouwen

Deze beroemdheden wonen al vele jaren samen. Ze voeden kinderen op en hebben geen haast om officieel te trouwen. Velen van hen geloven dat het huwelijk hun relatie kan bederven.

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham hadden meer dan acht jaar samengewoond voordat ze vorig jaar ouders werden. Nu lijken ze bereid te trouwen. Volgens geruchten gaan de acteur en het model op 31 december trouwen. Ze hebben echter zelf de informatie over het aanstaande huwelijk niet bevestigd.

Shakira en Gerard Pique

Shakira en Gerard Pique voelen zich geweldig zonder een bruiloft. De zanger en verdediger van Barcelona FC zijn al acht jaar samen. Ze grootbrengen twee zonen - Milan, 4, en Sasha, 2. Na de geboorte van de eerste baby, Shakira zei dat ze al het belangrijkste hadden: als een paar, ze houden van elkaar en hebben een baby. Wanneer deze aspecten van relaties stabiel zijn, verandert het huwelijk niets.

Irina Shayk en Bradley Cooper

Irina Shayk en Bradley Cooper zijn een van de meest geheime paren in de showbusiness. De liefdesaffaire van het supermodel en de Hollywood-acteur werd drie jaar geleden voor het eerst onthuld. Vorig jaar had het paar een dochter Leah. Ondanks het feit dat hun romantiek niet langer een geheim is, blijven ze zich verbergen voor de paparazzi, verschijnen ze niet samen op rode tapijten en geven ze geen commentaar op hun persoonlijke leven.

Geruchten over de verloving van de geliefden verschenen toen de paparazzi een ring fotografeerden met een groot juweel op Irina's vinger. De kennissen van Cooper en Shayk beweren echter dat ze een uitstekende relatie hebben, van elkaar houden en geen luxe bruiloft met foto's in glossy tijdschriften nodig hebben.

Natalia Vodianova en Antoine Arnault

Supermodel Natalia Vodianova en de Franse zakenman zijn zeven jaar samen. In 2014 beviel het echtpaar van zoon Maxim en twee jaar later - van een andere zoon, Roman. Natalia en Antoine zijn samen gelukkig, brengen de kinderen van het model uit het eerste huwelijk groot en trouwen nog niet officieel.

Goldie Hawn en Kurt Russell

Goldie Hawn en Kurt Russell zijn al 35 jaar samen en zien er nog steeds uit als verliefde tieners in plaats van een ideaal koppel. Ze verschijnen altijd samen in het openbaar, ze glimlachen, kijken elkaar teder aan, knuffelen en lijken zelfs jonger te lijken, wanneer ze samen en naast elkaar zijn. Hoe slagen ze daarin na vele jaren samenwonen? Hawn denkt dat de reden is ... dat ze niet officieel getrouwd zijn.

Een langdurige relatie en huwelijk zijn verschillende dingen. Het eerste is communicatie en een wederzijds verlangen om samen te zijn. In een huwelijk is het moeilijk om dit verlangen voor een lange tijd te redden. Als een persoon niet wil werken, zul je hem niet maken. Het belangrijkste in deze branche is het verlangen. Daarnaast is het belangrijk om jezelf niet voor elkaar te verliezen. De twee geliefden moeten als zuilen zijn die het huis en het dak bij elkaar houden, terwijl ze elkaar toestaan ​​het oneens te zijn met de mening van de partner, als hij / zij niet gelijk heeft. In een van haar interviews zei ze dat een gelukkige relatie het recht nam om te kiezen.

Eva Mendes en Ryan Gosling

Ryan Gosling en Eva Mendes zijn acht jaar samen. Ze voeden hun twee dochters, Esmeralda en Amada, en deze zomer werd gemeld dat de actrice zwanger was geworden door middel van IVF en de geboorte van een tweeling verwachtte. Gosling en Mendes zijn een van de meest geheime paren in de showbusiness, ze verschijnen niet in het openbaar; ze verbergen zich voor de paparazzi en vertellen de media liever niet over hun persoonlijke leven. Volgens geruchten heeft Ryan herhaaldelijk een aanbod gedaan aan Eva, maar de actrice, die in een interview het idee van een huwelijk als saai en niet-romantisch beschreef, verwierp het voorstel. Een paar jaar geleden was er een rapport over de geheime bruiloft van het paar, dat nooit is bevestigd.

Anna Kournikova en Enrique Iglesias

Enrique Iglesias en Anna Kournikova zijn al minstens zestien jaar samen! Geruchten over het huwelijk van de tennisser en de zangeres verschenen regelmatig, evenals rapporten over Anna's zwangerschap. Enrique zelf verklaarde echter herhaaldelijk dat hij niet klaar was om een ​​baby te krijgen en het huwelijk niet als iets verplichts en belangrijks in het leven beschouwde. Een paar jaar geleden hadden ze echter een tweeling.

In een interview met het Gala-magazine zei Iglesias dat het huwelijk hen niet noodzakelijkerwijs gelukkiger of hun liefde sterker maakte. De zanger verwijst naar zijn getrouwde vrienden, die niet erg gelukkig zijn. Hij en Anna respecteren en houden van elkaar; ze genieten van volkomen begrip. Zoals in elke andere relatie, hebben ze ups en downs omdat een relatie dwangarbeid betekent.

Oprah Winfrey en Stedman Graham

Een van de meest invloedrijke vrouwen in Amerika, een populaire tv-presentator, producent en publieke figuur, Oprah Winfrey, overleefde een echte nachtmerrie van seksueel misbruik door familieleden toen ze een kind was. Problemen in haar jeugd hebben invloed gehad op het leven van Winfrey, dus besloot ze zich volledig en volledig aan haar carrière te wijden en romantische zaken met mannen op te geven. Oprah's hart smolt alleen door de Amerikaanse zakenman en leraar Stedman Graham, die al meer dan twintig jaar haar partner is.

In een van haar shows zei de tv-gastvrouw dat ze al heel lang bekend waren. Het was een sterke vriendschap, en toen besefte ze plotseling dat ze verliefd was ... Ze kondigden een verloving aan, maar toen werd duidelijk dat als het huwelijk echt plaatsvond, hun huwelijk snel zou worden vernietigd. Oprah vertelde dit openlijk aan Stedman. Hij was het er mee eens. Ze gaat niet trouwen: ze zal nooit iemand zoals hij ontmoeten en met hem hebben ze alles al besproken.

Marion Cotillard en Guillaume Canet

Marion Cotillard en Guillaume Canet zijn al meer dan tien jaar een van de mooiste koppels in de Franse film. De acteurs brengen een zevenjarige zoon groot, Marcel, en een éénjarige dochter, Louise. De geruchten over hun verloving verschenen vele jaren geleden, maar ze waren niet officieel getrouwd. Waarschijnlijk was de reden om niet te willen trouwen een mislukte relatie in het verleden: Canet gescheiden met actrice Diane Kruger en Cotillard overleefde de dood van haar geliefde, acteur Julien Rassam, die zelfmoord pleegde.