10 manicure-trends om deze zomer uit te proberen

De zomer, de helderste tijd van het jaar, is eindelijk aangebroken. Wat dit betekent is dat het tijd is om niet alleen je kleding, maar ook je manicure bij te werken. Handen zijn tenslotte het visitekaartje van elke vrouw en ze moeten altijd in perfecte staat zijn. We hebben 10 meest relevante trends van deze zomer opgepikt voor degenen die nadenken over de modieuze manicure.

Negatieve ruimte

De meest modieuze manicure deze zomer is negatieve ruimte. Het hoofdidee is afzonderlijke strips of halve manen die op de nagelplaat zijn geschilderd, zodat het grootste deel van de nagel transparant blijft. Zo'n manicure ziet er erg nieuw en ongewoon uit.

stempelen

Dit soort nail art heeft de voorkeur van veel sterren. Het belangrijkste kenmerk is dat de tekening op de nagel wordt aangebracht door deze van een speciale plaat te kopiëren en over te brengen naar een kleine stempel en vervolgens op de nagel. Dankzij deze techniek kun je het meest ongelooflijke patroon maken en zelfs geen artistieke vaardigheden bezitten.

Franse klassiekers

Een klassieke Franse manicure is altijd modieus. Deze zomer kun je experimenten uitvoeren. Het is niet nodig om de vrije rand van de nagel te markeren met een witte nagellak. Elke kleur is toegestaan ​​- geel, groen, blauw ... Wat u ook kiest! Bovendien blijft reverse French manicure populair, net zoals vorig jaar. Dit is het type manicure, waarbij het heldere gebied rond de nagelriem bedekt is met een gekleurde nagellak.

ombre

Dit soort manicure is afkomstig van het vorige seizoen. Tegenwoordig wordt het diverser. Het is mogelijk om verschillende kleurencombinaties toe te passen: contrasterende, rustige of natuurlijke tinten. Alles hangt af van de smaak van de vrouw.

Een verscheidenheid aan geometrievormen

Manicure met verschillende geometrische vormen is populair sinds vorig seizoen. Strips, vierkanten, zigzaglijnen of driehoeken - er is een brede selectie van verschillende opties. Kleuren kunnen erg verschillen. Een dergelijke manicure zal de extravagantie van de vrouw benadrukken.

matte

Matte coating is deze zomer enorm populair. Zo'n manicure past bij degenen die de glanzende glans moe zijn. Wat betreft de kleuring, er zijn geen beperkingen. De hoofdregel is uniformiteit.

Zwart-wit manicure

Gewoon monochrome manicure is voor velen eenvoudig en vertrouwd. Let op dichte emaillagen zonder sprankeling. Om zo'n manicure te accentueren met enkele heldere functies, kunt u de nagelplaat bedekken met een witte nagellak op de ringvinger of een foto aanbrengen. Het is vermeldenswaard dat naakt, wit en rood deze zomer de populairste kleuren zijn.

Veelkleurige nagels

In de zomer kunt u de gebruikelijke regels vergeten en elke nagel met een aparte kleur bedekken. Er kunnen zoveel kleuren mogelijk zijn - van één tot tien. Jij kiest!

Ruimte thema

Fans van heldere manicure zullen ruimtemotieven waarderen. Om het juiste effect te krijgen, moet je blauwe, zwarte en paarse nagellakken chaotisch mengen en vervolgens verdunnen met gouden en zilverachtige kleuren. Zo krijgt elke nagel zijn eigen unieke ontwerp, dat doet denken aan de kosmische diepten.

Glanzende nagelriem

Sommige meisjes geven de voorkeur aan minimalisme in manicure, dus ze zullen de nieuwe trend bewonderen om de nagelriem met pailletten te markeren. Het is heel gemakkelijk aan te brengen: maak de nagelplaat met een eenkleurige nagellak en bedek de nagelriem vervolgens met glitter of pailletten. Een dergelijke manicure is ideaal voor degenen die geen tijd hebben voor complexe tekeningen.