Kan een vrouw mooi zijn zonder make-up?

Make-up is een geschenk voor een vrouw omdat we er fris en uitgerust mee kunnen uitzien, zelfs als het niet zo is. Maar soms wil je gewoon je gezicht een beetje rust geven en geen cosmetica gebruiken voor een dag. Om dit te doen, moet je regelmatig voor je gezicht zorgen.

Natuurlijk zijn er gevallen waarin je niet zonder make-up kunt. Maar als de gebreken niet zo groot zijn, kun je proberen je schoonheid te onthullen en dus een beetje op cosmetica te besparen.

Uitslapen

Allereerst moeten we voldoende slapen. Vermoeidheid heeft onmiddellijk invloed op je gezicht . In het weekend kijk ik bijvoorbeeld in een spiegel en herken ik mezelf niet omdat ik geen wallen meer onder de ogen heb en omdat ik niet langer verdrietig en moe ben.

Spoel uw gezichtshuid met koud water

Je gezicht wassen met koud water, met behulp van een koele crème en koele kompressen, verminder je de uitdrukking van vermoeidheid op je gezicht .

Reinig en bevochtig de huid

Vergeet vervolgens niet om de huid schoon te maken en grondig te bevochtigen. Zachte scrubs, toners en andere producten zijn een grote hulp voor u. Vergeet niet om lotion of melk te gebruiken na het schillen van de huid, zodat de dode huidcellen volledig kunnen worden verwijderd. Anders kun je gewoon je poriën verstoppen.

Drink voldoende vloeistof

Drink elke dag veel vloeistof om de water-zoutbalans in het lichaam te houden. Het is beter om de voorkeur te geven aan water.

Bescherm uw huid tegen de zon

Probeer producten te gebruiken die SPF-filters bevatten. Gebruik daarnaast extra bescherming in de vorm van speciale crèmes. Ze zijn goed voor zowel de winter als de zomer.

Zorg regelmatig voor uw browsers

Vergeet niet om voor de wenkbrauwen te zorgen om geen make-up te gebruiken. Trouwens, je kunt de tool gebruiken om wimpers te draaien, zelfs zonder mascara. Hierdoor zien de wimpers er netter uit.

Je haar is jouw look

Haar is ook van groot belang. Vuil haar zal gebreken benadrukken en een zeer onaantrekkelijke uitstraling creëren. Dus wees niet lui om te wassen en maak voorzichtig een kapsel.

Gebruik gewoon een beetje lipgloss

Een klein beetje lipgloss zal je nooit schaden.

Draag een zonnebril

Trouwens, je kunt een zonnebril gebruiken die je helpt kleine foutjes te verbergen.

Voor degenen die niet zonder make-up kunnen uitgaan

Als je niet zonder make-up kunt en er echt natuurlijk uit wilt zien, is neutrale make-up wat je nodig hebt. Houd er rekening mee dat het doen van deze make-up geenszins eenvoudiger is dan het doen van een betere.

Hoe maak je een naakt make-up

Neem een ​​camouflagestift en verberg alles wat je nodig hebt: vlekken, donkere kringen, roodheid, enz. En bovenop dat, breng een lichte toon foundation aan. Probeer een hulpmiddel te kiezen dat er op uw huid natuurlijk uitziet.

  • Neem wat lichtere schaduw : lichtbeige of lichtroze. Breng het vervolgens aan op een beweegbaar deksel en meng de kleur voorzichtig tot de wenkbrauwen. Deze tinten dienen als een goede basis voor make-up. Je kunt een beetje glans toevoegen aan de hoeken van de ogen.
  • Kam je wenkbrauwen met een speciale borstel.
  • Breng vervolgens een of twee lagen mascara aan: bruin of zwart. Je kunt zelfs de wimpers licht krullen.
  • Neem een ​​perzik of lichtroze blos en breng het aan op de wangen volgens uw teint.
  • Gebruik daarnaast het gezichtspoeder. Het beste van alles is om losse poeder te hebben.
  • Balsem, glans of zachte lippenstift zijn goed voor de lippen .
  • Het belangrijkste is om te onthouden dat make-up uw gezicht niet moet belasten en een masker moet vormen.