7 populairste cosmetische procedures

In 2019 werden alleen al in de Verenigde Staten meer dan 17 miljoen cosmetische ingrepen uitgevoerd. Elk jaar ondergaan meer mensen over de hele wereld cosmetische ingrepen. Mensen worden steeds comfortabeler met het idee om een ​​cosmetische procedure te krijgen en er worden meer invasieve procedures geïntroduceerd die de plaats innemen van chirurgische procedures. Hoewel het aantal cosmetische ingrepen blijft groeien, blijven de meeste mensen elk jaar naar dezelfde procedures. De meeste mensen hebben gemeenschappelijke onzekerheden of proberen dezelfde gebieden te verbeteren, dus ze voelen zich aangetrokken tot dezelfde procedures.

Van alle procedures die mensen willen hebben gedaan, zijn hier zeven van de meest populaire.

Liposuctie

De meest voorkomende procedure die mensen uitvoeren is liposuctie. Dit is een van de meest gesproken over cosmetische chirurgie, dus het is niet verwonderlijk voor de meeste mensen. Hoewel veel mensen liposuctie beschouwen als een operatie om af te vallen, is dat niet waar het voor is. Je zult niet in staat zijn om af te vallen met liposuctie, maar je kunt je lichaam contouren door kleinere hoeveelheden vet in bepaalde gebieden te verwijderen. Vet wordt via een buis verwijderd in gebieden zoals de heupen, dijen en armen, om het gebied opnieuw vorm te geven zoals u wilt.

Neuscorrectie

Een neuscorrectie is een zeer populaire operatie, zelfs onder jongere groepen. Veel mensen denken dat hun neus niet goed is gematcht voor de rest van hun gezicht. Neuzen kunnen soms te groot of scheef zijn, wat het algehele uiterlijk van uw gezicht kan beïnvloeden. De vorm van een neus kan het soms moeilijk maken om correct te ademen, of problemen zoals afwijkende septums kunnen uw gezondheid beïnvloeden. Een chirurg kan het bot hervormen of wat afnemen om een ​​neus kleiner of rechter te maken.

Ooglid operatie

Een operatie die u zich misschien niet realiseert, is zo populair is ooglidcorrectie of ooglidcorrectie. Net als een neuscorrectie ondergaan veel mensen ooglidcorrecties om esthetische redenen, maar ze kunnen ook extra gezondheidsvoordelen hebben. Terwijl je oogleden beginnen te verzakken, kunnen ze je zicht blokkeren. Huid die door de ogen zakt komt vaak voor wanneer je ouder wordt en het is een gebied dat veel mensen willen laten repareren. Dit kan ertoe leiden dat je er moe en boos uitziet, wat mensen ervan zou kunnen weerhouden om met je te communiceren. Tijdens ooglidcorrecties verwijdert de chirurg de overtollige huid om uw ogen jonger en alerter te laten lijken.

Huidvullers

Er zijn meer minimaal invasieve procedures gemaakt die niet zoveel hersteltijd vereisen als chirurgie en ze hebben minder risico's. Onder deze kleinere procedures bevinden zich verschillende huidvullers die mannen en vrouwen van alle leeftijden krijgen. Rimpels lijken misschien de meest voor de hand liggende oplossing om huidvullers voor te gebruiken. Deze injectables helpen de huid voller te maken en deze voller te maken, waardoor rimpels kunnen worden opgevuld om ze glad te maken. Zelfs als u geen rimpels heeft, kunt u nog steeds profiteren van dermale vullers. Als u vollere wangen of grotere lippen wilt, kunnen dermale vullers het antwoord zijn. U kunt zelfs huidvullers gebruiken om een ​​niet-chirurgische neuscorrectie te maken.

Implantaten

Veel van de meest populaire cosmetische ingrepen worden op het gezicht gedaan, maar er zijn nog steeds veel manieren waarop u werk op uw lichaam kunt laten doen. Een veel voorkomende manier waarop mensen ervoor kiezen om cosmetische chirurgie op hun lichaam te ondergaan, is met stompe implantaten. Hiermee kunt u siliconenimplantaten chirurgisch plaatsen als een verbetering. Deze solide implantaten vormen minder een risico dan sommige andere implantaten die u zou kunnen krijgen. De operatie is ook effectiever en veiliger dan de Braziliaanse kontlift. Sommigen willen deze procedure misschien ook combineren met een Braziliaanse kontlift, maar dit is niet nodig.

Borstvergroting

Een andere lichaamsoperatie die zeer vaak voorkomt, is borstvergroting. Met deze operatie kunt u een of beide borsten groter maken. Net als bij stompe implantaten, wordt dit meestal gedaan met siliconenimplantaten. Dit kan ook worden gebruikt om de vorm te veranderen, niet alleen de grootte. Een andere veel voorkomende procedure die vaak wordt uitgevoerd naast borstvergroting is een borstlift. Dit kan worden gedaan om het doorzakken te herstellen dat is opgetreden als gevolg van verschillende factoren, zoals veroudering.

Buikplooi

Vet op de onderbuik kan moeilijk te verliezen zijn. Als je veel bent afgevallen of zwanger bent, heb je waarschijnlijk ook veel overtollige huid in het gebied. Er is niets dat je alleen kunt doen om die extra huid te verliezen, wat een buikcorrectie zo populair maakt. Er zijn verschillende maten buikplooien beschikbaar, afhankelijk van hoeveel u moet worden verwijderd. Tijdens de procedure worden de huid en spieren getrokken en aangetrokken en wordt het overtollige deel verwijderd, zodat u een plattere maag heeft.