Wat houdt een mummie-make-over in?

Zwangerschap en ouderschap zijn enkele van de beste ervaringen die we kunnen hebben. Ze zijn gevuld met een wervelwind en achtbaan van emoties. Je kunt ervan houden om ouder te zijn en houden van wat je lichaam heeft bereikt, maar je kunt het ook moeilijk vinden om je aan te passen aan de tol die zwangerschap op je lichaam heeft geëist. Als u zich niet goed voelt over de manier waarop uw kleding past of over uw weerspiegeling in de spiegel, kan dit leiden tot minder zelfvertrouwen en zelfvertrouwen.

Als u uw lichaam in de vorm van vóór de zwangerschap wilt herstellen, kunt u een goede kandidaat zijn voor een make-up voor mummies. Wat is een mummie-make-over? Wat voor soort procedures zijn opgenomen in deze operatie?

Welke gebieden zijn gericht in een mummie make-over?

Er zijn twee aandachtspunten die het vaakst worden beïnvloed door zwangerschap en borstvoeding. De toename van de taille die zwangerschap met zich meebrengt, kan leiden tot losse slappe huid op de buik. Volgens experts van de Plastic Surgery Clinic in Sydney is er vaak een scheiding in de buikspieren waardoor het moeilijker wordt voor de huid om terug te breken na de zwangerschap.

Borsten kunnen ook worden beïnvloed door zowel zwangerschap als borstvoeding. Vrouwen kunnen hun borsten verschillende maten zien toenemen en daarna ook weer verschillende maten afnemen nadat hun kleintjes zijn gespeend. Dit kan leiden tot slappe borsten, hangende en overtollige huid die niet terugschiet.

De mummie-make-over kan helpen om een ​​strakke buik te herstellen en je borsten terug te geven met de jeugdige contour die je hebt gemist.

Wat te verwachten tijdens en vlak na de operatie?

Voorafgaand aan uw operatie moet u een stabiel gewicht hebben dat enkele maanden is gehandhaafd. Gewichtsverlies of gewichtstoename kan een impact hebben op de resultaten die u tijdens uw operatie ziet. Volg ook de preoperatieve instructies die uw chirurg u geeft. Deze instructies kunnen het vragen omvatten dat u ruim voor uw operatie stopt met roken en dat u stopt met het innemen van aspirine en andere medicijnen of supplementen.

Tijdens uw operatie zal uw chirurg de procedures uitvoeren op een manier die het beste bij uw cosmetische doelen past. Overtollige huid uit uw maag kan worden verwijderd en de spieren kunnen worden gerepareerd zodat u uw maag kunt herstellen naar de gladde en platte buik die u had vóór de zwangerschap.

De borstoperatie die u heeft, hangt grotendeels af van uw unieke anatomie en van uw cosmetische doelen. Veel vrouwen hebben alleen een borstlift nodig om een ​​jeugdige contour van hun borsten te herstellen. Sommigen vragen om augmentatie, terwijl anderen misschien een vermindering nodig hebben. Uw chirurg zal al uw opties met u bespreken.

Na de operatie kunt u enkele dagen ongemak verwachten. U moet ervoor zorgen dat u hulp bij uw kinderen hebt, zodat u kunt rusten en herstellen. Volg alle postoperatieve instructies die u ontvangt. Neem uw voorgeschreven medicatie in op de manier die uw chirurg aanbeveelt.

Hoe verloopt het herstelproces?

Elke persoon herstelt van een operatie in zijn of haar eigen tempo. Je kunt verwachten tot een week ongemak te voelen, maar het kan vaak worden geregeld met voorgeschreven pijnstillers. Na een week rusten en je bewegingen beperken tot korte wandelingen, zou je je veel mobieler moeten voelen.
Vermijd het tillen van zware voorwerpen, inclusief kleine kinderen. Het is het beste om hulp te hebben met uw kinderen en rond het huis totdat u volledig hersteld bent van uw operatie.

Er zijn altijd potentiële complicaties bij elke operatie. Zwelling is misschien de meest voorkomende complicatie en kan enkele maanden duren. Uw volledige en definitieve resultaten zijn mogelijk pas zichtbaar nadat de zwelling is verdwenen.

Cosmetische chirurgie kan u helpen uw vorm te herstellen en tegelijkertijd uw zelfvertrouwen te herstellen. Een mummie-make-over combineert vaak procedures, zodat u het beste in resultaten kunt krijgen met de minste hoeveelheid downtime.