Antirimpelinjecties voor mannen: een blik op de voor- en nadelen

Antirimpelinjecties zijn niet langer alleen voor vrouwen. Meer en meer mannen voelen de druk om er jonger uit te zien en wenden zich tot cosmetische injectables om een ​​jeugdige uitstraling te krijgen.

Antirimpelinjecties bevatten een door de FDA goedgekeurde neurotoxine die de spieren ontspant die verantwoordelijk zijn voor rimpels en expressielijnen door zenuwsignalen te blokkeren. Het kan zelfs worden gebruikt om problemen zoals overmatig zweten aan te pakken.

Wanneer deze spieren niet kunnen samentrekken, blijft uw huid glad en is deze langer vrij van rimpels.

Waarom mannen dol zijn op anti-rimpelinjecties

Een van de belangrijkste redenen waarom meer mannen ervoor kiezen om anti-rimpelinjecties te ontvangen in klinieken zoals Mancavesydney.com.au is omdat ze concurrerend willen blijven op een werkplek met jongere collega's.

Aan de andere kant van het spectrum wenden mannen zich tot injecteerbare behandelingen om hun datingperspectieven te verbeteren of simpelweg omdat ze grote veranderingen in hun leven aanbrengen.

Antirimpelinjecties helpen mannen hun zelfvertrouwen te vergroten en hun zelfvertrouwen te herwinnen, iets dat na de leeftijd van 35 jaar begint af te nemen.

Als u anti-rimpelinjecties overweegt, zijn hier enkele voor- en nadelen die u moet weten.

Antirimpelinjecties voor mannen - de pluspunten

Bereik een jeugdige uitstraling zonder chirurgie. Antirimpelinjecties zijn minimaal invasief en nemen slechts enkele minuten in beslag. Als je dit vergelijkt met de tijd die nodig is om een ​​facelift te voltooien en te herstellen, zijn anti-rimpelinjecties de voor de hand liggende keuze om algemene tekenen van veroudering weg te nemen.

Verbeter uw beste functies. Lijnen en rimpels kunnen enkele van onze beste functies volledig veranderen, maar anti-rimpelinjecties kunnen u helpen dingen om te draaien. Door de lijnen rond uw ogen en mond glad te strijken, kunt u eenvoudig twee van uw beste functies verbeteren.

Vergroot uw vertrouwen. Niemand wil ouder lijken dan ze werkelijk zijn, maar anti-rimpelinjecties kunnen u helpen het vertrouwen terug te winnen dat u in de loop der jaren hebt verloren. Of u er nu goed uit wilt zien of uzelf zekerder wilt voelen in sociale of professionele situaties, injectables zoals deze kunnen uw zelfvertrouwen een extra boost geven.

Antirimpelinjecties voor mannen - De nadelen

Bijwerkingen. Als je antirimpelinjecties hebt onderzocht, heb je waarschijnlijk verhalen gehoord over de mogelijke negatieve effecten. Wat veel mensen niet weten, is dat deze verhalen meestal gekoppeld zijn aan onervaren injectoren en producten die niet zijn goedgekeurd door de FDA, die spreekt over het belang van het kiezen van een gerenommeerde kliniek.

Resultaten zijn niet onmiddellijk. Hoewel de behandelingen echt snel zijn, moet u minstens een week wachten voordat u de resultaten van uw behandeling begint te zien.

Het stigma. Hoewel er niet langer zo'n groot stigma is rond anti-rimpelinjecties, leeft het nog steeds, vooral in de mannelijke gemeenschap. Botox zal u niet met een bevroren gezicht achterlaten, niet als u de juiste arts kiest om uw behandelingen toe te dienen, dus als het goed wordt gedaan, kan niemand het verschil toch zien. Je zou het gemakkelijk kunnen aanpassen aan een nieuwe huidverzorgingsroutine.

Zijn fillers een betere optie?

Hoewel ze misschien hetzelfde lijken, zijn vulstoffen niet precies hetzelfde als anti-rimpelinjecties. Dermale vullers bevatten hyaluronzuur, dat wordt gebruikt om voller te worden en volume aan de huid toe te voegen, waardoor lijnen en rimpels worden gladgestreken. Dermale vullers zijn meer ideaal voor de rimpels die niet noodzakelijkerwijs zijn veroorzaakt door gezichtsuitdrukkingen maar door het natuurlijke verouderingsproces.

Veel mannen kiezen ervoor om een ​​behandelplan op te stellen dat zowel vullers als antirimpelinjecties omvat, maar dit is iets dat u met uw arts kunt bespreken.

Tegenwoordig zijn anti-rimpelinjecties zeer toegankelijk en betaalbaar en je zou eigenlijk verrast zijn hoeveel mannen je kent deze behandeling gebruiken om een ​​jeugdige uitstraling te behouden.