Is het redelijk om Botox te ondergaan in Bangkok?

Als u uit Australië of Nieuw-Zeeland komt, is het onmogelijk om betaalbare Botox te krijgen. De kosten zijn hoog vanwege verschillende factoren, waarbij de hoge kosten van arbeid en materialen tot de belangrijkste reden behoren. Is er een alternatief? Wel, ja. Botox in Bangkok is niet alleen betaalbaar, maar in Thailand wonen ook enkele van de beste Botox-klinieken. Als je het hebt over het herwinnen van je jeugd, het wegwerken van die rimpels en diepe, lelijke fijne lijntjes en die enge kraaienpootjes, is Botox veruit de beste procedure die je kunt kiezen.

Miljoenen mannen en vrouwen kiezen wereldwijd voor Botox. De procedure is veilig, betrouwbaar en niet-invasief. Om nog maar te zwijgen, de behandeling is pijnloos. Botox in Bangkok verslaat zeker natuurlijke remedies en recepten thuis voor gezichtsmaskers en zo. Ze doen er niet alleen lang over om de gewenste resultaten op te halen. Na verloop van tijd gaan organische materialen een behoorlijk cent kosten.

Thailand ziet een instroom van meer dan 20 miljoen toeristen per jaar. De prachtige eilandnatie is een enorme bestemming voor medisch toerisme geworden en mensen van over de hele wereld komen hier om van hun vakanties te genieten, conferenties bij te wonen en er weer jong uit te zien. Aussies en Kiwi's komen zeker graag naar Thailand voor Botox. Houd er echter rekening mee dat het zinloos is om Bangkok exclusief voor Botox te bezoeken. Het prijsverschil tussen de Down Under en Thailand is marginaal, maar als u van plan bent naar Thailand te komen, is het veel logischer om de procedure te volgen en een paar zuurverdiende dollars te besparen.

Waarom het de moeite waard is om uw Botox in Thailand te besparen

De belangrijkste reden waarom veel toeristen voor hun Botox in de mooie stad Bangkok gaan, is natuurlijk de lage prijs. Natuurlijk kun je niet veel besparen, maar wat je ook bespaart, je kunt gewoon eenvoudig uitgeven aan het bevorderen van je toeristische ervaring in het verkennen van verschillende delen van Bangkok. Er is echter ook een andere manier om geld te besparen. U ziet, voor een exacte schatting, uw clinici zullen eerst het aantal Botox-eenheden evalueren dat u nodig heeft. Bovendien, met de kosten van Botox-producten en grondstoffen al laag in Thailand, bespaart u geld ongeacht het aantal eenheden dat de procedure met zich meebrengt.

De prijs van Botox weerspiegelt 20 eenheden van de chemische stof. De vraag is echter hoeveel geld u kunt besparen? Een geweldige vraag. Twintig eenheden Botox in Thailand kosten u AUD $ 352 / NZD $ 380. Hetzelfde bedrag bij uw lokale klinieken kost u gemiddeld AUD $ 400 / NZD $ 440. De besparingen zijn niet veel als u het heeft over het enige doel van het ondergaan van de procedure. Maar als u er al bent, genietend van de rustige stranden, waarom dan niet wat dollars besparen en uw jeugd terugwinnen?

Klinische faciliteiten van hoge kwaliteit voor Botox

De Botox-artsen in Bangkok behoren tot de beste van het land. De meeste clinici in de stad hebben internationale academische achtergronden. Ze hebben ervaring en training op gelijke voet met uw lokale clinici en velen spreken zelfs vloeiend Engels. Hoewel Bangkok veel geweldige Botox-faciliteiten biedt, is het nog steeds belangrijk voor u om een ​​paar opties te selecteren die een stuk beter zijn dan de rest. In het licht hiervan zijn hieronder enkele klinieken die u moet overwegen:

  • Natchaya Clinic
  • Nirunda International Aesthetic Center
  • KTOP-kliniek

Over het algemeen biedt Botox in Bangkok niets anders dan professionele behandeling om uw jeugd tegen een betaalbaar tarief te herstellen. U hoeft geen genoegen te nemen met inferieure kwaliteit. Neem voor meer informatie over hoe u een afspraak kunt plannen contact op met de klantenservice op Medical Departures.

Dingen om te overwegen voor medische toeristen

Houd er rekening mee dat er nooit 100% garantie is dat de procedure goed zal verlopen wanneer u een operatie of zelfs een enkele Botox-injectie ondergaat, ongeacht het land. Raadpleeg een arts voordat u een beslissing neemt en informeer uzelf over de mogelijke bijwerkingen. En in het geval u ervoor kiest om een ​​Botox-injectie in Bangkok of een andere stad ter wereld te krijgen, is het belangrijk om uw reis vooruit te plannen, rekening houdend met de hersteltijd die nodig is na de injectie. Pas ook op voor illegale botox-injecties en zogenaamde botox-partijen, ze kunnen erg goedkoop maar gevaarlijk zijn en worden geconfronteerd met misvormingen en andere problemen.