Becoming Art - The Gift of Laser Tattoo Removal

We hebben allemaal een visie op ons perfecte zelf, van hoe we omgaan met de wereld tot hoe we eruit zien en voelen. En met de evolutie van ons dagelijks leven en collectieve kennis en acceptatie, hebben zovelen van ons ideologieën omarmd die zelfs een generatie of twee terug misschien gek vonden.

Tatoeages zijn getransformeerd van taboe naar trend, en tegenwoordig heeft meer dan twintig procent van de Britse volwassenen minstens één stuk voor altijd in hun huid gegrift.

Dit cijfer verdubbelt in wezen onder de achttien tot negenentwintig leeftijdsgroepen. En hoewel velen deze kunstwerken beschouwen als dierbare uitingen van hun aard en persoonlijkheid, zijn er die minder gelukkig.

Ongeveer een derde van de volwassenen met tatoeages betreurt ten minste een van hen om verschillende redenen.

Deze spijt kan marteling met ons zelfvertrouwen veroorzaken, waardoor we situaties uit de weg gaan waarin onze schaamte het risico loopt te onthullen, of zelfs te verbergen voor intimiteit uit angst voor ontdekking.

De hemel helpt ons als onze huidige partner ooit de naam van de ex of een eerbetoon-tatoeage ziet!

Of je er nu van droomt om een ​​gevreesde fout te wissen of voor een tweede kans om je vlees aan te passen, het komt erop neer dat de stempel van tatoeagebestendigheid de bron van veel verdriet kan zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn.

We verdienen allemaal om er zo elegant uit te zien als we ons voelen, en als dat vervelende stuk dat in de weg staat, is het tijd om te handelen. Het verwijderen van lasertattoo lijkt in het begin misschien een eng concept, maar de waarheid is dat er nooit een veiligere manier is geweest om die fouten van gisteren weg te vagen.

Er is een reden waarom laserbehandeling bekend staat als de gouden standaard voor het verwijderen van die ongewenste inkt. Velen zelfs.

De terugkeer van uw zelfvertrouwen en liefde voor elke centimeter van uzelf is slechts een consult verwijderd, en veel professionals, zoals de Cambridge Laser Clinic van Doctor Nathan Holt, bieden gratis consulten zonder verplichtingen.

Het pad naar een perfecte jij is open. Je hoeft niet te leven in angst voor die vreselijke tatoeage die ooit weer opduikt.

We hebben antwoorden verzameld op enkele veelgestelde vragen die u zich misschien afvraagt.

Is het verwijderen van lasertattoos veilig?

Absoluut!

Het is zelfs de veiligste optie die u zich kunt wensen.

Omdat we het nu hebben over tatoeages, moet u zich voorbereiden dat de procedure kan prikken. Het wordt geen wandeling in het park, maar het verslaat zeker de alternatieven wanneer je de resultaten begint te wegen.

  • Tattoo verwijdering crèmes lossen de tattoo op met chemicaliën en kunnen het stuk nooit volledig verwijderen. Deze optie zal meestal alleen het uiterlijk van de tatoeage verminderen.
  • Dermabrasie-tatoeage verwijdering gebruikt een schuurmiddel om het oppervlak van de huid te blazen om de tatoeage af te breken en de bovenste huidlagen te verwijderen. Klinkt pijnlijk toch? Het is! Daarom heeft u waarschijnlijk lokale verdoving nodig voor deze behandelingsoptie.
  • Salabrasie is een andere methode om tatoeages te verwijderen. Het werkt op dezelfde manier als dermabrasie, maar omvat bovendien het aanbrengen van water en zout om de huidlagen op te tillen en te verwijderen. Nogmaals, dit klinkt niet zo aantrekkelijk, toch?
  • Zure verwijdering is waarschijnlijk het slechtste geluid van het stel. Deze methode gebruikt in feite soortgelijke zuren als die gevonden in chemische huidschillen. Hoewel niet zo dramatisch als de afbeeldingen die het oproept, moet het feit dat je lagen huid wegbrandt om de tatoeage te vernietigen, je laten zien waarom de meeste gezondheidswerkers dit sterk afraden.

Om nog maar te zwijgen over het potentieel voor littekens en infecties van deze vervangers.

Wanneer u de alternatieven tegen een eenvoudige procedure met krachtige lichtpulsen weegt, uitgevoerd door een professional die hun leven aan de kunst heeft gewijd, om hun patiënten te begrijpen en hen door een proces te leiden dat zich uitsluitend richt op de ongewenste inktpigmenten, is het een soort van no-brainer.

Het ergste dat je kunt verwachten van deskundige lasertattoo-verwijdering is een gevoelige huid na de procedure en mogelijke roodheid en korstvorming.

Weet je nog toen je de tattoo kreeg om mee te beginnen? Net zoals toen, zolang je accepteert dat het een genezende wond is en je het met zorg behandelt, geniet je binnen de kortste keren van een gladde huid.

En zolang u een erkende dermatologische expert kiest, bent u in veilige handen. Nathan Holt zweert bij het belang van het kiezen van een professional die u kunt vertrouwen. Neem altijd de extra tijd om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissing neemt. Professionele service hoeft de bank niet te breken.

Hoe werkt het verwijderen van lasertattoos?

Eerst zult u een consult hebben om ervoor te zorgen dat u de perfecte behandeling voor u krijgt.

Het proces werkt niet van de ene dag op de andere, je hebt een aantal sessies nodig, verspreid over maanden, soms langer voor grotere stukken.

Gedurende meerdere sessies dringen lasers de huid binnen en breken de inktpigmenten in kleine deeltjes die het immuunsysteem van het lichaam wegspoelt, waardoor de tatoeage vervaagt.

De inkt absorbeert selectief de energie van de laser, waardoor de omliggende weefsels niet worden aangetast. Dit betekent dat wanneer de tederheid na de procedure vervaagt, u geen blijvende huidschade heeft omdat alleen de inkt het doelwit was.

Houd er rekening mee dat geen enkele lasergolflengte u van alle soorten inkt kan ontdoen.

Verschillende kleuren vereisen verschillende lasers en de kwaliteit van de gebruikte machines telt. Elke gerenommeerde laserkliniek moet worden uitgerust met alleen de beste lasers, genoeg voor u om te weten dat degene die voor uw behandeling worden gebruikt, de beste keuze zijn, niet de enige.

Kan ik opnieuw tatoeëren na de verwijdering?

Ja!

Je moet met je dermatoloog praten en je wens uiten tijdens je consult, op die manier kunnen ze je zeker laten weten wanneer het veilig is om terug te gaan voor inkt ronde twee.

Dit wordt snel een drijvende reden voor het verwijderen van lasertattoos als een betere keuze dan een cover-up stuk dat 'zo ongeveer goed genoeg' is.

Het is ook een andere reden om ervoor te zorgen dat u vertrouwde professionals zoekt, zoals het personeel van Doctor Nathan Holt, die allemaal de baas zijn in de Cambridge skin- en laserscene en voortdurende begeleiding en ondersteuning kunnen bieden.

Het verwijderen van lasertattoos is kunstherstel en jij bent de kunst. Het is een schoonheidsproces uniek voor elk individu en vereist deskundige zorg, talent en advies om glorieuze resultaten te produceren.

Kan een tatoeage met een laser worden verwijderd?

In wezen, ja, hoewel er enkele beïnvloedende factoren zijn.

Zwart-witte tatoeages, evenals die geïnkt door amateurs of die al vervaagd zijn door leeftijd, zijn verreweg het gemakkelijkst om weg te doen.

Tatoeages met groen en blauw vormen een grotere uitdaging, terwijl tinten geel, wit en paars notoir moeilijk zijn om volledig te verwijderen.

Grotere stukken duren waarschijnlijk langer en het is vermeldenswaard dat mensen met een donkere huidtinten mogelijk niet de verwachte resultaten zullen ervaren. Dit komt omdat de lasers zich richten op pigmenten in de kleurstof, maar ook op melanine in de huid. Hoe donkerder je huid, hoe ingewikkelder de verwijdering zal zijn en hoe groter de risico's.

Dus als u onlangs die heerlijke strandtint hebt aangevuld, kunt u overwegen om te wachten tot het vervaagt of uw procedure in de winter te boeken om complicaties te voorkomen. Het doel is tenslotte een lichaam waar je trots op bent.

Nooit concessies doen aan je schoonheid of je doelen. Kijk hoe je je voelt en voel je geweldig om het te doen. Je paragon persona wacht om te schitteren, maar je moet die wegversperringen eerst verwijderen.

Neem die sprong. Stop bij de Cambridge Laser Clinic en ontdek het zelf. De praktijk is eigendom van haar toegewijde beoefenaars, elk toegewijd aan de hoogste ethische normen en uw beste belangen.