Zal een borstoperatie de manier waarop ik over mezelf denk echt verbeteren?

Zelfs de meest opgeleide en getalenteerde onder ons kunnen toegeven dat ze zich zelfbewust voelen over een of meer delen van hun lichaam. Voor veel vrouwen dienen hun kleinere borsten als een herinnering aan wat ze missen. Of het nu is als gevolg van extreem gewichtsverlies, zwangerschap en borstvoeding, of gewoon de genetische rol van de dobbelstenen hebben gewonnen, kleinere slappe borsten kunnen een realiteit zijn voor te veel vrouwen.

Maar zal het krijgen van een borstlift en het vergroten van de borstgrootte door vergroting echt helpen om het verloren vertrouwen te herstellen? Zal deze operatie helpen om de manier waarop een vrouw over haar lichaam en haar algehele zelfbeeld denkt te verbeteren?

Het belang van emotionele gezondheid

Een goede cosmetisch chirurg beoordeelt meestal de redenen achter een patiënt die grotere borsten wil krijgen. Als er emotionele gezondheidsproblemen zijn, is het misschien niet in het belang van de patiënt om de augmentatieprocedure uit te voeren. Dit kan net zo eenvoudig zijn als het feit dat de patiënt zich niet zeker voelt in andere delen van haar leven. Zelfs de beste borstvergrotingsoperatie helpt een vrouw niet om zich het sterkst te voelen.

Wanneer uw chirurg met u in gesprek is over de details van een borstlift met implantaten, kan hij of zij ook evalueren wat u met de operatie hoopt te bereiken.

Realistische doelen hebben

Door galerijen van voltooide implantaatoperaties met liften te bekijken, kunnen patiënten het soort resultaten begrijpen dat ze mogelijk kunnen zien. Ze zullen echter niet in staat zijn om de exacte resultaten aan te tonen die een operatie zal bereiken. Dit heeft een aantal redenen. De eerste is dat elke lichaamsvorm anders is en elke borstoperatie anders.

Door uw doelen met uw chirurg te bespreken, kunt u samenwerken om resultaten te produceren waardoor u zich op uw best voelt.

Voordelen van de borstlift en vergroting

De combinatie van de borstliftprocedure en de augmentatie is dat het patiënten en hun chirurgen in staat stelt de beste resultaten te bereiken.

Met augmentatie alleen kunnen vrouwen natuurlijk de grotere cupmaat zien waarnaar ze op zoek zijn, maar ze kunnen ze niet de juiste positionering en natuurlijke uitstraling geven. Met de implantatieprocedure wordt overtollige huid van de borst verwijderd en omhoog gebracht. Het resultaat is een veel jeugdiger uiterlijk en borsten die op een veel natuurlijkere manier op de borst zitten.

Je goed voelen na de operatie

Het zal enige tijd duren voordat de zwelling afneemt en de patiënten de echte resultaten van de operatie kunnen zien. Wanneer ze volledig genezen zijn, zijn vrouwen echter vaak verheugd over hoe ze eruit zien en voelen in nieuwe tops en jurken. Ze zullen zich veel krommer voelen, veel zelfverzekerder, en dit vertrouwen zal zich waarschijnlijk naar andere delen van hun leven verspreiden.

Misschien voel je je zelfverzekerd genoeg om die bikini deze zomer te dragen? Misschien voel je je zelfverzekerd genoeg om die laag uitgesneden jurk te dragen tijdens een etentje? Met realistische verwachtingen, een bekwame chirurg en de resultaten waar u op hoopte, bent u zeker dat u zich net zo zeker voelt als u uitstapt.

Over de auteur: Linda Ward

Linda is een freelance schrijver, blogger en online ondernemer. Ze geniet van het creëren van nieuwe inhoud en het helpen van anderen. Linda schrijft meestal op haar eigen site Ecellulitis.com en een aantal online publicaties met hoge autoriteit, zoals Genius Beauty. Ze houdt ervan om informatie te delen en te communiceren, neem gerust contact op met Linda op Twitter, Facebook of Pinterest:
Facebook: https://www.facebook.com/ward.e.linda
Pinterest: https://www.pinterest.com/lindaeward/
Twitter: https://twitter.com/lindaeward