Aziatische huidverzorgingstips die westerlingen moeten leren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je vrienden en familieleden die in Azië wonen erin zijn geslaagd om hun huid fris en weelderig te houden? Hier zijn enkele natuurlijke anti-verouderingsgeheimen die de Aziaten al vele jaren cultiveren. Bekijk deze tips en heb weer een jonge en levendige huid.

Verander je perceptie van schoonheid

In het Westen is een gebruinde en donkere huid wat de meeste mensen willen hebben. Dat is de reden waarom veel mensen gaan zonnebaden, een sessie boeken in zonnebanken en kunstmatige crèmes aanbrengen om hun huid donkerder te maken. Het is echter het omgekeerde als je naar het oosten gaat. Om verschillende culturele redenen kan bruinen in het oosten worden gekoppeld aan dwangarbeid. Als je huid donker is, word je geacht in de arme kaste te horen, terwijl mensen met een bleke huid uit de hogere middenklasse komen.

Als zodanig zullen veel van de huidvoordelen van Aziaten hebben genoten voor de westerlingen om te accepteren. Als je op zoek bent naar een anti-verouderingscrème voor Aziatische vrouwen, verander dan eerst je perceptie over schoonheid. Dit is waar als we nog steeds geloven in het idee dat een donkere huid beter is. Inzicht in het feit dat bleke huid mooi is, moet de eerste essentiële stap zijn om te leren hoe je voor je huid kunt zorgen.

Drink regelmatig groene thee

Groene thee heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Het bevat antioxidanten en verhoogt de gezondheid van de drinker. Thee drinken ceremonies zijn een belangrijke gebeurtenis in Japan die hun gemeenschap gedurende vele jaren heeft gevormd. Als zodanig is het het beste om elke middag een pot groene thee te maken en te drinken. Dit is een goed anker waar je kunt beginnen met het omarmen van de gezondheidspraktijken van de Aziaten.

Houd het gezicht weg van het zonlicht

De harde zonnestralen kunnen verschillende huidproblemen veroorzaken. Dit omvat fijne lijntjes, rimpels en kanker. Het is dus belangrijk dat u de directe hitte van de zon vermijdt. Je kunt dit doen door grote hoeden, lange mouwen te dragen en gebruik te maken van paraplu's. Dit is de manier van leven in Azië geweest en je kunt ook hetzelfde doen.

Vers fruit als desserts

Sla de chocoladepudding en ijscoupe over die je hebt gepland voor het dessert van vandaag. Ga naar de supermarkt en begin in plaats daarvan vers fruit te kopen. Selecteer een kleurrijke selectie van fruit, hak het en maak een zoet en volledig natuurlijk dessert voor uw gezin. Dit geeft je vitamines die nuttig zijn voor de huid en het lichaam. In Korea en Japan is het normaal dat gezinnen vers fruit eten voor elke maaltijd die ze hebben.

Verminderde inname van zuivelproducten

Om historische redenen eet de meerderheid van de Aziaten niet veel zuivelproducten. Wees klaar om de hoeveelheid kaas en melk die u consumeert te verminderen. Dit vermindert je vetinname en maakt je minder vol. Hiermee kunt u genieten van andere nuttige en voedzame voedingsmiddelen in de tabel.

Eet of drink gember

Als u op zoek bent naar anti-verouderingsproducten, zoals Aziatische vrouwen die gebruiken, kunt u net zo goed gember gaan drinken. Gember is overal in het oosten en je kunt het vinden in thee en soepen. Dit is een prachtige wortel die verschillende voordelen voor het lichaam biedt. Het bevat antibacteriële eigenschappen die ook goed zijn voor de huid.