Hoe uw zelfbruiner langer te laten duren

Ben je het zat om zelfbruiner opnieuw aan te brengen? De meeste zelfbruiner beweren dagenlang mee te gaan, maar dat is niet altijd het geval. Als u gedurende die tijd een bad of douche neemt, zult u de duur van uw leerlooier aanzienlijk verkorten. Hier zijn enkele dingen die u kunt doen om de levensduur van uw zelfbruiner te verlengen.

1. Scheren en exfoliëren vooraf

Deze stap is belangrijk omdat het dode huidcellen verwijdert die bovenop uw huid zitten. De meeste zelfbruinende fouten komen voor op de buitenste laag van uw huid. Als je dit niet eerst doet, vallen die dode huidcellen eraf, waardoor je bruin wordt.

Als u dit doet nadat u zelfbruiner hebt gebruikt, wordt de kleur verwijderd. Wacht na het scheren een uur voordat je scrubt. De beste scrub om te gebruiken is een zanderige scrub met etherische oliën. Dit houdt vocht vast en laat die huidcellen los.

Je moet ook douchen na het scheren en exfoliëren om ervoor te zorgen dat alles is verwijderd. Dit is vooral belangrijk als u op olie gebaseerde producten gebruikt die vaak conflicteren met zelfbruiner.

2. Bevochtig zoveel mogelijk

Er is geen betere manier om een ​​zomerse gloed te krijgen dan met bodylotion. Je moet je drogisterijlotion weggooien en investeren in een body butter die je elke dag wilt gebruiken. Maar je moet die moisturizer spaarzaam gebruiken. Omdat je de zelfbruiner zelf gaat toepassen, wil je de problematische gebieden voorbereiden, zoals enkels, ellebogen, hielen en andere gebieden die na slechts één gebruik strepen kunnen krijgen.

3. Maak een geleidelijke kleur

Als je een lange kleur wilt, moet je het simpel houden. Dat is waar een geleidelijke bruining optreedt. Verleng uw bruining door elke dag bodylotion te gebruiken. Je moet het aanbrengen na het douchen en voordat je je aankleedt. De lotion zal je teint verbeteren zonder dat deze er nep uitziet en je kunt de lotion opnieuw aanbrengen zonder strepen te veroorzaken. Er zijn ook geleidelijk aan bruinende lotions en bronzing lotions die het uiterlijk van uw kleurtje kunnen verbeteren.

4. Kies het juiste product

Als je zelfbruinende producten hebt geprobeerd, weet je dat ze niet hetzelfde zijn gemaakt. Sommigen doen je lijken op een Oompa Loompa. Anderen werken niet of laten je te donker lijken. Dus, welke zelfbruiner is de beste?

De beste zelfbruiners zijn de duurzame. Het is altijd goed om te experimenteren. U kunt bijvoorbeeld een zelfbruinende lotion combineren met een zelfbruinend serum. Of u kunt de Minetan zelfbruinende mousse samen met een zelfbruinende spray gebruiken.

Welk product u ook kiest, gebruik wegwerphandschoenen of een want om uw handen te beschermen tijdens het aanbrengen van het product. Als je mousse combineert met spray, wil je de eerste nacht mousse gebruiken en vervolgens de volgende twee nachten met spray.

5. Gooi Bronzer in de mix

Bronzer is niet alleen voor make-up. Een matte bronzer kan je helpen om de gebronsde godingloed te bereiken die je zoekt. Breng aan op de delen van je lichaam waar de zon van nature voorkomt, zoals je jukbeenderen, voorhoofd, neus en slapen. Als je bronzer op je hele lichaam aanbrengt, ziet je zelfbruiner er onnatuurlijk uit.

6. Breng Zelfbruiner correct aan

Het is belangrijk om zelfbruiner aan te brengen op een gladde huid. Gebruik geen zelfbruiner in de gebieden met meer vochtinbrengende crème dan normaal, zoals uw voeten, knieën, dijen en onderbeengebieden. Als u nog een beetje zelfbruiner over heeft, kunt u deze aanbrengen op die extra droge gebieden.

Je wilt ook niet eindigen met te veel zelfbruiner in handen. Was uw handen na het aanbrengen, zelfs wanneer u handschoenen of een want draagt. Of je eindigt de volgende ochtend met oranje handen. Zelfbruiner heeft een lastige manier om op elk deel van je lichaam te komen.

7. Behoud je kleurtje

Nu je deze stappen hebt doorlopen, is het tijd om die kleur te behouden. De beste manier om bruin te blijven is met reparatielotion. Dit product blijft plakken aan de kleur die op uw huid zit. Een voordeel van deze lotion is dat het super hydrateert, zodat het vocht vasthoudt, wat bijdraagt ​​aan uw langdurige kleur.

Je voelt je als een gebronsde godin. Deze lotion laat je eruit zien als een beroemdheid die altijd gloeit. Zorg ervoor dat je deze lotion elke ochtend en nacht gebruikt. Als je een douche of bad neemt, breng dan eerst een beetje lotion aan om een ​​beschermende barrière toe te voegen.

Zelfs als u al deze stappen hebt gevolgd, kunt u nog steeds een ongelijkmatige kleur krijgen. Een eenvoudige truc is om zonnebrandolie toe te passen om te mengen met de bruiningslijnen en het uiterlijk gelijk te maken.