Verrassende vaardigheden van beroemdheden die je nooit zou verwachten

In sommige aspecten vertonen beroemde mensen geen verschil met ons, gewone jongens - ze nemen hobby's aan voor verandering en afleiding. Sommige van deze hobby's zijn tamelijk klein, maar er zijn mensen die iets geweldigs en absoluut bizars oppakken. Het scala aan opties is vrijwel eindeloos, van jongleren tot het maken van kunstwerken van het gekste materiaal voorbij de grenzen van de verbeelding (zoals tanden). Zie hoeveel schilderachtige bezigheden door beroemdheden worden uitgevoerd waarvan je nooit had gedacht dat je er al lang mee bezig was!

Angelina Jolie gooit messen

Gezien het feit dat het Angelina Jolie is, zouden weinigen van ons verbaasd zijn te horen dat ze iets buitengewoons en misschien zelfs sinister vindt. Eigenlijk heeft ze al heel lang een verzameling wapens en ging ze serieus messen gooien toen ze bezig was met het fotograferen van Tomb Raider. Toen het werd besproken op The Conan O'Brien Show werd de actrice opgeroepen om haar dapperheid te tonen, en het publiek keek vol ontzag toe.

Geena Davis schiet met een pijl en boog

Nog niet zo lang geleden, in 1999, nam de Amerikaanse producent / actrice deel aan de Amerikaanse Olympische Spelen voor boogschieten en haalde het de halve finale. Het is waar dat Davis niet verder ging en zich niet kwalificeerde voor de Olympische Zomerspelen van het volgende jaar, maar de 24e plaats van 300 deelnemers is iets om over naar huis te schrijven. Vooral als we rekening houden met het feit dat Davis toen nog maar twee jaar boogschieten.

Mike Tyson is bezig met duivenraces

Duivensport is voor veel mensen misschien niet zo bekend. Er is een speciaal soort duif bekend als postduif. Ze worden tot 100 mijl van hun hok verwijderd en uit de kooien gelaten. Het punt is hoe snel ze kunnen terugkeren naar de kippenren. We kunnen ons dus de beroemde bokser voorstellen die rondreist met zijn vogels in een kooi. Tyson zelf zegt dat zijn voorliefde voor duiven dateert uit zijn kindertijd toen hij een kippenren had in zijn louche district in Brooklyn. Op het dak zijn met postduiven, zei hij, geeft een totaal unieke energie die verwant is aan therapie.

Pierce Brosnan treedt op met vuur

Een van de James Bonds van de filmindustrie is net zo riskant als het personage dat hij in beeld bracht. Aanvankelijk werd de acteur aangeworven voor een betovering in een brandetende kliniek omdat hij (zoals hij bekende) geïnteresseerd was in topless vrouwen. Hoe dan ook, in 1969 raakte hij betrokken bij het eten van vuur en slaagde hij er voldoende in om een ​​paar openbare uitvoeringen te geven. Nu gaat hij er niet meer voor, maar misschien zou hij bevallen als het nodig blijkt te zijn.

Justin Bieber kan het met de kubus van Rubik

Het wereldrecord voor het doen van de Rubiks kubus in minder dan 5 seconden, dus Bieber maakt met zijn oplossingstijd van twee minuten geen records; toch is zijn vermogen om de kubus binnen enkele minuten te beheersen, te schatten. Op de een of andere manier bleek hij niet in staat zijn andere problemen op een vergelijkbare manier op te lossen, maar hij kan zijn vaardigheden in de toekomst verbeteren.

Neil Patrick Harris voert goocheltrucs uit

De geboorteplaats van New Mexico in Harris was klein en kon weinig entertainment bieden, dus raakte hij geïnteresseerd in magie en ontwikkelde zich tot een redelijk goede artiest. Harris is acteur geworden en heeft de opwindende bezigheid niet opgegeven, integendeel, hij was er door geïnspireerd bij het kiezen van onderdelen zoals die in A Series of Unfortunate Events, graaf Olaf. Harris beschouwt zijn beroep ook als het omarmen van magie, omdat het weergeven van personages kameleonachtige eigenschappen met zich meebrengt.

Taylor Swift maakt haar eigen gelei

Als ze niet toert of componeert, bereidt popdiva Taylor Swift graag cadeautjes voor haar vrienden voor - en sommige van deze geschenken zijn huisgemaakt. Swift is opgegroeid op een kerstboomboerderij en genoot van het eten van allerlei zelfgemaakte jam en jam die haar moeder jaar na jaar had bereid. De A-lister werd een traditievolger en maakt nu haar eigen conserven die hun weg vinden naar haar liefste vrienden.

Christopher Walken temt leeuwen

Dit is eng, en we hebben redenen om bang te zijn voor de populaire acteur en toneelschrijver - maar volgens Walken was zijn leeuw zeer volgzaam en niet gevaarlijker dan een kat, dus hij slaagde er briljant in!

Bob Dylan kan ijzer bewerken

Bob Dylan heeft veel sociale en filosofische liedjes gecomponeerd zodat we hem met een gitaar in de hand kunnen voorstellen - maar hij kan ook zwaardere gereedschappen aan! Hij is en is lange tijd een ijzeren beeldhouwer geweest. Hij bereikte zulke hoogten in de kunst dat verschillende tentoonstellingen van zijn creaties werden geopend in galerieën in New York. Dylan komt uit Hibbing, Minnesota, waarnaar hij verwijst als 'ijzerertsland' dat zo'n hobby inspireert. Dus moest hij afgedankte stukjes metaal oppakken en nadenken over wat hij ermee kon doen. Hij lijkt altijd massa's ideeën te hebben gehad!

Demi Lovato is flexibel alsof ze geen botten heeft

De Tell Me You Love Me-zangeres heeft een dubbele verbinding, waardoor ze haar armen kan draaien op een manier die totaal onmogelijk is voor ons allemaal. Het is misschien niet zo prettig om te zien.

Harrison Ford is een piloot van de verdienste

Lang voordat Ford een beroemde acteur werd, vloog hij hoog aan boord van vliegtuigen, zijnde een gelicentieerde piloot. Maar voor een tijdje moest hij het opzij leggen, want voor deze hobby zijn proppen en proppen deeg nodig, maar toen zijn dukaten zich opstapelden, haalde hij zijn interesses in. Zijn vliegvaardigheden waren zo goed dat ze hem verschillende prijzen opleverden voor een voorbeeldige afhandeling van vliegtuigen.