Lichaamsmake-up om je er hot uit te laten zien deze zomer

Zomertijd brengt veel plezier met het gevoel dat je meer en meer tijd op het strand of in een openbaar zwembad doorbrengt met al je vrienden. Maar als uw drukke schema u in bestanden heeft doen zinken waar u geen tijd meer hebt om dit seizoen te trainen en een perfect figuur te behouden, heeft It Cosmetics de oplossing voor u.


Je kunt het meest wenselijke lichaam binnen enkele minuten krijgen, maar kost $ 39,00. Hoe?

It Cosmetics heeft een heel speciale make- upset voor vrouwen ontworpen. Je kunt beginnen met het toevoegen van highlights aan je benen met behulp van Contour en Highlighting Palette . Je benen krijgen hete rondingen en sneden in een oogwenk.

Je buikspieren worden speciaal verzorgd door de It Cosmetics-set die Abs in a Box Contour en Markering Palette bevat voor het verkrijgen van passende sneden.

En voor alle vrouwen die hun borsten er voller en gezonder willen laten uitzien door ze dit seizoen uit het hete bikinistuk te laten gluren, kun je een natuurlijke veerkracht aan hen toevoegen door de Breasts Contour en Highlighting Palette uit deze set.

De It Cosmetics Kit bevat ook een helpgids met diagrammen om u te helpen de make-up effectief aan te brengen, zodat u het niet verkeerd doet.