MAC Cosmetics Rose Romance Collection Geïnspireerd door Roses

MAC heeft een meisjesachtige collectie bedacht die is geïnspireerd op de tinten van rozen. Deze collectie heeft een prachtige naam MAC Cosmetics Rose Romance Collection . Rozen worden beschouwd als een symbool van liefde, en om je wangen te laten blozen van verlegenheid, heeft MAC hun unieke gel-blos gelanceerd in een fijne roze tint.

Lippenstift

De lippenstiften komen in drie verleidelijke tonen namelijk. Way to Love - zacht, zacht geel roze, A Rose Romance - middentoonroze met gouden parel en Odyssey - vormpruim.

Lip Gloss

MAC's eigen Lipglass omvat Virgin Kiss , een puur pastelroze met multidimensionale parel, Steal My Heart, een absoluut oogverblindend roze met multidimensionale parel en Magnetique met matte fuchsia.

MAC's Zie Thru Lip Color

Om een ​​meer pure uitstraling aan je lippen toe te voegen, moet je MAC's See Thru Lip Color proberen, die is aangekomen in Loving Touch , een uiterst parelachtige delicate roze tint, Tender Tryst in pure parelachtige pruim en Secret Crush met de fijne tint van rode bes.

Nagellak

De nagellak van MAC wordt gelanceerd in Love & Friendship, een romige gedempte middentint lavendel.

Oogschaduw

Je ogen zien er deze zomer prachtig uit met de vijf oogschaduwkleuren van de MAC om uit te kiezen. Zij zijn:

  • Van de zomer - mat gevederde gedempte mauve
  • Et tu, boeket? - mat pastelroze goud
  • Creme de Violet - levendig roze-violet bezaaid met gouden glans
  • Zilverdoorn - middentint grijs samen met zilveren parel
  • Shadowy Lady - donker verkapte pruim

Fix + Rose

Fix + Rose van MAC is een aqua-spritz met vitamines en mineralen, geïntroduceerd met een verzachtende combinatie van groene thee, kamille, komkommer, aangevuld met de vleugje 100% zuiver rozenwater . Het verhoogt de glans en maakt make-up af .

kleurstof

Pigmenten van MAC zijn ook verkrijgbaar in twee tonen van Circa Plum met gedempte vuile middentint lavendel en Mutiny - fris hemelsblauw met gouden parel.

Schoonheidspoeder

De Beauty Powder is verkrijgbaar in twee tonen van Blush of Youth in netjes roze met gouden parel en Summer Rose in zijdeachtig violet roze met parel.

MAC's Very Special Creations Hue: De Jarose

Creaties Hue: De Jarose is een uitstekende bos van weelderige Bulgaarse, Turkse en theerode rozen met kemphaan begeleid met bedauwde natte en stralende groene tinten. Zijdeachtige bloemblaadjes van mysterieuze orchidee, lelie, jasmijn en pioenroos zijn verleidelijk met een scheutje karmozijnrode rode framboos en de kalme consistentie van roze peper. De mix van delicate en schaduwrijke houtsoorten, verweerd teak in tegenstelling tot patchouli, combineert met de passie, terwijl betoverende wierookdampen en barnsteenkristallen een gevoel van charme geven en een beroep doen op deze rijke productie.