Verrassend brak beroemdheden

Als we aan beroemdheden denken, gaan we er altijd van uit dat ze over sommen geld beschikken waarover we niet eens kunnen beginnen te dromen. Al die zangers, tv- en filmsterren, sporters kunnen zich alles veroorloven wat ze maar willen met hun grote inkomsten. Hun kleding zou designer zijn, ze zijn gepleisterd met naar keuze sieraden, ze krijgen alleen de beste accessoires. Wanneer ze in een auto worden gezien, is het een Lamborghini of een Bugatti, en de huizen waarin ze wonen zijn luxe die onze verbeelding te boven gaat. De sociale media zijn niet moe om ons wat extra bewijs te geven van hun leven op de grootst mogelijke schaal.

Nou, sommigen van hen doen dat echt - maar er zijn er nogal wat anderen die slim zijn in het doen van pretenties. Ze zien eruit alsof ze tonnen miljoenen dollars hadden en ze pronken op alle mogelijke manieren met hun fortuin - om de goede reden om ze niet te hebben. Ze zien er indrukwekkend uit op de media, maar tekenen ze echt enorme contracten voor het maken van een album of het deelnemen aan een film? Niet altijd; soms worden ze gedwongen om bezig te zijn met het onderschrijven van producten omdat ze die extra dollars nodig hebben om ze draaiende te houden. Ze willen snel betaald worden voor hun uiterlijk in s, maar ze krijgen niet zoveel voor hen.

Beroemdheden op deze lijst vonden het moeilijk om net zo snel te verdienen als ze uitgeven. Geen wonder dat ze blut waren. Op dit moment kunnen hun budgetten net zo krap zijn als die van veel gewone mensen die moeten schrapen.

David Hasselhoff kan niet hoger zijn dan het maandelijkse bedrag van $ 4.000

Je moet de spieren van David Hasselhoff herinneren zoals ze op Baywatch aan de wereld zijn gepresenteerd. Zijn goed gevormde lichaam bracht hem miljoenen. Maar als het ging om zijn gezinsleven, viel de gespierde acteur plat op zijn gezicht. Zijn gevechten met Pamela Bach, zijn vrouw, veranderden in een reguliere oorlog die leidde tot turbulente echtscheidingsprocedures. Het resultaat van de scheiding was dat Bach $ 250.000 van het fortuin van Hasselhoff pakte. Dit bracht weer een serie gevechten voort die gaande is sinds hun scheiding in 2006 waarbij de acteur zijn best deed om de betaling te verlagen. Volgens hem bruto hij niet meer dan $ 112.000 en zijn uitgaven lopen op tot ongeveer $ 65.000 - dus wat blijft er over als Bach haar geld heeft ontvangen? Met afgetrokken belastingen blijft Hasselhoff absoluut zonder geld achter. Hij zegt dat zijn maandelijkse leven amper $ 4.000 bedraagt, en er is geen manier om het fijner te maken.

Hij probeerde de dingen er helderder uit te laten zien door een Europese tour te organiseren, maar het bleek een mislukking te zijn en moest worden afgebroken - de tickets verkochten helemaal niet goed. Toen ging hij op televisie met een eigen programma, Hoff the Record, maar de uitkomst van deze onderneming is ook twijfelachtig. Het enige dat zijn financiën weer op zijn plaats kan krijgen, is zijn recente verloving met Hayley Roberts, zodat hij zijn manier beter kon betalen met de hulp van zijn verloofde.

De schulden van 50 Cent lopen op tot meer dan $ 30 miljoen

Toen hij zijn financiële positie met The Guardian besprak, beweerde 50 Cent joculair dat hij niet veel aan zijn faillissement denkt - "Ik kreeg alleen mijn korting." Een mooie korting, die 50 cent tot zijn oren in de schulden en toevlucht moeten nemen tot een faillissementsprocedure. Zoals vermeld in rechtszaken is zijn schuld $ 36 miljoen en nog wat meer! Afgezien van zijn ongecontroleerde uitgaven, omvat het bedrag rechtszaken: $ 17 miljoen kosten voor het kopiëren van een afdruk van een hoofdtelefoonfabrikant, en $ 7 voor het delen van een controversiële met een vrouw wiens toestemming hij niet wist te beveiligen. Dat zijn niet de enige fouten die hij heeft gemaakt. Nu waren de high-end auto's die hij gebruikte om te rijden niet eens van hem - het leek erop dat ze van zijn vrienden waren, geleend om een ​​verklaring af te leggen. Wat vind je daarvan? Bovendien had hij een foto op Instagram waar hij het woord 'BROKE' had gemaakt uit stapels dollars, duizenden. In de rechtbank werd hem gevraagd naar de bron van dat geld en antwoordde hij dat het valse bankbiljetten waren. Dus hoewel er geen gezegde is, maar dat 50 Cent groot talent heeft, zal hij zijn talent moeten opzwepen om hem extra geld te krijgen zodat hij zijn enorme schulden kan herstellen.

Johnny Depp heeft zijn $ 650 miljoen rijkdom verspild

Dit is toch iemand die je hier niet had verwacht, of wel? Of misschien heb je in The Richest de claim gezien dat Depp zichzelf zou kunnen vinden op de lijst van "15 Celebs We Predict Will Go Brake by 2018"? Waarom zou het ooit voorkomen? Tot nu toe weet niemand precies. De A-lister is er zeker van dat hij het slachtoffer is geworden van zijn financiële managers die hij heeft aangeklaagd wegens grove wanbeheer. Op hun beurt beweren ze dat het zijn daden waren die ertoe leidden dat zijn fortuin werd verkwanseld. Waarin ligt de waarheid? Hoewel het antwoord niet duidelijk is, weten we allemaal dat Depp een goede hand was in het uitgeven. Zijn harde werk in de filmindustrie gedurende meer dan een decennium bracht hem zoiets als $ 650 miljoen - en het is weg! Na zijn breuk met zijn partner van 14 jaar, Vanessa Paradis, begon hij geld weg te gooien. De scheiding sloeg hem hard, hij nam een ​​neerwaartse spiraal en verbrandde vrijwel duizenden dollars. Om verergering aan zijn hart en zijn bankrekening toe te voegen, trouwde hij met Amber Heard om van haar te scheiden en creëerde snel een ongewenst gevoel.

Het lijkt erop dat de uitgaven van Depp overal in de media in het nieuws zijn geweest. Er wordt aangenomen dat de acteur wijn heeft gekocht voor $ 30.000, diamanten manchetten voor $ 400.000; privéjets kostten hem $ 200.000, en objecten d'art brachten hem miljoenen terug. Waarschijnlijk heeft Depp gelijk en kan hij $ 25 miljoen van zijn financiële managers aanklagen, dat zal hem nergens veel opleveren. Het fortuin is verdwenen.

Lisa Marie Presley: haar vader was koning, ze heeft schulden

Hoe rijk en beroemd iemand ook mag zijn, elk fortuin kan verkeerd zijn en Lisa Marie Presley is daar een levendig voorbeeld van. Haar vader was Elvis Presley, de rock'n'roll-koning van de wereld, en ze had in klaver kunnen leven met het geld dat hij verdiende. Ze erfde het landgoed van Elvis ter waarde van $ 100 miljoen! In plaats daarvan heeft ze een zware schuldenlast. Volgens het verhaal van The Blast beschuldigt de dochter van de koning haar financieel manager ervan haar gestrand te hebben achtergelaten. Haar verhaal luidt dat Barry Siegel, de manager, haar erfenis al meer dan tien jaar bijt en erin slaagt de meeste principes van haar vertrouwen te liquideren. Het lijkt erop dat het vertrouwen nu alleen de rest van $ 14.000 draagt ​​- en dat is des te zorgwekkender omdat Lisa een enorme schuld heeft. Wat Siegels rol ook was in de verspilling van het beroemde rock'n'roll-fortuin, het is geen geheim dat Lisa met grote snelheid geld kan verspillen. Dat wordt bevestigd door het feit dat haar creditcardschuld de $ 500.000 overschrijdt. Priscilla, de vrouw van Elvis, nam een ​​andere CEO aan die, door het succesvol beheren van Graceland, zijn winst verhoogde en daarmee het vertrouwen redde. Het hielp Lisa om met haar schulden af ​​te rekenen, maar niet voor lang. Met haar uitbundige gewoonten die haar beter werden, stond de erfgename Presley over een paar jaar weer in het rood. Uit de scheidingsdocumenten van Lisa blijkt dat ze een inkomstenbelastingschuld, een creditcardschuld en een in gebreke gebleven hypotheek heeft. Helaas lijkt het erop dat ze haar niet van zichzelf kan redden.

Lindsay Lohan's schulden worden geteld in honderdduizenden

Lindsay Lohan is in de publieke belangstelling sinds ze 10 werd. Uit haar groene jaren is ze een van de beroemdheden en raakte gewend aan het leiden van een typisch beroemd soort leven vol luxe en grenzeloze uitgaven. Naarmate ze ouder werd, emuleerde ze niet alleen deze levensstijl, maar blonk daarin ook uit in media-headlines met haar gedrag, feesten, relaties en - niet in het minst - financiële toestand. Ongeveer tien jaar geleden behoorde Lohan tot de best verdienende actrices ter wereld, en nu heeft ze praktisch niets voor zichzelf te laten zien.

Toen de filmoptredens van Lohan op niets uitliepen, maakte ze zichzelf een tijdje schaars en verscheen ze uiteindelijk in Londen aan de arm van een Russisch vriendje genaamd Egor Tarabasov. Toen werden haar financiële problemen losgelaten. Het lijkt erop dat Lohan achter was met haar huur voor haar appartement in Londen, dat $ 4,5 miljoen kost - en haar huisbaasadvocaten blijven aandringen op het betalen van advocatenkosten van $ 100.000. Bovendien kwam de eenmalige bestuurder van Lohan met de claim dat ze zijn kans om $ 30.000 te verdienen had verstoord en een aanklacht tegen haar had ingesteld voor $ 44.000. Tot nu toe betaalde de voormalige actrice hem slechts $ 17.500.

Zodra ze het uitging met Tarabasov verdubbelden haar problemen. Het meeste van wat er over haar is gezegd, is waarschijnlijk ongegronde roddels, maar het mag niet prettig zijn voor haar om te horen dat ze haar vriend duizenden sieraden heeft beroofd. Tarabasov verklaarde verder dat hij de rekeningen van Lohan had betaald, de verklaring die onmiddellijk werd afgewezen. Toch lijkt het zeker erg op de financiële houding van Lohan.

Brendan Fraser heeft geen geld om kinderen te ondersteunen

Je kent Brendan Fraser van zijn verschijning in de Mummy-serie of The Affair-serie. Het enige huwelijk van de Canadees-Amerikaanse acteur was met actrice Afton Smith; het duurde 9 jaar en het paar had samen drie kinderen. In 2007, vlak voor hun scheiding, verkochten ze hun huis en ontvingen daarvoor ongeveer $ 3 miljoen dollar.

De kinderbijslag van hun drie jongens werd geschat op iets meer dan $ 900.000 per jaar. Aanvankelijk ging alles goed, totdat in 2013 de acteur opdook in Connecticut en probeerde het bedrag te verlagen. Fraser stond erop dat het te hoog voor hem was. Dat begon een juridische strijd tussen hem en zijn ex Afton Smith. Documenten werden naar voren gebracht om te bewijzen dat Fraser slechts $ 205.000 waard was. Ze toonden de uitgaven van de Mummie-ster; het lijkt erop dat Fraser maandelijks ongeveer $ 112.000 besteedt, plus ongeveer $ 8.500 aan huishoudelijk (personeel en tuinieren). Bijgevolg kan hij niet meer dan $ 25.000 kinderbijslag betalen. Het bleek dat hij elke maand ongeveer $ 85.000 en meer verliest terwijl zijn uitgaven zo blijven. Vanzelfsprekend bedriegt hij volgens Afton Smith. Volgens haar verdiende hij enorm veel geld met acteren in Buitengewone Maatregel, Furry Vengeance en andere films en verborg hij zijn inkomsten. Naar haar inschatting zou haar ex-echtgenoot ongeveer 25 miljoen dollar moeten hebben. Het valt nog te bezien wat de uitspraak van de rechtbank zal zijn.

Stephen Baldwin had een schuld van $ 250.000 plus

Stephen Baldwin is de jongste in de familie Baldwin en is een acteur en een producent. In 1990 trouwde hij met Kennya Deodato, een grafisch ontwerper uit Brazilië, die twee dochters baarde. Hij had gelukkig en succesvol kunnen leven zoals zijn oudere broer Alec, maar er ging iets mis. Zijn royale uitgaven leidden tot zijn faillissement in 2006. Stephen zou een schuld van meer dan $ 2,3 miljoen hebben opgebouwd op zijn eigendom in New York, dat slechts $ 1,1 miljoen waard is, ook was hij meer dan een miljoen aan twee hypotheken op de woning verschuldigd en ongeveer hetzelfde bedrag aan belastingen. Alsof het niet genoeg was, liep hij een indrukwekkende creditcardschuld op (volgens gerechtelijke documenten is de som ongeveer $ 70.000).

Toch was het slechts een begin. Na een aantal jaren klaagde de bank Baldwin aan voor het niet betalen van betalingen aan huis. Als gevolg hiervan werd het huis afgeschermd en kocht de bank het onroerend goed van miljoen dollar voor slechts $ 100. Vervolgens had hij belastingproblemen, omdat hij een aantal jaren zijn belastingaangifte in de staat New York niet had ingediend. Stephen Baldwin moest akkoord gaan om het volgende jaar $ 300.000 terug te betalen om 5 jaar proeftijd te voorkomen. Alec merkte op dat Stephen voorzichtiger had moeten zijn en geld moest sparen voor het betalen van belastingen in plaats van het op te blazen zoals hij deed.

Michael Jackson liet enorme schulden achter zich

De erkende King of Pop met zijn unieke liedjes, zijn eigen dansstijl en zijn charme op het podium werd een legendarische artiest tijdens zijn leven. Toen Michael Jackson stierf, was zijn achterstand een schuld die veel mensen zich niet kunnen voorstellen. Hoe is Jackson miljoenen verschuldigd geworden? In 1991 leende hij van de Bank of America een fors bedrag van $ 380 miljoen dat moest zorgen voor de extravagante levensstijl die hij gewend was. De lening werd naar verwachting terugbetaald van zijn albumverkoop en tournees. Helaas raakte Jackson verwikkeld in verschillende schandalen, wat resulteerde in een snelle daling van zijn albumverkoop. Zijn goedkeuring deals gevouwen ook. Wat met de toezeggingen van de zanger aan 39 goede doelen, ontdekte hij dat hij niet genoeg geld kreeg om de Bank terug te betalen. Het was een schandalige situatie, bovendien kwam er een rechtszaak.

Jackson moest zijn gerechtelijke proceskosten betalen die meer dan $ 20 miljoen bedroegen. De rechtszaak bleek een destructieve gebeurtenis te zijn met veel rechtszaken, waaronder een monumentale belastingaanslag van $ 1 miljard - Jackson faalde om belastingen te betalen op zijn beroemde Neverland Ranch-landgoed. Nu moest hij zijn hersens verdringen waar geld te krijgen voor terugbetaling, en hij besloot om comeback-concerten aan te kondigen die zijn "gordijnoproep" zouden zijn. Bovendien was hij van plan een waslijn te beginnen. Maar al deze projecten waren niet bedoeld: de King of Pop stierf en liet een schuld van $ 500 miljoen achter voor zijn kinderen om mee om te gaan. Het was jammer dat hij ook wordt herinnerd omdat hij met de belastinginspecteurs had gerommeld.

Nicholas Cage verspilde miljoenen dollars

Als we Forbes mogen geloven, behoort Nicholas Cage tot de best verdienende acteurs in de geschiedenis van de filmindustrie. In één jaar, 2009, slaagde hij erin om $ 40 miljoen te verdienen - wie anders kan dat doen? Maar het blijkt dat zelfs zoveel geld kan worden verspild. Naarmate de inkomsten van Cage toenamen, groeide ook zijn levensstijl. In hetzelfde jaar werd hij verrast door de IRS die hem een ​​fiscaal retentierecht voorlegde voor meer dan $ 6 miljoen. Cage lijkt te hebben geloofd dat het gebeurde vanwege de nalatigheid van zijn financieel manager, maar de meeste mensen zijn geneigd de overdadige financiële houding van de acteur de schuld te geven. Cage heeft een indrukwekkende koopgeschiedenis: hij stond erom bekend Leonardo DiCaprio te overbieden bij het kopen van een oud relikwie - een Tarbosaurus-schedel die hem $ 300.000 terugbracht. Hij koopt regelmatig unieke dieren; hij heeft al een haai, een alligator, twee albino king cobra's en meer. Vervolgens koopt Cage onroerend goed, zoals een eiland van 40 hectare dat hem $ 7 miljoen heeft gekost. Gebruikt hij het echt zo vaak? Auto's: hij kocht twintig jaar geleden een zeldzame Lamborghini Miura SVJ voor $ 450.000 korting op de Shah van Iran, en dat is slechts een van zijn auto's - hij geeft de voorkeur aan specialiteit en vintage en ze kosten veel. Yachts: hij heeft er 4 gekocht, één voor $ 20 miljoen. Zijn voorliefde voor historische voorwerpen, kunstwerken, bezittingen en voertuigen die miljoenen dollars kosten, kan zijn ongedaan maken bewijzen. Nu zijn enkele van zijn landgoederen afgeschermd, hij is betrokken bij een juridische strijd met zijn manager, maar de besteding stopt niet.

Pamela Anderson heeft duizenden dollars achterstallige belastingen

Degenen die Pamela Anderson zagen (zoals in Baywatch) herinneren zich haar acteren - en haar prachtige lichaam. Ze haalde miljoenen op voor haar verschijning in films. Anderson had een zeer rijke vrouw kunnen zijn zonder haar conflicten met de IRS die haar aanspoorde haar achterstallige belastingen terug te betalen. Uiteindelijk moest ze vijf jaar geleden haar huis in Malibu verkopen voor bijna $ 8 miljoen om de betalingen te dekken. Verschillende bouwbedrijven hebben rechtszaken aangespannen omdat ze nalaten hun rekeningen te betalen. Met haar rug tegen de muur woonde Anderson enige tijd in een trailerpark. (Kijk goed rond in het trailerpark in uw buurt - wie weet wie u daar kunt ontmoeten?) De ster van Baywatch raakte zo verstrikt in haar fiscale problemen dat de California Franchise Tax Board haar naam op de lijst van 500 grootste belastingplichtige belastingbetalers plaatste toen de som ze was meer dan $ 500.000 verschuldigd.

Anderson maakt duidelijk dat de schuld helemaal niet haar schuld is. Volgens haar is ze ook niet blut. Een andere persoon heeft misschien toegegeven aan hun tekortkomingen en heeft hulp gekregen om uit diep water te komen, maar de actrice heeft er nooit op gelet haar belastingen niet te hebben betaald. Het gaat haar zorgeloze levensstijl niet doorbrengen.

Mike Tyson heeft alles opgeblazen wat hij heeft - en meer

Mike Tyson, een gepensioneerde professionele bokser en de onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht bekend als "The Baddest Man," nam zijn deel van de harde klappen, waaronder financiële. Hoewel zijn professionele inkomsten oplopen tot $ 300 miljoen, lijkt al dit geld in rook op te zijn gegaan en in 2003 diende hij faillissement in. Ze zeggen dat zijn schuld $ 23 miljoen en meer bedroeg. 'S Werelds meest populaire zwaargewicht bekende dat zijn grote cheques hem het geld rijkelijk hebben laten verspillen. Het is misschien te wijten aan zijn problemen met alcohol en stoffen, maar het verandert niets. Tyson kon niet terugbetalen, zijn debiteuren moesten zijn activa afnemen om hun geld terug te krijgen.

De lijst van de bokserkosten loopt volgens de gebruikelijke lijn: feesten, auto's kopen, wilde dieren. Hij kon ongeveer $ 400.000 uitgeven om een ​​feest te geven. Hij gaf duizenden dollars uit aan zijn tuin en kocht een badkuip voor $ 2 miljoen (bezaaid met edelstenen?). Tyson zou in een juwelierszaak een met diamanten versierde ketting hebben gekocht ter waarde van $ 173.000, waarvoor hij nooit heeft betaald. Hoewel hij nooit zuinig in zijn leven is geweest, groeide de som van zijn onbetaalde belastingen tot $ 20 miljoen. Zou hij het kunnen oplossen en de schone rekening van de financiële gezondheid kunnen krijgen?

Larry King kwam tot succes door schulden

Larry King bestaat al jaren en werkt sinds de jaren 1950 als een televisie- en radiopresentator en behandelt een reeks programma's zoals Larry King Live, Larry King Now en Politicking with Larry King. Er zijn maar weinig belangrijke mensen die niet door hem zijn geïnterviewd. Maar aan het begin van zijn carrière werd hij gehinderd door financiële problemen. Toen hij als radiopresentator en interviewer in Miami werkte, verdiende hij veel geld en dat bracht hem op uitgaven. Hij kocht dure auto's en begon te wedden op races. Na enkele jaren van deze levensstijl was hij aangespoeld zonder zijn vrouw, zijn baan en met een duizelingwekkende schuld. Toen, in 1971, werd hij beschuldigd van larceny door een zakenpartner van Wall Street. De toewijzing van $ 5.000 werd uiteindelijk geschrapt, maar zijn carrière leek alles behalve besteed. Hij werd achtervolgd van de radio en bevond zich werkloos en stapelde schulden op. Later gaf King toe dat hij onverantwoordelijk was met geld, en omdat zijn schulden goed waren voor $ 352 duizend, was er niets anders voor hem dan faillissement aanvragen. Zijn leven had een nieuwe start toen hij weer een baan op de radio kreeg en vanaf dat moment keek hij nooit meer terug.

Koning Hammer loopt koninklijke schulden op

Stanley Kirk Burrell, MC Hammer professioneel, werd bekend als een hiphopartiest en produceerde een reeks hits zoals U Can't Touch This aan het einde van de vorige eeuw. In de jaren negentig, toen hij enorm populair was, haalde Hammer $ 33 miljoen op. Als je denkt dat het een grote som is, waren de beste rapper en danser van zijn tijd het niet met je eens. Zijn geld stroomde als water. Hij had 200 werknemers om voor zijn zaken te zorgen en het onderhoud van het personeel kostte hem $ 500.000 per maand. Hij bezat een opnamestudio, een privétheater, een garage met 17 auto's, verschillende tennisbanen. Zijn huis was $ 30 miljoen waard - plus enorme investeringen om het in te richten. Trouwens, Hammer bezat Oaktown Stable waar hij 19 volbloedpaarden hield waarvan de prijs werd geteld in miljoen dollar. Er waren auto's, helikopters, privéjetvliegtuigen die ook geld kosten. Bovendien moest de rapper vechten tegen zijn aandeel in rechtszaken wegens inbreuk op het auteursrecht. Zijn fortuin verdween dus in zeer korte tijd in het niets, en in 1996 was Hammer officieel failliet. Om zijn schuld van $ 13 miljoen te dekken, moest hij zijn huis verkopen voor veel minder dan het waard was. Na te zijn blootgesteld aan media-spot, neemt de legendarische kunstenaar stappen om de situatie op te lossen.

Het schuldenverhaal van Willie Nelson

Het pictogram van de country muziek, Willy Nelson, is een veelgeprezen opnamekunstenaar, een dichter en een acteur. Een van de pioniers van outlaw-muziek, hij ziet er echt vreemd uit op een lijst als deze ... Maar hij ontsnapte niet aan de financiële valkuil van supersterren. Terwijl hij bezig was met zijn songwriting en opname, verwaarloosde hij zijn belastingtaken jarenlang totdat hij een schuldenlast kreeg die zo groot was dat het destijds werd gerapporteerd als een van de grootste individuele federale inkomstenbelastingrekeningen uitgegeven door de IRS. De onbetaalde belastingen van Nelson werden samengevat op $ 32 miljoen. Zijn advocaat slaagde erin het bedrag eerst te verlagen tot $ 16 en vervolgens tot $ 6 miljoen, maar het redde de zanger niet die nog steeds niet in staat was aan de eisen te voldoen. Zelfs nadat de IRS zijn eigendommen in beslag had genomen en verkocht, daalde de schuld niet zoveel, hoewel er meer dan 20 items waren, waaronder een opnamestudio, de Pedernales Country Club en Dripping Springs Ranch. Uiteindelijk stemde de IRS ermee in om Willie Nelson een album te laten uitgeven waarvan de opbrengst de terugbetaling van de schulden was. Dienovereenkomstig maakte de countryster het album The IRS Tapes: Who'll Buy My Memories? in 1992 die Nelson hielp om slechts $ 3,6 miljoen terug te betalen, waardoor $ 9 miljoen meer overbleef.