Wat te dragen voor taille training

Het dragen van korsetten of apparaten om die buik op te zuigen is geen nieuw idee, met Scarlett O'Hara van Gone With The Wind een bekend 12 ”middel en grappen over een vermogen om te ademen, wat betekent dat je korset niet strak genoeg was. Gelukkig zijn we heel ver verwijderd van de orgelbeschadigende apparaten van vroeger, en tegenwoordig zijn taille-trainingsapparaten niet bedoeld om een ​​onmiddellijke fysieke vorm te creëren die je lichaam squisht op manieren die het niet zou moeten doen.

Hoewel moderne tailletrainers korsetten kunnen worden genoemd en inderdaad vaak op stijlen van eeuwen geleden lijken, zijn ze als apparaat niet ontworpen om je houding rechtop te houden of beperkende metalen of baleinen van walvisbotten te bevatten.

Wat is het idee achter tailletrainers?

Het basisconcept is dat door iets strak rond je middelste gedeelte te dragen terwijl je aan het sporten bent, en in sommige gevallen gewoon door je dagelijkse taken te doen, je warmte opbouwt in je kern, wat je kan helpen vet te verbranden en je buikspieren te versterken .

Als je ooit jeans had gedragen die een beetje te strak waren, merkte je waarschijnlijk dat je een inspringing op je buik had toen je ze uitdeed. Nou, een tailletrainer, of tailleband, werkt met een soortgelijk idee - dat als je dit kledingstuk lang genoeg draagt, je een semi-permanente fysieke verandering in je lichaam hebt gecreëerd. Hoewel gemodelleerd en gepromoot door verschillende beroemdheden, is er nog steeds veel discussie in de fitnessgemeenschap over hun effectiviteit, maar als een apparaat om u te helpen 'resultaten' snel te zien, dat u kan helpen gemotiveerd te blijven om door te gaan met een aanhoudende gezonde oefening en dieet verandering in uw levensstijl, ze kunnen ongelooflijk voordelig zijn.

Dus, zijn er goedkope taille trainers die werken? Zoals altijd moet het antwoord ja en nee zijn. Veel of u kunt zeggen dat werk grotendeels zal afhangen van de resultaten die u verwacht. Ze zijn bedoeld als hulpmiddel bij het oefenen, die je kunnen helpen je buik te verminderen en je helpen om dat zandloperfiguur te creëren dat weer in zwang is. U zult echter nog steeds moeten sporten en overwegen wat u eet.

Zijn ze gewoon duur body shapers?

Nee, dat zijn ze echt niet! Dit is vaak waar mensen denken dat ze een magische kogel hebben gevonden, vooral als ze eerder een body shaping-product hebben gedragen. Hoewel tailletrainers vaak van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als body shapers, hebben ze een ander doel, sterkte en structuur. Body shapers zijn funderingsonderkleding die meestal zijn gemaakt van spandex-materiaal dat vet samendrukt om een ​​slanke lichaamslijn te creëren zodra je je kleren aan hebt. Het zijn kledingstukken die meer zijn ontworpen om een ​​wiebelende babybuik te verbergen in plaats van je buikspieren te vergroten en de buitenste vetlaag te verminderen.

Technisch gezien kun je een korset dragen, want hun oorspronkelijke doel was natuurlijk het definiëren van de taille, een taille cincher of een body shaper foundationkleding, en elk van deze zal de illusie wekken dat je een platte buik en een slanke taille hebt. U zult echter zeker verschillende niveaus van comfort tussen hen opmerken. De hoeveelheid beweging die je hebt zal ook variëren, met een korset dat het meest beperkend is, maar ook het meest gedefinieerde silhouet biedt, en de shaper kledingstukken het minst strikt zijn, maar ook de beste definitie voor je silhouet bieden.

boning

Dit is een van de problemen die vaak voor veel verwarring zullen zorgen, en het is niet verwonderlijk, het kan verwarrend zijn! In principe moet echter elk korset, taille-trainer of cincher een bepaalde hoeveelheid verticale uitbening hebben (in dezelfde richting lopen als uw rug) om het kledingstuk rechtop te houden en goed op uw romp te zitten, in plaats van zich in een ongemakkelijke bos te verzamelen rond je middel.

Je zult misschien ook ontdekken dat tailletrainers die specifiek zijn ontworpen als trainingskleding haaks uitbenen hebben, wat verondersteld wordt het trainen te vergemakkelijken omdat ze een groter bewegingsbereik mogelijk maken.

Het uitbenen zelf maakt niet veel uit voor het veranderen van de vorm van je silhouet, dat wordt bepaald door de panelen in het korset en hoe goed het past bij je vorm. Je zult merken dat goedkopere opties veel of weinig bijeenkomen, en er heel weinig uitzien zoals Kim Kardashians dat doet. Beroemdheden zijn echter in de positie om hun tailletrainer op maat voor hen te laten passen, voor de rest van ons alleen stervelingen is het meestal gewoon een kwestie van verschillende merken proberen om degene te vinden die het beste bij een unieke lichaamsvorm past.

Je hebt verschillende opties voor verschillende lichaamsvormen en -maten, dus wees niet bang om rond te jagen en online om aanbevelingen te vragen, vooral als je meer aan de bochtige kant bent.