Fashion Replica Detector Entrupy

De moderne markt zit vol met replica's. Variërend van "merk" lippenstiften voor $ 1 op AliExpress tot fopspeen medicijnen in een online apotheek. Toch zijn de meest winstgevende trend in de oceaan van replica's altijd handtassen voor vrouwen geweest.

Dat zijn de 'louisvuittons' die op de markten van veel landen worden verkocht. Het is de keuze van iedereen om bewust nepproducten te kopen of niet. Dit apparaat helpt je voorkomen dat je toevallig in de war raakt bij het kopen van een zeer dure fashion replica.

Wist je dat in een aantal Europese landen zowel verkopers als kopers worden beboet voor het vervalsen van merkartikelen (tassen, schoenen, kleding enz.)? Vooral als ze op heterdaad worden betrapt op de 'plaats delict'. De boete kan gemakkelijk oplopen tot 1000 euro. En het gaat niet alleen om het schenden van het auteursrecht van beroemde modehuizen, maar ook om het ondersteunen van criminele groepen die zich bezighouden met de productie van namaakgoederen. Er zijn tenslotte veel meer "replica's" dan we denken. Ongeveer 90% van de Louis Vuitton-tassen, verkocht op de populaire online veiling eBay, zijn bijvoorbeeld mode-replica's. Wie ze heeft geproduceerd en onder welke omstandigheden ze zijn gemaakt, zijn vragen zonder antwoorden. Het is dus ook onbekend hoe het geld van een betrouwbare koper zal worden uitgegeven. We hebben het over honderden en zelfs duizenden dollars. Een ongebruikelijk Entrupy-apparaat helpt je te vechten met vervalsingen; het bevat een camera die gemakkelijk een modereplica kan onderscheiden.

Entrupy is een miniatuurapparaat met een ingebouwde camera en een chip. De chip is geprogrammeerd voor een aantal algoritmen die een nepzak kunnen herkennen van foto's en foto's met een nauwkeurigheid van 98,5%.

Je hoeft alleen maar de camera langzaam langs de buiten- en binnenkant van de tas te bewegen. Het apparaat analyseert alle kleine en vaak onopvallende details, inclusief de textuur van de stof en de elementen van de logo's. Op basis van de verkregen resultaten en hun vergelijking met de "database" zal Entrupy een conclusie trekken over de originaliteit van het mode-item en dit rechtstreeks naar de smartphone van de gebruiker sturen.

De slimme camera is in staat om verschillende modellen tassen te herkennen die behoren tot 15 van de meest populaire (en vaak vervalste) merken, waaronder Dior, Prada, Chanel en Gucci. In de toekomst zal de database worden aangevuld.