Beroemdheden die erin slagen om te gedijen op schandalen

We struikelen en vallen allemaal, beroemd of gewoon, en moeten onszelf oppakken. Naderhand geloven sommige mensen dat we voorgoed besmet zijn, terwijl anderen denken dat iedereen een tweede kans verdient. Het is een beetje moeilijker voor beroemdheden omdat ze altijd in de schijnwerpers staan ​​en ze veel meer te verliezen hebben. Aan de andere kant hebben beroemdheden manieren om een ​​situatie in hun voordeel te veranderen. Hun glamour kan hen uit een smerige gang van zaken halen en rivalen helpen winnen. Met sommige beroemdheden blies schandalen over waardoor ze beter af waren. Om te leren hoe ze het deden, zie je hieronder enkele illustere voorbeelden.

Drew Barrymore

In de jaren 90 had elke man een hartverscheuring, deze beroemde afstammeling van de familie Barrymore had een reeks slechte maanden. Niet al haar fans zijn zich ervan bewust dat de ster van Gray Gardens een zeer onregelmatige periode doormaakte toen ze in de tienerjaren was. Ze ging voor een drankje en substanties op een grote manier en vond uiteindelijk dat ze revalidatie onderging. Met haar allesbehalve geruïneerde imago en overvloedige tabloiddekking had ze het moeilijk om rollen in films te krijgen. Uiteindelijk slaagde ze erin om Hollywood-banen te bemachtigen die werden aangestuurd door 'pure ambitie en woede', toen ze haar ervaring begon te beschrijven. Ze was al een tijdje op kleine schaal bezig voordat ze het spectaculair maakte met The Wedding Singer uit 1998. Tegenwoordig gaat Barrymore sterk met het Santa Clarita-dieet van Netflix en klaar om haar carrière naar een hoger niveau te tillen.

Chris Brown

Toen Chris Brown nog een opkomende artiest was, leek het er echt op dat hij kon slagen in de troon van Michael Jackson. Hij keek en schoot omhoog, hij werd snel favoriet bij meisjes. Hij ging snel vooruit tot het jaar 2009 toen hij uitging met Rihanna: hij zou extreem gewelddadig tegen haar zijn geweest. Dat was slechts het begin van Browns reeks schandalen die op grote schaal werden gepubliceerd. Onlangs klaagde een Franse vrouw dat ze in de handen van Brown en zijn vrienden had geleden. Wat zijn persoonlijke ethiek ook is, de zanger blijft uitstekende liedjes uitbrengen. Hopelijk zal hij op een dag rechttrekken of zal hij het hart hebben om hulp te vragen bij zijn buitensporige gedrag.

Tiger Woods

Ooit raakte Tiger Woods verwikkeld in een hevig schandaal, en je zou veronderstellen dat dit ooit genoeg voor hem zal zijn, maar toch zijn er mensen die niet zo snel gepakt worden. In de nasleep van zijn valsspelen-aflevering in 2017 raakte hij in de problemen met de politie die over papieren was gespat. Maar Woods kent de truc om de aandacht van het publiek af te leiden van zijn tekortkomingen en herinnert in plaats daarvan aan zijn vele prestaties. Hoe slecht zijn bekendheid ook is, hij behoudt zijn verheven positie in de sport. Je kunt geen goed bos naar beneden halen.

Kesha

Nu ik erover nadenk, waarom zouden beroemde en creatieve individuen zoals Kesha überhaupt problemen hebben in hun leven? Wat meer is, problemen die een jaar en langer duren. Maar dat is precies wat Kesha heeft gehad. Volgens rapporten, de top-tien single kunstenaar en Dr. Luke, haar producent, viel op zo'n grote manier dat de ruzies werden gedegradeerd naar autoriteiten voor regeling. Omdat Kesha gebonden was door een contract, kon ze haar volgende release niet uitbrengen. Haar derde album kwam vijf jaar later uit, in 2017, en Rainbow bleek zowel een uitdrukking van opgekropte emoties als een groot succes waar ze voor had gewerkt. Nu, na haar sterke comeback te hebben verzekerd, zal Kesha hopelijk een winnaar uit haar lang slepende rechtszaak komen en haar vleugels spreiden om ons nog betere muziek te geven!

Reese Witherspoon

Hier komt nog een meisje dat al jaren de droom van elke man is - maar het veranderde allemaal toen Witherspoon in botsing kwam met de politie. Toen de aflevering bruut was, begon de zoetheid van Witherspoon snel te verminderen. Sommige fans waren zeker verbijsterd om te ontdekken dat de actrice minder dan perfect bleek te zijn. Zes jaar geleden toonde de bekroonde actrice wanordelijk gedrag toen zij en haar man werden tegengehouden door de verkeerspolitie en hij dronken werd gevonden. Er was een van de scene, en als je er naar wilt kijken, lijkt haar gedrag niet zo raar - haters moeten het hebben gespeeld. Als het iemand was geweest die minder spectaculair was, zou er geen roddel en geen schandaal zijn geweest. We kunnen meer rekening houden met onze sterren.

Will Smith

Met zoveel beroemdheden blijken hun groene jaren een tumultueuze en lastige tijd te zijn. Hoe goed Will Smith ook is, hij was niet in staat om een ​​vloek van slecht weer te vermijden. Hij is een grappige en aangename kerel, maar hij heeft wel zijn donkere momenten. In 1989, toen hij ernaar streefde zijn carrière op te bouwen, had hij woorden met zijn recordpromotor en het geschil werd opgelost door Smith die de man aanviel. Oh, hij deed het niet persoonlijk, hij had een lijfwacht die zijn wensen gehoorzaamde. Het bleek dus dat Smith naar een gevangenis in West Philadelphia werd gebracht, waar hij werd gevraagd om de gevangenen een handtekening te geven, de procedure die het grootste deel van de nacht duurde. Misschien was het destijds opwindend, maar als Will Smith daar geen commentaar op geeft, zal het heel begrijpelijk zijn.