H&M Plus Size Beachwear-collectie

Het Zweedse H&M retailmerk, dat met de hulp van de campagne met Beyonce zojuist al zijn hoge kijkcijfers heeft verhoogd, blijft publiek winnen.

Of het nu is geïnspireerd door de figuur van de souldiva, of reageert op de frequente kritiek van het merk vanwege de ongezonde dunheid van de modellen in de, de marketeers hebben een nieuwe promocollectie van strandkleding gepresenteerd, waarvan het hoofdpersonage het model was met vrij onconventionele maten voor bikini.

De Amerikaanse Jennie Runk, een meisje met maat 40, een hoogte van 177 cm, een taille van 84 centimeter, een heup van 114 centimeter en de bh maat 80 D, maakt geen reclame voor een speciale lijn plus-size kleding - weelderige modellen zoals Kate Dillon, Lizzie Miller of Tara Lynn worden meestal uitgenodigd om er reclame voor te maken. Jennie Runk adverteert met de hoofdcollectie strandkleding, die vroeger werd gepresenteerd door de meisjes van maat nul.

Critici hebben dit project een echte doorbraak genoemd - het Zweedse bedrijf werd het eerste van 's werelds beroemde merken dat een mode-model aanbood, waarvan de grootte verre van nul was, om een ​​van de grote collecties te adverteren. De auteurs van de fotoshoot beschouwen zichzelf echter niet als revolutionair. Een woordvoerder van H&M Jennifer Ward merkte op dat hun doel niet was om een ​​specifieke boodschap over te brengen of een nieuw ideaal te creëren. Ze wilden een model vinden dat het idee van de collectie zelf duidelijk zou kunnen illustreren.