Beste celeb-vrienden die uitvielen

Sommige mensen worden meer dan alleen 'vrienden' voor ons; op een dag kunnen taalkundigen met een nieuw verzonnen woord komen voor dat soort van een zeer goede vriend, maar ondertussen moeten we het doen met een lange uitdrukking "beste vriend voor altijd" afgekort tot BFF. Deze BFF-mensen zijn degenen die we het minst verwachten om ons de rug toe te keren, verhalen van school te vertellen en ons mooie leugens te voeden. Toch is het nu en dan precies wat er gebeurt.

De geschiedenis vertelt ons voor altijd over een aantal beroemde beste vrienden die uiteindelijk bittere vijanden zijn geworden - denk aan Superman en Batman of Brenda Walsh en Kelly Taylor. Hun verhalen volgen kan nog spannender zijn dan lezen over hoe beroemdhedenparen leven. Wanneer we een beroemd duo van vrienden tegenkomen, lijken ze groter te zijn dan alleen een enkele beroemdheid. Hun mogelijkheden zijn groter: ze kunnen een speciale naam verzinnen voor 'ons samen', samen op feestjes komen, shoots voor tijdschriftomslagen maken en misschien zelfs een realityshow lanceren over hoe geweldig het leven is met je BFF in de buurt. Ze zien er zeker meer dan twee keer zo glorieus uit, versterkt door hun vriendschap die de tijd zou moeten weerstaan.

Maar tijd kan sterker zijn en draaitafels op ons. Er is een lange weg van vriendschap naar haat, maar er waren mensen die deze kant op liepen, en sommigen van hen deden het heel snel. Zulke sterren missen nooit een kans om elkaars vuile linnen in het openbaar te wassen wanneer ze maar kunnen, omdat ze nu intense rivaliteit voelen. We weten vaak niet waarom ze er zo uit vielen, maar soms komt het bij ons op dat ze als vijanden er veel beter uitzien dan als vrienden. Hieronder staan ​​misschien wel de meest interessante van dergelijke gevallen.

Heather Locklear en Denise Richards

Dit zijn twee dames die zo dichtbij BFF's waren als men zich misschien kan voorstellen. Seksueel en prachtig, ze trokken ieders aandacht toen ze ervoor kozen om de stad rood te schilderen. Maar toen ze ineens uit elkaar gingen, deden mensen speculeren wat er zou kunnen zijn gebeurd. Heather Locklear trouwde in 1994 met muzikant Richie Sambora (Bon Jovi's gitarist), het huwelijk duurde tot 2006 toen de echtscheidingsprocedure in gang werd gezet. Zodra de scheiding was afgerond, begonnen Sambora en Richards met daten. Onnodig te zeggen dat Denise Richards op dat moment niet langer de BFF van Locklear was.

Het bespreken van de situatie met het Redbook-tijdschrift Richards opende een beetje over de vrienden die uit elkaar gingen - ze onthulde de kern van de ruzie niet maar zei dat toen zij en Sambora samenkwamen, ze al een tijdje geen vrienden meer was met Locklear. Ze benadrukte dat er geen sprake was geweest van flirten met de echtgenoot van haar beste vriend en dat er geen sprake was geweest van een clandestiene affaire. Wat later gebeurde was een afzonderlijke, niet-verbonden ontwikkeling.

Paris Hilton en Nicole Richie

Paris en Nicole waren samen meisjes uit hun groene jaren toen ze opgroeiden en speelden in perfecte jeugdvriendelijkheid die een belofte van uitstekende BFF's voor het leven geeft. Toen dreven ze het professionele leven in en deelden ze deel aan de serie Simple Life. Toen de serie op het punt stond te worden uitgezonden, lekte een volwassen tape met Parijs, die de aandacht vestigde op Hilton, die op de golf van de serie en de bekendheid steeg naar een niveau van bekendheid dat Richie's aandeel in populariteit verre overtrof. De kloof was zo groot dat de ontstane jaloezie in combinatie met media-aandacht het ongedaan maken van een lange vriendschap bleek te zijn.

Gevraagd naar hun relatie in 2005 antwoordde Hilton kortaf dat ze niet langer bevriend waren, maar weigerde om de oorzaak van de scheiding te vergroten. Het lijkt erop dat het einde van vriendschap niet is geëvolueerd naar het begin van een vete. Ongeveer tien jaar later merkte Richie op dat ze Hilton als een goede vriend beschouwde, hoewel ze elkaar al een tijdje niet hadden ontmoet. Toch is ze nooit gestopt met het respecteren van Hilton en het liefhebben van alle leden van haar familie.

Tiffani Thiessen en Jennie Garth

Dit is een verhaal van twee meisjes die meer dan eens van de ene naar de andere staat zweven. In het begin gingen ze niet goed samen, daarna kwamen ze in de buurt en keerden ze BFF's, alleen om de tafels opnieuw te draaien en vijandschap toe te staan ​​om de nieuw gevonden vriendschap te vervangen. Zowel Garth als Thiessen hebben het in de jaren negentig goed gedaan en werden iconische meisjes voor alle jongens. Thiessen werd uitgenodigd voor de cast van Beverly Hills, 90210 in 1994 in plaats van Shannen Doherty die de hitreeks verliet. Garth beeldde daar ook Kelly Taylor af, en het was algemeen bekend dat de twee elkaar niet konden zien.

In plaats van Thiessen te verwelkomen, handelde Garth aanvankelijk gemeen en boosaardig. Toen kwam ze langs, bood haar excuses aan en de twee kwamen dicht bij elkaar als dieven. Thiessen wilde haar vriendin zelfs niet alleen laten toen Garth haar eerste kind afleverde en ze bleef de hele tijd bij haar. Hoe dan ook, hun relatie viel de laatste tijd uiteen, waarbij geen van beide actrices commentaar wilden geven op wat er was gebeurd en waarom. Toen geïnterviewd door Howard Stern, zei Tiffani Thiessen dat het vanaf het begin "ruig" was geweest en dat is hoe het eindigde, erop wijzend dat zij degene was aan de ontvangende kant. Tot nu toe zijn geen verdere bijzonderheden bekend.

Winona Ryder en Gwyneth Paltrow

De vriendschap van Ryder en Paltrow was waarschijnlijk een van de meest opvallende kenmerken van de jaren negentig, vooral toen ze met andere sterren gingen - Ryder met Matt Damon en Paltrow ging uit met Ben Affleck. Dat waren hun gouden jaren toen ze nooit uit elkaar gingen en alleen in elkaars gezelschap te zien waren. Niemand had kunnen zeggen hoe lang het zou hebben geduurd als professionele problemen niet in de weg hadden gestaan. Beide actrices kwamen in aanmerking voor Viola in Shakespeare in Love en Paltrow kreeg het - en niet alleen dat, ze werd geprezen door critici voor haar spel en won uiteindelijk een Oscar, een feit dat aan het verdriet van de ander moet hebben toegevoegd. De vriendschap stortte ineen en de vrouwen gingen uiteen. In een later gesprek met Howard Stern zei Paltrow dat het jaren en jaren geleden was dat ze Ryder voor het laatst had ontmoet; op de vraag of ze de rol van de ander had gestolen, ontkende ze die heftig. Hoe dan ook, de vriendschap is weg en de twee zien elkaar niet meer.

Elton John en George Michael

Er was geen afkorting als BFF op het moment dat superzangers Elton John en ex-Wham's George Michael een hechte band creëerden en zo goede vrienden waren als je je ooit zou kunnen voorstellen. Toen besloot Sir Elton dat hij zijn mening wilde geven over de manier van leven van zijn beste vriend. Michael was een thuisblijvende man, terwijl John genoot van zijn wereldwijde populariteit en veel reisde. In zijn interview uit 2004 noemde Sir Elton het huisgerichte leven van zijn vriend het 'een verspilling van talent'. Hij ging verder met te zeggen dat het te wijten was aan 'een diepgeworteld ongeluk' dat zich in zijn nieuwste nummers openbaarde. Michael was duidelijk verbrand bij de opmerking en reageerde door te zeggen dat Elton John George niet begreep. De ruzie kwam echter niet verder en de hitmakers sloegen het prima in de hand toen Michael in 2005 bij John in zijn huis kwam om gast te worden. Ze behielden hun goede vriendschap tot de treurige dood van Michael op eerste kerstdag van 2016.

Gwyneth Paltrow en Madonna

Madonna en Gwyneth Paltrow werden samengebracht door hun enthousiasme voor fitness en ontdekten dat ze veel andere dingen gemeen hadden. Dus werden ze "voor altijd vrienden" en marcheerden als zodanig glorieus door de jaren 2000. Ze hadden een derde persoon voor een uitstekend bedrijf - hun persoonlijke fitness-expert Tracy Anderson die hen veel dingen heeft geleerd. Anderson hielp bijvoorbeeld Paltrow met haar dansen en bracht haar in contact met 'haar soulvolle kant'. Madonna vond de inbreng van Anderson zo nuttig dat ze haar een paar jaar op haar reizen had.

De idyllische stand van zaken duurde tot 2011 toen de beste vrienden uitvielen - vanwege hun derde vriend. Plots besloot Madonna te verhuizen naar een andere personal trainer en afscheid te nemen van Anderson. Deze beslissing bracht een palter van emoties teweeg in Paltrow die ze in haar Goop-blog uiting gaf. Ze ging zelfs zo ver dat ze vroeg hoe ze zich moest gedragen als iemand plotseling niet meer van zijn vriend houdt. De actrice noemde geen namen en sprak uitgebreid over haar sterke reactie, en vertelde dat een persoon haar het gevoel gaf dat ze 'leeg' en 'klein' was. De grote vriendschap was voorbij.

Leighton Meester en Blake Lively

Betrokkenheid is een andere bron van gevaar voor de beste vrouwelijke vrienden, dus zorg ervoor dat je, wanneer je bestie verloofd raakt, tijdig met geschikte congrats verschijnt. Kijk wat er gebeurde met Leighton Meester en Blake Lively die samen kwamen op de set van de memorabele serie Gossip Girl. De meisjes die ze in beeld brachten waren in een soort liefde / haatbetrokkenheid en het leek behoorlijk nauwkeurig weer te geven wat er tussen de twee in het offscreen-leven aan de hand was. In het begin van de serie konden ze redelijk goed opschieten, maar al snel begon hun vriendschap te wankelen. Er wordt aangenomen dat in de laatste twee seizoenen de relatie op de rotsen was. De laatste snee die de band verbrak, kwam toen Lively haar felicitaties voor Meester's verloving met acteur en muzikant Adam Brody niet uitte. Toen de serie klaar was, besloten ze allebei om elkaar niet meer te zien. Over relaties op de set gesproken, zei hun co-ster Chace Crawford dat het helemaal niet verrassend was. Tijdens de dagelijkse periode van 16 werkuren, merkte ze op, komen mensen op het randje, en hoe dan ook duiken kleine botsingen en drama's op.

Miley Cyrus en Demi Lovato

Er zijn veel identieke elementen in het leven van Demi Lovato en Miley Cyrus om ze het gevoel te geven dat er een band is - de twee begonnen als de sterren van Disney Channel en bereikten aanvankelijk succes. Beide gingen de ster spelen in hitseries en werden daarom zelfs nog bekender. Op dit moment waren ze al boezemvrienden en in 2013 stond Lovato erom bekend dat ze Cyrus als een van haar beste vrienden ooit beschouwde.

Dus dingen in de Disney-wereld waren allemaal wijn en rozen - nog een tijdje meer, en toen trad de (onvermijdelijke) kloof op. Geen van beiden had moeite om een ​​verklaring te geven voor de gesplitste relatie. Demi Lovato werd later gehoord verwijzend naar Cyrus als een kennis. Voortbordurend op de veranderde staat, zei ze dat mensen kunnen opschieten en hun leven in een ander licht zien. Ze wenst haar voormalige vriendin het beste, maar ze zou haar leven niet meer met de ander willen delen.

Paris Hilton en Kim Kardashian

Socialites Paris Hilton en Kim Kardashian hebben echt veel gemeen. Beide telgen van rijke families, ze maakten hun naam als reality-tv-sterren. Ze hadden zelfs allebei onfatsoenlijke banden die openbaar werden gemaakt. Maar ze waren goede vrienden, zelfs voordat ze beroemdheid en bekendheid bereikten. Toen schoot Hilton's roem in een klap op en bevond ze zich in het middelpunt van de belangstelling. In deze periode was Kardashian als BFF nooit ver weg. Ze accepteerde zelfs een functie van Hilton's persoonlijke assistent en moest bijvoorbeeld kasten in haar huis schoonmaken.

De dingen begonnen te veranderen in 2009 toen de bekendheid van Kim Kardashian begon te groeien, terwijl Hilton wat nieuws werd beschouwd als een beetje oud. Uiteindelijk gaf hun band en de twee vielen uit. Kim heeft Hilton nooit genoemd en heeft niet aangetoond dat ze zich bewust was van haar bestaan. De houding van Hilton was echter anders. Ze was niet boven het beledigen van Kim en gooide hints dat de hele familie Kardashians bekendheid geniet vanwege haar hulp. Gevraagd naar de achterstand van Kim, vergeleek ze het met "cottage cheese in een grote vuilniszak." Toch begroeven de twee in 2014 de strijdbijl en verschenen ze samen op een foto op Instagram.

Taylor Swift en Katy Perry

Je zult zo'n verhaal over een relatie als Taylor Swift en Katy Perry zelfs in Mean Girls niet zien. De opnamekunstenaars maakten vrienden in 2009 en kwamen in de loop van de tijd nog dichterbij. Taylor ging naar Perry's verjaardagsfeestje en was er toen extatisch over op Twitter, omdat hij zei dat het de beste in haar leven was en helemaal "feestelijk". Omdat ze allebei met John Mayer op verschillende tijdstippen uitgingen, zou je kunnen hebben aangenomen dat het groeide in een reden voor een ruzie, maar eigenlijk hadden de beroemde BFF's woorden over back-updansers.

Drie van die professionals die deelnamen aan de California Dreams-tour van Perry, sloten zich vervolgens aan bij Swift's tourbedrijf voor Red. Maar toen de Prism-tour van Perry werd gelanceerd, stopten ze met de terugkeer naar Perry. Swift reageerde zeer negatief - ze volgde ze niet op Twitter en schreef een lied genaamd Bad Blood waarin ze beschreef wat er was gebeurd. Geïnterviewd door Rolling Stone zei ze dat ze niet wist hoe ze het moest innemen, konden ze vrienden blijven nadat wat ze noemde 'de ergste belediging' in haar leven was? Volgens Swift zijn de twee vijanden geworden, en Perry bevestigde min of meer dat op haar Tweet het andere meisje "Regina George in schaapskleren" noemde.