Top 10 dingen die elke nieuwe moeder moet voorbereiden op een baby

Zich voorbereiden op een baby kan het eerste jaar ongeveer $ 12.000 kosten. De Amerikaanse babyverzorgingsmarkt is een machine van meer dan $ 23 miljard. Veel ervan zijn dingen die je gewoon niet nodig hebt.

Er zijn warmers voor doekjes en genieën voor luiers. Er zijn formulemixers en speciale babyvoedingverwerkers. Er zijn doekjes voor boogies, paci's, booboos, karren, autostoelen, gezichten en zwervers.

Je kunt je onesies monogram krijgen, je luiertas in reliëf maken en je babyhek op maat laten passen.

Vraag je je af hoe je je kunt voorbereiden op een baby zonder het roze, gepersonaliseerde, BPA-vrije spaarvarken te breken? Focus op de essentie. Hier is een lijst met de top 10 dingen die je echt nodig hebt.

1. Autostoel

Tenzij je in een binnenstad woont en je baby naar huis brengt, heb je een autostoeltje nodig voordat je het ziekenhuis kunt verlaten. Als onderdeel van uw ontslagprocedure zal een verpleegster de stoel onderzoeken en ervoor zorgen dat de gordels goed zijn vastgemaakt.

Wat je niet nodig hebt is het duurste, chicste autostoeltje op de markt. Controleer of uw autostoel voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen en of u klaar bent om te vertrekken. Het is veiliger om in winkels te kopen dan online, zodat u precies weet wat u krijgt.

Voeg geen gadgets of comfortapparaten toe die niet bij uw aankoop zijn geleverd. Autostoelen worden niet getest met add-ons en veiligheid is niet gegarandeerd met aftermarket-producten.

2. Postpartum verzorging

Bevallen is een rommelige, traumatische ervaring voor je lichaam, en natuurlijk is het heel mooi. Zelfs de soepelste, meest zalige arbeid vereist postpartum zorg voor herstel.

Je hebt benodigdheden nodig om de overgang te vergemakkelijken. Het ziekenhuis biedt u de eerste dagen extra rekbare onderbroeken. Ze sturen je ook naar huis met wat kussens en een knijpfles om jezelf schoon te maken na gebruik van het toilet.

Vul uw voorraad aan met minimaal één pakket maxi-pads. Het bloeden kan 2-6 weken duren. Een ijspak helpt pijn of zwelling van incisieplaatsen in de C-sectie te verlichten.

3. Voedingsbeha

Zelfs als u niet van plan bent borstvoeding te geven, bereidt uw lichaam zich voor. U wilt een zachte, comfortabele voedingsbeha waarin u borstkussentjes kunt stoppen om overtollige melk te absorberen. Als u uw baby borstvoeding gaat geven, is een voedingsbeha zo ontworpen dat deze de melkstroom niet verstoort.

Er zijn snap-down beha's en ondersteuningstanks die toegang gemakkelijk maken. U kunt een beha met ritssluiting kiezen of een beha met drukknopen tussen de cups. Je zult misschien ook merken dat het comfortabeler is om te slapen in een elastische slaapbeugel met gekruiste voorkant.

4. Voerbenodigdheden

Het belangrijkste om klaar te zijn voor een pasgeboren baby is een manier om je baby te voeden.
De meeste vrouwen geven niet uitsluitend borstvoeding en sommige baby's hebben supplementen nodig die niet rechtstreeks uit de borst kunnen komen. Je hebt flessen nodig, of je nu pompt om aan te vullen of een formule gebruikt.

De meeste verzekeringsplannen dekken de kosten van een borstkolf. Verkrijg de beste die beschikbaar is in uw plan. Een elektrische pomp bespaart u tijd en handkramp.

5. Luiers en doekjes

Baby's maken in hun eerste jaar ongeveer 2500 luiers door. Probeer er niet aan te denken!

U hoeft geen luiers in te slaan, maar een doos met een pasgeboren maat en de volgende maat groter. Ruim de voorraad op in uw ziekenhuiskamer. Je betaalt toch voor die luiers.

Het is geen slecht idee om de grootste doos doekjes te kopen die je kunt. Niet geparfumeerde doekjes zijn het beste voor de gevoelige huid van de baby.

U wilt een aankleedkussen of commode zodat u een plek hebt om zaken te regelen wanneer de baby die van hen doet.

6. bed voor baby

Het kopen van een wieg is waar veel mensen uiteindelijk gek van worden. Realistisch gezien heeft uw baby niets bijzonders nodig, alleen een stevig, plat oppervlak om op te liggen zonder verwikkelingen. Je kunt zowat elke stijlvoederbak vinden die je van een online retailer zoals Bo Bebe wilt.

De eerste paar weken houd je je baby waarschijnlijk in de buurt. Je kunt een hulpslaapopzetstuk voor je bed krijgen of een wieginzet voor de wieg.

7. Inbakeren en dekens

Baby's schrikken zichzelf vaak wakker en hebben baat bij inbakeren gedurende de eerste paar maanden. Ze worden geboren met iets genaamd de Moro-reflex waardoor ze hun armen spreiden als ze het gevoel hebben dat ze vallen. Het is deze beweging die hen wakker maakt.

Je kunt doeken kopen die op hun plaats klittenband of je kunt ontvangende dekens gebruiken. Vierkant gevormde mousseline dekens zijn het beste voor inbakeren.

8. Spuugdoekjes

Pasgeborenen spugen vaak uit, sommige na elke voeding. Bescherm je boerenschouder met spuugdoekjes.

Zorg ervoor dat je er in elke kamer wat kunt bewaren. U wilt altijd gemakkelijk toegang hebben.

9. kleding

Tenzij je uitgerekende datum in de zomer is en je ergens tropisch woont, moet je kleding klaar hebben voor de baby. Pasgeborenen ondergaan in het begin veel outfitwisselingen, dus bewaar de schattige outfits een tijdje.

Krijg veel onesies en lichtgewicht body's. Dwarsliggers met een open elastische bodem zijn geweldig voor snelle luierwissels 's nachts.

10. Waterfles

De beste manier om voor je baby te zorgen is door voor jezelf te zorgen. Dingen zoals borstvoeding geven en 's nachts wakker worden zijn uitdrogend en vermoeiend.

Koop een mooie, herbruikbare waterfles om jezelf eraan te herinneren dat je de hele dag door moet blijven drinken. Door voldoende water te drinken, verlies je ook het gewicht van de baby en verminder je een opgeblazen gevoel.

Maak gebruik van freebies om je voor te bereiden op een baby

Terwijl je je voorbereidt op je eerste baby, ontsla niet alle freebies!

U kunt gratis formulevoorbeelden per post of bij uw arts krijgen. Sommige formulebedrijven geven je zelfs een luiertas van het merk.

Gerber stuurt je een gratis babyvoedingspakket. Gymboree en Kindermusik bieden vouchers voor één gratis les.

Target en Amazon bieden beide kortingsbonnen en voorbeelden als u een babyregistratie invult. En er zijn verschillende boekenbundels die u kunt krijgen voor alleen de verzendkosten.

Maak je je klaar voor een baby?

Als je bent begonnen je voor te bereiden op een baby, laat je dan niet intimideren door de enorme verscheidenheid aan must-haves. Zoek naar de essentie en koop de rest wanneer je het nodig hebt. Je baby kan een schommel haten en van een uitsmijter houden. Wacht maar af.

Ben je nieuw zwanger of verder? Zelfs als u nog steeds zwanger wilt worden, hebben wij u gedekt! Bekijk onze zwangerschapscategorie voor overlevingsstrategieën en zwangerschapstips.