The Baby Shower: Top Survival Tips

Je beste vriend is zwanger. De baby is er bijna. Het is baby shower tijd. Dat zou normaal gesproken prima zijn, zelfs goed nieuws. Blij nieuws. Heel goed, vreugdevol nieuws. Er is maar één probleem - jij bent de baby shower organizer.

Maak je geen zorgen, wees cool. We hebben je gedekt. Met deze uitgebreide tips over het plannen van een stressvrije babydouche heb je alles onder controle, iedereen zal veel plezier hebben en, cruciaal, toekomstige mama hoeft nooit een vinger op te tillen.

1. Speel veilig met het geschenk

Jij bent de extraordinaire partijplanner. De numero uno. De First Lady. Jij bent je geschenk. Maar je moet wel iets krijgen, dus speel veilig en krijg een knuffel. Leuk, leuk, charmant en gemaakt om lang mee te gaan - laat iedereen aanstaande mama in luiers, kleine schoenen en kleine sokken verdrinken, terwijl je het echt houdt met een baby knuffel cadeau dat nog jaren zal worden gekoesterd. Dat is er één.

2. Word niet gek op de uitnodigingen

Als je met een budget werkt, is het gemakkelijk om het bij de eerste pass op te blazen. Houd uitnodigingen dus eenvoudig - zorg ervoor dat ze er niet goedkoop uitzien. Een optie waar velen voor gaan is online uitnodigingen, die super goedkoop en zeer praktisch zijn. Maar als je wat browniepunten van je bestie wilt halen, gaat er niets boven een smaakvol ontworpen kaart.

Bekijk Pinterest voor enkele ideeën, ga naar de printers, zorg ervoor dat je eerst een sterke aanbeveling over hen krijgt, en zo nodig een beetje onderhandelen om de beste prijs te krijgen. Super goed! Nu is er meer geld over voor de cocktails.

3. Blijf uit de keuken

Je wilt dat dit stressvrij is, niet? Als je jezelf dwaas inzet om alle canapés, vol-au-vents, deviled eieren en feeënkoekjes te bereiden, zul je zo gek worden dat je de wodka wegpoetst voordat je 'witte Rus' kunt zeggen. Laat daarom in plaats daarvan andere leden van de partij binnenkomen of besteed een deel van de budgetten aan catering. Als je een truc hebt (Prosecco-gelei? Chocolade-likeur brownies?), Melk het dan droog (maar ruim voor de grote dag).

3. Game schande

Je hoeft daar niet heen te gaan. Je zou daar niet heen moeten gaan. Ga daar niet heen. Tenzij, natuurlijk, dat is wat je zwangere beste vriend wil. Ga dan wild. We hebben het over vuile luiers, raad de babyvoeding, mama's maten, babyschetsen ... alle klassiekers. Het geheim van het laten werken van baby shower games, zoals zoveel dingen, zit in de timing. Zorg ervoor dat iedereen goed is aangekomen en geregeld. Heb wat muziek onderweg. Probeer gewoon niet te snel games te starten. Als je dat eenmaal hebt gedaan, weet je precies hoe je elk feeststuk gaat organiseren, zodat er onderweg geen uming en ahhing is. Op die manier houd je iedereen betrokken en voorkom je graag chaos.

4. Pak het in

Weet ten slotte hoe je de show kunt sluiten. Het openen van alle prezzies is eenvoudig; wat vaak over het hoofd wordt gezien, is het plannen van het opnieuw inpakken van hen, zodat ze naar huis kunnen worden gebracht. Zorg dus dat u enkele canvas draagtassen bij de hand hebt en uit het zicht, samen met een of twee dozen. Het is een leuke touch die je bespaart door te worstelen met een hoop natte doekjes onder de ene arm en tientallen onesies onder de andere terwijl je rondkijkt naar je autosleutels. Planning is de sleutel, dus neem er een mee die je van pre naar post-party brengt, en je zult de grote baby shower-test overleven, prima. Net.