Na de babybuik van Kate Middleton geprezen

Tot nu toe hebben de journalisten over de hele wereld de verschijning van Kate en William besproken met een pasgeborene de dag na zijn geboorte. Iedereen vergelijkt Kate met andere beroemdheden, en zelfs prinses Diana, die ook vrijwel onmiddellijk na de geboorte voor de camera's verscheen. Het blijkt dat Kate een echte heldin kan worden voor de moderne generatie zwangere vrouwen.

Tot nu toe durfde geen van de beroemdheden die zijn bevallen hun buik na de baby te laten zien. Kate verliet het ziekenhuis met een buik die bijna even groot was als tijdens haar zwangerschap. En ze schaamde zich niet om het te laten zien! Gezien het feit dat het lichaam van de hertogin onder de microscoop wordt bekeken, was het logisch om aan te nemen dat Kate haar buik achter de baby en de luiers zal verbergen. Maar ze liet de wereld moedig zien hoe een vrouw na de bevalling er echt uitziet.

Tijdens de bevalling verliest een vrouw immers niet al het opgedaan gewicht. De vrouw heeft nog steeds vocht, dat een paar dagen na de bevalling naar buiten komt. Bovendien wordt de baarmoeder niet onmiddellijk verkleind. Dit is de oorzaak van een postnatale buik.

Kate toonde dus moed en verbergde haar ware vorm niet. Toonaangevende Britse journalisten schreven:
'Oh, gewoon zo lief ... ze is fantastisch dapper om haar vorm na de geboorte niet te verbergen. Wat een geweldig rolmodel is ze. '

Inderdaad, daarvoor verborgen Beyonce, Gisele Bundchen, Miranda Kerr en zelfs Kate's voorganger prinses Diana hun buik na de baby. Ze verschenen allemaal voor de camera's de dag na de geboorte, maar durfden niet alle kenmerken van hun lichaam te onthullen.