Hoe krijg je een rondere kont met oefeningen?

Meisjes klagen vaak dat hun kont te groot is geworden en niet meer in hun favoriete jeans past. Het gebeurt echter andersom wanneer de gewenste curven niet voldoende zijn. Billen kunnen hun vroegere elasticiteit verliezen als gevolg van onjuist dieet, lage lichamelijke activiteit, plotseling gewichtsverlies en zelfs veranderingen in hormonale niveaus. zal u vertellen hoe u de verloren vorm kunt retourneren.

Een reden om je zorgen te maken

De gluteus maximus is een van de sterkste spieren in het menselijk lichaam. Allereerst is het verantwoordelijk voor het rechttrekken van de heupen, bijvoorbeeld als u op moet staan ​​uit een stoel of naar boven moet gaan. Een goed getrainde gluteus samen met de buikspieren stabiliseert het bekken. Een zwakke gluteusspier kan leiden tot lordose van de sacrale wervelkolom.

Als we niet genoeg bewegen en een rigide dieet volgen, kan de spierspanning sterk dalen. Als gevolg hiervan wordt het onmogelijk om de Braziliaanse ideale kont te bereiken. Hetzelfde ongewenste effect kan worden waargenomen na de bevalling. In dit geval spelen de hormonen die de spieren beïnvloeden een belangrijke rol. Om dit te voorkomen of om de situatie te corrigeren, moet u zich wenden tot trainingen.

Niet iedereen kan lange tijd krachtig met zijn benen zwaaien, dus de beste oplossing is een geplande training. In een sportschool kun je proberen wandelen, hurken, imitatie van naar boven bewegen en zwaaien met gewichten. Groepsoefeningen zullen in deze situatie echter veel effectiever zijn.

Groepstrainingen voor billen

Dus, wat zijn de meest effectieve trainingen als u een meer afgeronde kont wilt krijgen?

Core Training

Besteed eerst aandacht aan kerntraining. Dit is een interval-functionele oefening, voornamelijk gericht op de oefeningen om de kernspieren te trainen, dat wil zeggen buikspieren en billen. Na twee maanden actieve training is het resultaat zichtbaar en na zes maanden kun je elke bikini dragen. Bovendien zal de houding verbeteren, zal er stabiliteit en balans zijn. De oefeningen zijn echter vrij moeilijk, dus je zult veel moeten zweten.

Fitness boksen

Een andere oefening die de achterkant van de dijen versterkt, is fitnessboksen. Het verschilt van gewoon boksen omdat je geen echte tegenstander gaat hebben, dus er is geen gevaar voor kneuzingen en hersenschudding. Net als in een nachtclub, word je begeleid door muziek en zal de coach voorstellen te vechten met bokszakken. 45 minuten - en je kunt trots zijn dat je het einde van deze training hebt bereikt. Dan moet je naar de sauna om te ontspannen en te herstellen.

Body Ballet

Als je niet klaar bent om je volledig te binden aan krachttraining, is er een eenvoudigere optie, maar met vergelijkbare belastingen. Body ballet is een spierversterkend systeem in plaats van een dans. Het is geen geheim dat vermoeiende dagelijkse trainingen nodig zijn voor het gemak van pas de deux en kantelen. Swingende, evenwichtige en dansbewegingen zullen helpen om de billen snel te versterken. Het belangrijkste om te onthouden is om een ​​andere regel van dansers te volgen en goed te eten. Eiwitten en vezels zullen hun werk doen en de goede vorm zal terugkeren.

Salsa

Dit is de dans die je langer dan een uur zonder pauze laat draaien en schommelen. Salsa is redding van verveling en slappe billen. Een typische les omvat vrolijke muziek, flirten en serieuze lichamelijke activiteit. Je kunt binnen een paar maanden energie opdoen en de figuur tonen. Het enige dat u nog moet aanschaffen, zijn speciale dansschoenen.

thermotherapie

"Infraroodbroek" is een procedure die een waardevolle aanvulling kan zijn op groepslessen. Dit is een oefening voor thermotherapie wanneer het lichaam wordt verwarmd tot 38,5 graden. Infraroodstraling dringt diep door, toniseert het lymfestelsel, geeft spierspanning terug en verwijdert overtollig water. De procedure wordt aanbevolen voor degenen die hun achterwerk willen trainen en voor degenen die klagen over die extra kilo's. Na de eerste sessie zijn veranderingen in de billen al voelbaar, alsof het een sessie van intensieve anti-cellulitis massage was.

Alle trainingen kunnen zowel afzonderlijk als in mengrichtingen worden gebruikt, zodat ze niet saai zijn en de spieren niet wennen aan een uniforme belasting.

Thuisoefeningen voor een rondere kont

Vijf dagen per week trainen is een ideaal scenario dat u binnen drie tot vier maanden weer in vorm brengt, maar weinig mensen hebben nu zoveel tijd en verlangen om zo vaak naar sportscholen te gaan. Als je wilt veranderen, kan er niets tussenkomen. Coaches hebben al lang een reeks oefeningen ontwikkeld die thuis kunnen worden gedaan - om het bezoeken van de sportschool te ondersteunen of zelfs volledig te vervangen. Het belangrijkste is om geduldig te zijn en trainingen niet uit te stellen.

Elke oefening moet 15-20 keer en meer worden uitgevoerd.

Ga op handen en voeten staan, strek een been en zwaai het omhoog. Houd je billen zo strak mogelijk. Verander het been.

Blijf vervolgens op je knieën. Buig en til een been op, alsof je met je voet het plafond wilt bereiken. Het is belangrijk om je onderrug in een stabiele positie te houden en je billen strak te houden. Dan moet je de zijkant veranderen en blijven slingeren.

Ga rechtop staan, stel je voeten in op de breedte van de heupen, hurk alsof je op een lage stoel wilt zitten, houd je rug recht, met je hielen tegen de vloer gedrukt. Houd je armen gestrekt of voor je. Voor een groter effect moet je 3-4 sets maken met elk 15-20 squats.

Ga vervolgens op de vloer zitten met een rechte rug en rechte benen. Loop op je billen heen en weer met je handen tegen jezelf gedrukt, alsof je op de vlucht bent.

Doe deze eenvoudige oefeningen elke dag - en binnen drie maanden zul je het verschil merken. Om het effect te verbeteren, probeer meer te lopen en naar boven te gaan zonder lift.