Dames, motiveer uzelf om te oefenen met deze 6 manieren

Momenteel voelt het alsof de wereld geobsedeerd is door gezondheid en fitness, constant kleurrijke superfoods op Instagram documenteert en de vreemde controversiële #GymSelfie publiceert. Of je nu van ze houdt of ze haat, je zult je zeker schuldig voelen als je naar je verlaten trainers kijkt en moeite hebt om de laatste keer dat je zweet brak te achterhalen. Het vinden van motivatie is moeilijk, maar met onze tips zul je merken dat je in een mum van tijd naar de sportschool gaat of naar je yogamat reikt.

Krijg een Gym Membership

Voor degenen onder u die nog niet eens van de bank zijn afgekomen, kan het kickstarten van uw fitnessregime iets meer dan een zacht woord van aanmoediging vergen. Meld u aan bij de sportschool en u bent een verplichting aangegaan met maandelijkse domiciliëringen. Soms is dat gevoel van angst, wetende dat je hard verdiende geld verspilt, alles wat je nodig hebt om op te staan ​​en te gaan. Een gymkonijn worden is geweldig om je de gewoonte aan te leren om van week tot week regelmatig te sporten om je geld waard te maken. En het biedt ook zoveel opties. Veel sportscholen bieden niet alleen de standaard fitnessapparatuur. Er kan ook een optie zijn om te zwemmen, klimmen en deelnemen aan lessen. Verander het en vraag advies aan het personeel van de sportschool om te krijgen wat je wilt uit je oefening. De meeste sportscholen bieden de mogelijkheid om fitnessplannen te maken wanneer je lid wordt.

Probeer verschillende soorten sport

Voor sommigen van ons is sport gewoon niet in ons repertoire. We hebben nog nooit in het bijzonder de aantrekkingskracht op school gezien en ons vaardigheidsniveau reikte niet verder dan het kunnen vangen en gooien van een bal (zowat). Maar als het gaat om sporten in je volwassen leven, moet je het benaderen zoals je dat als kind zou doen en zien wat past zonder het misleidende gevoel van verplicht onderwijs. Deelnemen aan een lokaal sportteam zoals netbal of rugby kan een liefde voor teamsporten doen herleven en kan gepaard gaan met de extra voordelen van socialiseren met nieuwe mensen en, net als de sportschool, verplicht zijn om wekelijks te verschijnen en deel te nemen. Als teamsporten niet jouw ding is, waarom dan niet iets compleet nieuws voor je doen zoals indoor muurklimmen of yoga? Het kan zijn dat je geen interesse hebt in sport. Integendeel, je hebt gewoon degene voor jou nog niet gevonden.

Koop mooie trainingskleding

Elk meisje weet wat een verschil een outfit kan maken voor hoe zeker ze zich voelt. Hetzelfde geldt voor je trainingstoestellen. U zult niet alleen gepast gekleed en comfortabel zijn om door te gaan met de door u gekozen activiteit, maar u zult meer een deel voelen. Investeer in kwaliteitssportkleding met alle voordelen van goed ademend vermogen, flexibiliteit en zweet wegtrekken, ontvang de toegevoegde bonus van jezelf binden voor de lange termijn. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kosten. Veel retailers hebben geweldige kortingen online, waaronder Sports Direct en Activ Instinct. Met regelmatige seizoensverkoop tot 60% korting en flash-verkoop, kom je terug op websites zoals kortingscodes. Hier vind je de beste aanbiedingen voor merkkleding zoals Nike, USA Pro en Under Armour. Natuurlijk kan sportkleding ook als geweldige loungewear fungeren. Maar wie voelt er niet een beetje gek om hun legging uit te trekken en hardlooptrainers die niet eens het tempo van een power walk hebben opgepikt?

Oefen met een groep

Soms kan de oefening een beetje repetitief worden, vooral als je het alleen doet. Het toevoegen van enkele vriendelijke gezichten aan de zweterige gelegenheid kan gewoon de verandering zijn die je nodig hebt om je te motiveren en trainingslessen kunnen misschien wel het antwoord zijn. U hoeft deze keer niet te beslissen wat u zelf door de sportschool wilt martelen. Laat iemand anders de touwtjes in handen nemen en misschien iets proberen dat je nog niet eerder hebt gedaan, of werk aan delen van je lichaam waaraan je ontbrak. Je weet maar nooit, je kunt zelfs nieuwe vrienden maken en je vermaken terwijl je buigt, buigt en pijn doet in delen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden of pijn konden doen.

Maak een geweldige afspeellijst

Onderschat nooit de kracht van muziek. In termen van oefening kan een nummer dat je gelukkig maakt of met een vrolijk tempo je dramatisch transformeren van ademloos, op het punt om op te geven, naar het pompen van die armen op de loopband, haastend naar je grote finale. Of het nu gaat om The Greatest Showman uitblinken en het gevoel hebben dat je Barnum zelf bent of een al gemaakte afspeellijst op Spotify vinden die de beste knallers van je favoriete muziekgenre samenbrengt. Muziek kan je echt een duwtje in de rug geven. Het is ook een geweldige manier om ermee om te gaan als je je onderbewust voelt wanneer je naar de sportschool gaat of 's avonds in je woonplaats opraakt. Zet je oortelefoons in, druk op play en oefen in je eigen bubbel.

Documenteer het en onthoud waarom u traint

Niemand heeft ooit een training afgemaakt en wenste dat ze geen moeite hadden gedaan. Elke keer als je klaar bent met trainen, zul je je goed voelen. Waarom het niet documenteren? We hebben het niet alleen over het nemen van een zweterige foto met een rood gezicht om te delen op sociale media. Overweeg om op te schrijven hoe je je voelt in een notebook, of zelfs om het online op een blog te volgen. Dit kan ook metingen omvatten, als gewichtsverlies en toning iets zijn waar je naar op zoek bent. Er gaat niets boven die endorfines, maar we hebben nog steeds de gewoonte om te vergeten hoe goed bewegen kan voelen als we het niet willen doen. Maar als je na elke sessie incheckt, kun je je progressie voor je zien uitgeschreven en jezelf herinneren aan je reden om het in de eerste plaats te doen.

De gewoonte krijgen om te oefenen kan moeilijk zijn. Door deze tips te volgen, kunt u echter goed op weg zijn. Maak oefening interessant door nieuwe activiteiten uit te proberen en niet gewoon vast te houden aan wat iedereen doet. Trainen met andere mensen kan ook de ondersteuning en motivatie bieden die je nodig hebt om te blijven pushen. Ongeacht of u een einddoel hebt, oefening is iets dat we allemaal in onze levensstijl moeten opnemen, ons actief en sterk houden.