Hoe u gewicht kunt verliezen als u een bureautaak hebt

Als u elke dag naar uw bureau gaat zitten en uren achter elkaar op deze manier doorbrengt - of u nu studeert, met uw database van klanten omgaat of uw eigen levendige bedrijf runt - loopt u een groot risico om te oogsten wat u bent zaaien, en dat kan overgewicht, cardiovasculaire aandoeningen, diabetes type II en, uiteindelijk, sterven vóór je tijd betekenen. Maar lang voordat je sterft zul je een zeer prominente maag hebben.

Als je je werk serieus neemt, zul je zeker je hersenen en vingers volledig moeten gebruiken - en verder niets. Je lichaam invriezen tot bijna volledige immobiliteit terwijl je het snacks geeft, is geen geweldige manier om een ​​slanke taille te behouden; en als u belast wordt met zware verantwoordelijkheid, kan uw snacking overvloediger en enthousiaster zijn. De fluorescerende lichten geven een somber tintje aan de foto.

Natuurlijk zou je de dingen onder controle willen krijgen, ondanks het zittende karakter van je werk. Omdat werk, studie, films en andere aspecten van je leven je activiteit kunnen belemmeren, moet je bepaalde regels vaststellen en bepaalde gewoonten aanleren om in contact te blijven met de eisen van je gezondheid.

1. Maak een half uur van een strikte regel

Houd uw schema goed in de gaten en zoek de plek waar u elke werkdag een half uur actieve training kunt invoegen. Het is je gezondheid die op het spel staat, dus als je iets hebt dat je kunt opofferen (zoals controleren op je Facebook of kijken), doe het dan. Heb je er geen hart voor? Oké, voer je favoriete serie uit op Netflix en train tijdens het kijken.

2. Word een beetje kouder

Omdat ons lichaam energie verbrandt om lichaamswarmte te behouden, gebruikt u uw thermostaat om de omgevingstemperatuur te verlagen, gebruikt u calorieën en trekt u de vetopslag aan. Wetenschappers die diabetes bestuderen, zouden in een koudere omgeving het gebruik van onze bruine vetlagen kunnen verhogen.

3. Weg met de stoel

In plaats van aan te komen als gevolg van het zittende werk, probeer je je taille weg te vouwen, zelfs als je op een niet-conventionele manier werkt. Overweeg om een ​​stabiliteitsbal te kopen en te gaan zitten terwijl u uw stoel opzij duwt. Je zult het verschil onmiddellijk voelen omdat je rug en benen beginnen te werken met het verbruiken van calorieën. Dit soort stoel is misschien niet heel gebruikelijk voor een kantoor, maar het kan tot 100 calorieën verbranden tijdens je werkdag - en dat komt tot 8 en een half pond per jaar! Als je het in het begin lastig vindt, begin dan met een uur per dag.

4. Blijf uit de buurt van de automaat

De spullen in de kantoorautomaat zijn vaak niet gezond. Kom aan het werk met je eigen snacks en leg ze op je bureau, bij voorkeur noten, gedroogd fruit, botervrije maïs en groene thee. Geen honger en geen extra calorieën door verslindende chips oncontroleerbaar!

5. Maak goed gebruik van de trap

Kom naar boven, passeer de lift en onderhandel de trap. Je kunt een fatsoenlijke sportschool uit de trap maken, een paar keer omhoog en omlaag klimmen gedurende ongeveer 10 minuten (of meer als je daar zin in hebt). Doe het dan nog een keer, ga achter uw bureau zitten en voel het verschil.

6. Drink regelmatig water

Regelmatig kleine hoeveelheden water drinken kan je hersenen helder houden, je energie vergroten en ongewenste calorieën helpen verwijderen. Trouwens, met tussenpozen moet je een pauze nemen, opstaan ​​en de roep van de natuur beantwoorden, zelfs als je tot je oren bezig bent op het werk. Ook zul je niet zo hongerig zijn naar een snack als na je bureau - snacking wordt vaak veroorzaakt door de wens om te bewegen.

7. Help jezelf samen met herinneringen

Als u alleen op uw innerlijke besluit vertrouwt, kan dit soms afnemen. Je kunt het gemakkelijk sterk houden door regelmatig berichten te ontvangen die herinneren aan het belang van je te houden aan je caloriearm budget en andere motiverende teksten die wijzen op gezonde maaltijdmogelijkheden voor theepauzes. Vervolgens kunt u uw telefoon instellen om u met tussenpozen berichten of belsignalen te geven. Mocht je een collega in de buurt hebben die ook van diëten houdt, herinner elkaar dan aan de eenvoudige regels van alledaags afvallen; uw team zou zich met meer vastberadenheid kunnen verzetten tegen vrij-donut-vrijdag.

8. Sta van tijd tot tijd op

Volgens onderzoeken verliest u elk uur 9 calorieën als u uw taken doet terwijl u staat en niet zit. Te weinig om rekening mee te houden? Waarschijnlijk wel, maar u zult er ook baat bij hebben door uw bloedsuikerspiegel in evenwicht te brengen, en dat is ook bevorderlijk voor het afvallen.

9. Doe keer op keer kleine toon-trucs

Een baan waarvoor je aan een bureau moet zitten, betekent niet dat je een zittend leven moet leiden. Je kunt calorieën geleidelijk verbranden door met tussenpozen te bewegen - strekken wanneer je een pauze neemt; kruis de armen over de romp en breng hem zo ver als hij kan en doe hem ook met de andere arm; hef je armen omhoog en buig je lichaam naar de zijkanten. Vergeet de benen niet - pak een bal en knijp deze tussen kuiten, knieën en dijen. Tik op je tenen, til ze op, verplaats ze naar binnen en naar buiten, breng kuiten omhoog.

10. Stel prioriteiten

Het is dus een goed idee om gewoon op te staan ​​en een wandeling rond je kantoor te maken of de studeertafel een half uur te verlaten en wat rekoefeningen te doen of zelfs te rennen. Als je werkt, heb je waarschijnlijk 's avonds nog wat vrije tijd die je actief zou kunnen doorbrengen, maar als je een student bent, heb je soms geen vrije tijd omdat je alleen maar essays schrijft en studeert zonder zelfs de kans te hebben om te zorgen van uw gezondheid en gewicht. Sommige studenten overwegen zelfs om te kiezen voor een essay-schrijfservice om wat pauze te krijgen - en soms is het een echt goede optie.

Hoe meer je studeert, hoe meer je weet en hoe beter je bent voorbereid op een examen. Maar zijn ze manieren om minder tijd aan studie te besteden en toch effectief te blijven? Leren in een groep, het materiaal in delen verdelen en de jouwe aan je collega's presenteren terwijl je naar hun collega's luistert, is ook een goed idee om wat tijd te besparen, eindelijk op te staan ​​van het bureau en een gezond gewicht te behouden. Het enige wat u hoeft te doen is prioriteiten stellen en een plan hebben - ongeacht of u studeert of zittend zit, u krijgt tijd voor lichamelijke oefeningen.

Bio van de auteur

We zijn RapidEssay erg dankbaar voor deze geweldige tips om af te vallen voor mensen die de hele dag moeten blijven zitten - ongeacht of ze studeren of werken. Ze zijn een toonaangevende academische dienstverlener voor het schrijven van studenten vanaf de middelbare school tot het doctoraatsniveau. Soms worden studenten geconfronteerd met problemen omdat er om verschillende redenen tijdgebrek is om aan het project te werken. RapidEssay biedt hoogwaardige, snelle service tegen redelijke prijzen die in dergelijke situaties helpt. Dan moet u alleen beslissen wat u met uw tijd doet.