Stappen om fit en gezond te blijven

Fitness en voeding zijn altijd belangrijk, zelfs tijdens de vakantie. Met al het eten, bezoeken en reizen, staat de speciale tijd van het jaar bekend om het inpakken op de kilo's en ons allemaal vet en lui te maken. Hoewel sommige ontspannende dagen met familie of voedselafhankelijkheid met vrienden het jaar niet zullen verwoesten, is het belangrijk om je lichaam te helpen gezond te blijven en de juiste eet- en trainingsregimes bij te houden.

Het leven is regelmatig verlengd, net als wij, met onze consistente reis naar meer opmerkelijk welzijn en fitness. Vandaag zijn er eindeloze nieuwe bereidingsstrategieën die beweren de beste te zijn voor ofwel de meest extreme gewichtsreductie of de snelste benaderingen om een ​​sixpack te krijgen. Het is constant als iemand op het internet surft, er zijn niet te overziene bestemmingen die verschillende trainingsschema's verspreiden, zich onthouden van overmatige formules voor voedselinname en een overvloed aan gegevens, waardoor het aanzienlijk moeilijker wordt om te begrijpen wat het beste voor u werkt. Met als doel om te kiezen wat het beste voor u werkt, moet u uw huidige fitnessprogramma inspecteren. Hieronder staan ​​stappen die u kunt nemen om uw normale levensstijl te garanderen, u dichter bij een superieur welzijn en een meer veelbelovende tijd brengt.

1. Gezonde maaltijdplannen

Maaltijdplanning is een buitengewone methode om een ​​fatsoenlijk eetschema te garanderen dat één maaltijd per dag en verschillende smaakvolle maaltijden omvat. Specificeer in wezen uw voedingsneigingen en de software geeft u een overzicht van voedzame gerechten die aan uw criteria voldoen. Slechts een tik van de muis bevat een van deze formules in een van uw gezonde maaltijdontwerpen. Elke formule bevat eenvoudig te volgen richtlijnen en dingen die te vinden zijn in een standaardmarkt. De formulebevestigingen worden bovendien op natuurlijke wijze gegeven en gemaakt als een afdrukbare boodschappenlijst die extra tijd in de winkel zal besparen.

ik. Gunstig gezondheidsdieet

Als u uw maaltijden vroeg plant, bent u zich meer bewust van wat u eet. Wat meer is, een maaltijdplan impliceert dat waarschijnlijk klaar en meer afkerig zal zijn om iets minder geluid uit een eetcafe of basisvoorraad te regelen.

ii. Extra tijd

Als je een solide maaltijdontwerpen binnen handbereik hebt, hoef je niet elke nacht energie te investeren om te overwegen wat je moet eten. Je kunt alle elementen voor de week vroeg kopen en wegblijven van een midweek die naar de winkel wordt gehaast om iets over het hoofd te zien. In plaats daarvan, pak je in principe de bevestigingen die nodig zijn voor de maaltijd van die dag en neem je de gegeven formule.

Je hebt geleerd over de voedselpiramides, of de drie belangrijkste voedselgroepen - het groeien, de gloed en het gaan. Maar bent u toegewijd genoeg om de principes achter deze in uw eigenlijke dieet toe te passen? Veel Amerikanen weten hoe een goed dieet eruit ziet, maar de meesten zijn nog steeds dol op het eten van gruwelijk voedsel dat enkele van de ernstigste ziektes kan veroorzaken.

Een goed uitgebalanceerde maaltijd bestaat meer uit eiwitten en koolhydraten en minder vet. U moet een voedingsdeskundige hebben om uw regelmatige inname van deze voedselcomponenten te berekenen, zodat u geen overmaat of tekort aan een van deze zult hebben. Bovendien is een voldoende inname van water ook opgenomen in uw dieetplan, dat wil zeggen dat u minimaal 3000 ml water per dag moet innemen om uw cellen te voeden en uw vitale organen te hydrateren.

2. Vergeet wandelschoenen niet

Vergeet bij het inpakken voor vakantiereizen om vrienden en familie te bezoeken niet om wandelschoenen mee te nemen en uitrusting samen met uw feestjurken, pakken en sjaals aan te trekken. Er zal waarschijnlijk tijdens het verblijf downtime zijn waarin je een beetje fitness en voeding kunt krijgen door aerobics, gewichtsweerstand of yoga. Als de route te krap is voor een formele trainingssessie, kies dan voor fysieke groepsactiviteiten, zoals schaatsen, een sneeuwpop bouwen in een park in de omgeving of een feestelijk lokaal winkelcentrum wandelen.

3. Portiecontrole

Het is gemakkelijk voor borden om tijdens de maaltijd te vol te raken tijdens de vakantie. Het is ook gemakkelijk om de hele dag constant te grazen, waardoor je lichaam gedwongen wordt om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zout, suiker en calorieën op te nemen. Een paar smakelijke snacks zullen niet teveel kwaad doen, dus zorg ervoor dat je je af en toe verwent met een traktatie. Houd er echter de nadruk op dat het af en toe en als een speciale traktatie is. Als de traktaties het overnemen, is het tijd om een ​​stapje terug te doen en je buik te laten rusten.

4. Blijf gehydrateerd

Met extra vakantiedrank in de vorm van koffiedranken, cacao, mixdrankjes en dranken voor volwassenen, kan het gemakkelijk zijn om eenvoudig genoeg water te vergeten. Bovendien kan het koelere, droge weer ook helpen je lichaam uitdrogen. Dat kan knorrige gevoelens, jeukende huid, mistig denken en tal van andere ongemakkelijke bijwerkingen veroorzaken. Medische professionals bevelen aan dat u voor een goede conditie en voeding per dag meerdere volle glazen water drinkt. Als je problemen hebt om water te drinken, koop dan een feestelijk versierde reisbeker met een rietje om de hele dag vol te houden.

5. Houd fruit en groenten in voorraad

Appels, peren, granaatappels, pompoen, wortelen, bloemkool, broccoli en noten zijn allemaal in het seizoen tijdens de vakantie. Neem een ​​gemakkelijke route naar fitness en voeding door de keuken gevuld te houden met deze en andere smakelijke snacks. Tal van ongezonde opties zullen u op kantoor en op feestelijke bijeenkomsten uitnodigen, maar thuis kunt u slimme en smakelijke keuzes maken.

6. Er is altijd tijd om opnieuw te beginnen

Als je halverwege de feestdagen bent en je realiseert dat je weinig aandacht hebt besteed aan fitness en voeding, onthoud dan dat vandaag een nieuwe dag is. Houd jezelf verantwoordelijk en begin met zelfs 10 minuten per dag aan gezonde activiteit. Als je eenmaal aan de gewoonte begint, zul je je waarschijnlijk herinneren hoe goed het voelt om sterk te zijn. Als je problemen hebt om je eraan te houden, zorg dan dat vrienden meedoen en je ondersteunen als een gezonde vakantie-activiteit.

7. Houd een juiste houding aan

Wees je altijd bewust van je lichaam, zijn ontwikkelingen en zijn houding. Dit lijkt misschien onbelangrijk voor u te zijn, maar het kan, na een lange tijdspanne, dat een goede houding u onberekenbare voordelen kan geven. Het is gewoon een kwestie van het opbouwen van de gewoonte, en regelmatige gewoonten worden gevormd door herhaling. Houd je hoofd hoog, het lichaam rechtop en je rug recht. Vermijd vooroverzakken en naar voren leunen. Houd er rekening mee dat, om je oorlellen in overeenstemming met je schouder te houden, je rug in lijn is met je knieën en je rug recht en je buik erin.

8. Ademen

Diep ademhalen is een eenvoudige en dwingende gewoonte om uw welvaart te vergroten. Haal zo nu en dan opnieuw diep adem. Adem uit, knijp in je buikspieren, totdat je longen niet gevuld zijn. Adem op dat moment in, duw je buik naar voren, tot je longen zijn gevuld. Diep ademhalen voorziet het lichaam van de benodigde zuurstof, die elke cel in het lichaam ondersteunt en matige uitademing stimuleert het lichaam om zich te ontdoen van het gif dat zich in uw longen ontwikkelt. Cognizant ademhaling kalmeert de hersenen verhoogt de vitale capaciteit en stimuleert het hele lichaam.

9. Verander uw houding

Het veranderen van je houding kan veel gaan om minder gewichtsverlies te veranderen. Er zijn geen handige oplossingen met betrekking tot gewichtsvermindering. Plicht en ijverig werk zijn wat nodig is. Dit is een enorme vooruitgang voor de overgrote meerderheid. Gewichtsvermindering is niet gekoppeld aan het passen in een zwempak of moeten zoeken nuttig voor een andere persoon. Het gaat over zaken als kwaliteit, welzijn en vitaliteit. Je moet je ongelukkige neigingen veranderen. Als je je houding niet verandert, kom je ideaal terug waar je bent, ongeacht hoeveel je verliest.

10. Matige, regelmatige oefening

Iedereen heeft verschillende fitnessdoelen als het gaat om de vorm van hun lichaam. Zelfs de persoon die niet wil afvallen of de spierdefinitie wil verhogen, kan echter profiteren van matige, regelmatige lichaamsbeweging. Regelmatige lichaamsbeweging verzorgt het hart, verbetert de bloedsomloop en verhoogt uw energieniveau. Hoewel het starten van een nieuwe trainingsroutine je in het begin moe kan maken, zul je als je je eraan vasthoudt een verbeterd uithoudingsvermogen en het vermogen om de dag door te maken met energie over.

De voordelen van regelmatige lichaamsbeweging zijn:

  • Oefeningen leiden tot een betere werking van het hart. Het verlicht de druk, blokkeert aderen en verbetert de werking van hartspieren en bloedbaan.
  • Oefenen moedigt iemand aan extra kilo's af te werpen. Een individuele wellnessmentor is hier belangrijk omdat hij / zij u kan sturen naar de juiste trainingsadministratie en de voedingsschema's kan plannen en u vooral kan inspireren om uw doelstelling te bereiken.
  • Specialisten stellen voor dat lichaamsbeweging naast calciumsupplementen heeft aangetoond te anticiperen op osteoporose bij volwassenen. Levendig wandelen, hardlopen en andere dergelijke lichte oefeningen hebben aangetoond dat ze in grote mate voordelig zijn voor volwassenen.
  • Oefening kalmeert de druk en vermindert hypertensie, ongeacht de leeftijd.
  • Een man die dagelijks traint, heeft een aanzienlijk meer gegrond, veilig kader dan personen die dat niet doen.
  • Oefening verbetert de stroom van bloed naar de hersenen, langs deze lijnen, het bevorderen van een solide geest.
  • Oefenen met tumor en beroerte, het verlagen van het cholesterolgehalte, vermindert het effect van astma-aanvallen en heeft bovendien vijandige tot rijpende effecten.
  • Een individu kan 's avonds beter rusten door consequent vijf minuten te hebben gewandeld.

Oefening is belangrijk voor het lichaam en de psyche van een persoon. Er zijn mensen die het belangrijk vinden om te oefenen en zichzelf zelfs kunnen selecteren in gezondheidsfocussen, maar vaak vanwege de afwezigheid van ondersteuning en inspiratie verliezen ze het spoor en verzuimen ze hun doelen te bereiken. Individuele wellnessmentor Shanghai zorgt ervoor dat het individu zijn wellnessdoelstelling kan bereiken. Ze geven een individuele overweging met betrekking tot elk individu, omdat iedereen anders is en een verschillende substantiële voorwaarde heeft. Een soortgelijk soort oefenadministratie werkt niet voor elke persoon. Fitnesscoaches zijn bereid om een ​​individueel enthousiasme op te nemen voor de welvaart van de persoon.

11. Juiste dagelijkse rust

Met alle verantwoordelijkheden waar we elke dag voor staan, kan het moeilijk zijn om elke nacht de aanbevolen 8 uur slaap te krijgen. Daarom is het belangrijk om een ​​schema voor jezelf op te stellen dat voldoende rust mogelijk maakt. Als je goed uitgerust bent, heb je meer energie; je kunt beter focussen en je lichaam zal efficiënter werken. Slechte slaapgewoonten kunnen gewichtstoename veroorzaken en de natuurlijke balans van uw lichaam verstoren, wat resulteert in een slechtere gezondheid.

12. Stressmanagement

Stress kan verpulveren voor je lichaam en vitaliteit. Het kan je beïnvloeden om rust te verliezen, en volgens het Franklin Institute, stress "overbelast de hersenen met buitengewone hormonen die alleen zijn geregeld voor zonder verdere ophef in noodsituaties. Hun totale effect beschadigt en slacht cerebrumcellen af. ”Het minimaliseren van conventionele doeleinden achter stress kan het lichaam winstgevender maken en bereid zijn om onvermijdelijke stress te beheersen. Kalenders, toegewezen werk- en rusttijd en een solide, emotioneel ondersteunend netwerk zijn allemaal benaderingen om de dagelijkse stress te overzien.

13. Endorfines

Endorfines zijn neurotransmitters geleverd door de hersenen en zijn verantwoordelijk voor ons gevoel van vreugde en voorspoed. Evenzo, omdat stress ervoor zorgt dat ons lichaam schadelijke synthetische stoffen afgeeft, kan vrolijk zijn endorfines afgeven en uw gevoel verbeteren en veel voordeliger zijn. Trainen, verliefd zijn en over het algemeen het beste uit jezelf halen, zijn alles wat de cerebrum endorfines kan laten afvloeien en je algemene gevoel van welvaart kan vergroten.

14. Evenwichtige hormonen

Er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat uw hormonen niet meer worden aangepast, waaronder bepaalde geneesmiddelen, zwangerschap, stress, afwezigheid van rust en een eetpatroon. Op het moment dat je hormonen niet meer kunnen worden aangepast, kun je uitputting, huidontsteking, de afwezigheid van intriges tegenkomen, en in het algemeen grouchy zijn. Het eten van een geschikte eetroutine, toezicht houden op de dagelijkse stress en het krijgen van een legitieme rust kan ervoor zorgen dat uw lichaam zijn normale aanpassing aanhoudt en dat u zich op uw best voelt. Evenzo zijn er reguliere kruiden en supplementen die u kunt nemen, bijvoorbeeld Rhodiola en Omega-3 onverzadigde vetten, die het endocriene kader van uw lichaam helpen een gezond hormonaal evenwicht te behouden.

15. Bezoek Zour Doctor regelmatig

Soms weet je niet zeker of wat je eet of doet goed voor je is, en soms weet je misschien niet dat er al tekenen en symptomen in je opduiken. De beste manier om uw gezondheidstoestand te bepalen, is door regelmatig uw arts of zorgverlener te bezoeken. Uw gezondheid wordt gemonitord en u kunt gebruik maken van een snelle behandeling als u vroeg een diagnose krijgt van een bepaalde ziekte.

Er zijn duizend redenen om fit en gezond te blijven. Als je langer van het leven wilt genieten, verander dan je gewoontes en maak gebruik van deze drie stappen voor een gezond leven. Door deze vijf stappen te volgen, zult u een enorme verbetering in uw leven opmerken, zult u uw ideale gewicht bereiken en behouden, meer energie krijgen, fysiek veel beter voelen en in het algemeen de voordelen van het volgen van dit gezondheidsplan opmerken.