Vermijd een dieetplan met een cheat-dag

Sommige dieetplannen omvatten een cheat-dag waar je je plan uit het raam kunt gooien en kunt eten wat je maar wilt. Als je een dag hebt waarop je een pauze kunt nemen, kun je pauzeren en ademen, omdat je je soms moe en gefrustreerd voelt als je een dieet volgt. Als u een dag in de week hebt waarop u zich niet aan uw plan hoeft te houden, kan dit voordelig zijn.

Alles wat je weet over het hebben van een cheatsdag is echter onjuist en je bedriegt jezelf alleen door deze strategie te volgen. Wanneer u naar een dieetplan gaat kijken, moet u erbij blijven staan, wat er ook gebeurt.

U keert misschien niet terug naar het plan

Het risico van een cheat-dag is dat het je eraan herinnert hoe het leven was toen je nog steeds at wat je wilde, dus je zou er uiteindelijk van kunnen houden en niet meer terugkeren naar je dieetplan. Het is gemakkelijk te vervallen wanneer je hersenen de goede dingen beginnen te herkennen die je mist vanwege je dieetprogramma.

Je denkt misschien dat diëten niet goed voor je is

Als je een cheat-dag hebt en je goed voelt, kun je het nadeel van een dieet zien. Als je maandenlang een dieet volgt en je ziet geen significante veranderingen in je gewicht, denk je misschien dat je gewoon moet eten wat je wilt. Het is een vals besef en het kan gebeuren als je vals speelt met je plan.

Het kan een gladde helling zijn

Hoewel sommige dieetplannen een cheat-dag bevatten, kan het voor sommige mensen die van de ervaring genieten tot meerdere dagen worden uitgebreid. Ze zullen zeggen dat ze tijdens het weekend nog een cheat-dag kunnen toevoegen, dit zal niets veranderen totdat het doorgaat totdat de meeste dagen van de week cheat-dagen worden en het dieet in de pan ligt.

Je gooit alles weg waarvoor je hard hebt gewerkt

Je hebt misschien een aantal kilo afgevallen tijdens de week vanwege je dieetplan. Je herwon echter alles wat je binnen een dag verloor omdat je je plan bedroog. Het is alsof je de hele week niets hebt gedaan. Stel je het harde werk voor dat je op dieet zet. Je gooit het weg vanwege hoeveel je eet tijdens één cheat-dag.

Zoek een realistisch plan en houd u eraan

De primaire reden waarom uw dieetplan niet werkt, is dat het niet bij u past. Als het onrealistisch is en het gemakkelijk voor je is om te vervallen, zul je, wanneer je een cheat-dag in je plan hebt, van die dag profiteren en al het andere vergeten.

Omgekeerd, als je een plan hebt dat je tot het einde kunt volgen, zal het gemakkelijk te onderhouden zijn. Je zou het keto-dieet kunnen proberen, omdat het gemakkelijk te volgen is en je je favoriete maaltijden niet opoffert; mensen die het proberen, voelen dat ze er meer van kunnen doen omdat alles natuurlijker aanvoelt.

U kunt kiezen voor een keto-bezorgservice als u niet weet welk voedsel u moet bereiden. Wanneer u Keto-maaltijden kunt laten bezorgen, kunt u het plan eenvoudig volgen. Met de hulp van een keto-bezorgservice is je dieet duurzaam en heb je geen cheat-dag nodig.