Groene Smoothies voor gewichtsverlies

Afvallen kan net zo eenvoudig zijn als het verhogen van de calorieën die je verbrandt, terwijl je de calorieën die je verbruikt tot een minimum beperkt, maar het vinden van heerlijke, gezonde manieren om je maag vol te houden kan moeilijk zijn. Veel mensen wenden zich nu tot groene smoothies om hen te helpen de vitamines en mineralen te krijgen die ze nodig hebben, terwijl ze op een gezonde manier worden geconsumeerd. Hier presenteren we u enkele geweldige ideeën voor groene smoothies voor gewichtsverlies.

1. Gebruik spinazie om de ijzerinname te verhogen

Spinazie is een zeer veelzijdige groente, omdat het veel ijzer en antioxidanten bevat en het een van de beste bladeren is om in een groene smoothie te gebruiken. De combinatie met vers fruit, zoals sinaasappel en aardbeien, is een geweldige manier om het heerlijk en vullend te maken, zodat je de hele dag energie hebt. Als je geen manier hebt om een ​​smoothie te maken, bekijk dan de review van de Ninja-blender om te zien hoe veelzijdig deze machines voor dit doel zijn. Op deze manier kun je spinazie gebruiken om de beste smoothies te maken die je zullen helpen je metabolisme te verhogen en gewicht te verliezen.

2. Ontgiften met broccoli

Broccoli staat bekend als een supergroente, omdat het vitamine C en K bevat, evenals tonnen vezels die je darm kunnen helpen bewegen. Dat is de reden waarom broccolismoothies een geweldige manier zijn om je lichaam te reinigen en de detox te krijgen die je nodig hebt om je darmgezondheid te behouden, wat essentieel is voor mensen die willen afvallen. Combineer broccoli met ananas, aardbeien en honing om een ​​vullende en heerlijke smoothie te maken die vol eiwitten zit en goed is voor je stofwisseling.

3. Help je spijsvertering met aardbei en banaan

Als je last hebt van spijsverteringsproblemen, kan een smoothie met aardbei en banaan je helpen dingen weer in beweging te krijgen. De toevoeging van spinazie aan deze smoothie is geweldig omdat het je alle vitamines en mineralen geeft die je nodig hebt, samen met een grote ijzeren boost, die helpt om je algehele gezondheid te behouden en gewichtsverlies te bevorderen. Het toevoegen van een scheutje vanille-extract aan deze smoothie is een geweldige manier om een ​​al geweldige smoothie een nieuwe draai te geven.

4. Heb je appel per dag

Appels zitten vol met vitaminen en vezels, evenals antioxidanten en zijn een geweldige manier om deze benodigdheden te krijgen als je probeert af te vallen. Dankzij het feit dat ze van nature zoet zijn, helpen ze bij het maken van een smoothie met een goed afgerond smaakprofiel. Door appels, bosbessen en spinazie, kaneel en nootmuskaat te combineren, kunt u een smoothie maken die smaakt als een appeltaart. Je zult verrast zijn dat iets dat zo goed smaakt je kan helpen af ​​te vallen!

Afvallen betekent niet dat je beperkt bent tot saai, gewoon voedsel. Je kunt eigenlijk een aantal groene smoothies maken die geweldig smaken terwijl je alle vitamines en mineralen levert die je lichaam nodig heeft. Hoewel je misschien denkt dat het toevoegen van groenten zoals spinazie aan smoothies ze erg bitter kan maken, kan de toevoeging van fruit, honing, vanille en kruiden deze smoothies van saai tot heerlijk maken. Gebruik onze gids om de beste groene smoothierecepten te maken, zodat u kunt beginnen met uw reis naar gewichtsverlies.