3 beroemde diëten die werken

De slankheid van de erkende schoonheden is niet altijd het gevolg van plastische operaties. Victoria Beckham, Uma Thurman en Adriana Lima hebben hun schoonheid te danken aan ernstige beperkingen. Welke diëten kiezen de beroemdheden? Ontdek het nu!

Het volgen van een dieet door een favoriete beroemdheid is eenvoudig en aangenaam. Er is een luxe stimulus voor de ogen en u twijfelt niet aan de effectiviteit van het dieet. Het is echter onwaarschijnlijk dat diëtisten je enthousiasme goedkeuren, omdat het lichaam van elke persoon anders is. Alles waar beroemdheden baat bij hebben, komt u misschien niet altijd ten goede. Dit betekent echter niet dat u het plezier van het verliezen van gewicht moet weigeren door de methode van een bekende persoonlijkheid. Neem gewoon kennis van het dieet en bespreek het met een diëtist. Zorg ervoor dat u altijd tot een overeenkomst komt!

Victoria Beckham

De beroemdheid die zelden glimlacht, heeft een perfect slank tienerlichaam. En dit ondanks het feit dat ze vier keer zwanger is geweest! Het geheim van de slankheid van de beroemde modeontwerpster zit in de afwisseling van drie diëten met mooie namen.

Eerste week: Robinson Crusoe dieet

Zoals we ons herinneren uit de roman van Defoe, had Robinson geen keus. Hij moest eten wat hij op het verlaten eiland kon krijgen. Het lijkt erop dat de schrijver het gewichtsverlies van het personage noemde, en Victoria lijkt het te geloven. Oordeel zelf: je kunt alleen rauwe vis, verse bessen eten en een week lang ongeveer twee liter water en groene thee drinken. Is het mogelijk om je vol te voelen? Natuurlijk raden we rauwe vis niet aan vanwege het risico op salmonellose. Als je het echter stoomt of kookt, is het effect ongeveer hetzelfde.

Tweede fase: 3 dagen plezier

Na het exotische dieet van de afgelopen zeven dagen is het zeker moeilijk om zoet voedsel te weigeren. Het geneest emotionele wonden en verhoogt de stemming. Drie dagen achter elkaar heeft Victoria een paar toasts en ongezoete groene thee voor het ontbijt, een fruitsalade voor de lunch, sausvrije gestoomde groenten met gekookte kipfilet voor het diner en een lichtgroene salade met een handvol garnalen en een plakje geurige Parmezaanse kaas voor het avondeten. Dat is echt een heerlijk menu! Hier is een manier om zo'n salade te bereiden - geloof ons, het is het waard.

Derde fase: vlieg als een vogel!

Het laatste deel van het dieet heeft het motto: "alles is toegestaan", maar met een kleine aanpassing. Vleesgerechten zijn beter om te vergeten. Gestoomde gerechten zijn welkom. Ze zullen kracht en energie toevoegen. Volgens voedingsdeskundigen kun je het dieet aanvullen met een verhoogd vezelgehalte - rauwe groenten en fruit. Overigens is vezel een effectieve assistent bij het verliezen van gewicht.

Uma Thurman

De lange platinablonde, Uma Thurman, heeft de harten van veel mannen gebroken. Midden in de veertig lijkt de muze van Quentin Tarantino op een jong meisje. Wat is het geheim van haar beroep? Uma zelf beweert dat de sleutel tot haar succes een dieet is met filosofische boventonen.

De filosofie van het Zenboeddhisme zegt dat voedsel slechts een manier is om het leven te ondersteunen en geen bron van plezier. Uma volgt hetzelfde standpunt. Haar dieet bevat geen junkfood maar is overvloedig aanwezig met producten die het leven verlengen. Dit zijn gestoomde zeevis en gevogelte, verse en gekookte organische peulvruchten, geurige Japanse tofu-soep en bonen. De beroemdheid houdt een optimale waterbalans en geeft de voorkeur aan zeldzame soorten Chinese en Japanse groene thee. Als je er zeker van wilt zijn dat de thee die je drinkt van goede kwaliteit is, zijn hier enkele tips over hoe je thee kunt kiezen:

Uma ziet er gewoon geweldig uit dankzij dit gezonde dieet!

Adriana Lima

Het model van het wereldberoemde ondergoedmerk Victoria's Secret heeft bewezen dat het binnen enkele dagen een slanke schoonheid kan worden. Eens, voor een belangrijke show, had ze alleen eiwitshakes en schoon water gedurende twee weken! Voedingsdeskundigen waardeerden haar gedrag niet - zo afvallen is gevaarlijk voor de gezondheid! De hoofdregel van een zacht en gezond gewichtsverlies is natuurlijkheid. Uw dieet moet bio-yoghurt, zoete smoothies, boerderijgroenten, ontbijtgranen, magere vis, caloriearme geitenkaas en honing bevatten.

De beroemdheid waardeerde de door voedingsdeskundigen aanbevolen gerechten en stelde haar eigen dieet samen - heerlijk en afslankend. Het menu van Adriana bevat stoofpot met groenten (beter met bonen), krabpudding en kebab, zeevruchtenbouillon of kreeftenbisque. Als je wilt eten zoals Adriana, hier is een voor het bereiden van de laatste. Je hebt niet veel meer nodig dan de aankoop van verse kreeftenstaarten en het volgen van het volgende vrij eenvoudige recept:

Eet het model suiker? Natuurlijk, wie kan het weerstaan? Als dessert geeft het model de voorkeur aan kokosnootmousse van chocolade.

Adriana oefent gesplitste maaltijden - het eten van kleine porties en het verminderen van de hoeveelheid voedsel tegen het einde van de dag, waardoor de maag 's nachts half leeg blijft. Als de moeite niet genoeg is en het lichaam nog steeds aanpassingen nodig heeft, schakelt Adriana een paar dagen voor een show over naar een speciaal menu:

  • Ontbijt: groentepuree met rozijnen, twee eiwitten, een kopje yoghurt zonder suiker en een kopje vers gezette koffie.
  • Snack: een kiwi of een lepel honing.
  • Lunch: gestoomde groenten, vis of mager vlees, nog mineraalwater.
  • Snack: een stuk pure chocolade.
  • Diner: groene groenten of zure fruitsalade, nog mineraalwater.
  • Met succes afvallen! Blijf slank en gezond!