Beroemdheden wiens kleine borst hun schoonheid vergroot

Schoonheid, zoals we weten, ligt in het oog van de toeschouwer. Het ding is, kijkers zijn zo verschillend, ze houden allemaal strikt persoonlijke opvattingen over wat mooi is en wat alleen maar aangenaam is. Hoewel er een wetenschappelijke methode is om het echt mooie te onderscheiden van het louter mooie - bijvoorbeeld, aantrekkelijke mensen zijn degenen wier lichaam en gelaatstrekken symmetrisch zijn (dat wil zeggen dat beide kanten van hun fysieke en mentale aard in harmonie zijn) - het is moeilijk om te zeggen of dit in het gewone leven zo sterk werkt.

Het concept van schoonheid wordt meestal toegepast op mannen met meer clementie dan op vrouwen: ze moeten gezond zijn, een goed geproportioneerd sportief lichaam hebben, charmant glimlachen en kleden met smaak - en ze komen in aanmerking voor de race, zelfs als hun gezicht lijkt meer op een klomp klei dan een beeltenis van Apollo. De wereld heeft veel stappen gezet om gelijkheid tussen mannen en vrouwen te bewerkstelligen, maar mannen staan ​​nog steeds aan het roer, en dit verschil in aanpak kan duidelijk zijn omdat de wensen van mannen bovenaan staan; hoewel je kunt zeggen dat vrouwen gewoon meer begrip hebben. Aan de andere kant kunnen de schoonheidsnormen van vrouwen worden beschouwd als kieskeurig, precies tot op het punt van onbereikbaarheid en helemaal belachelijk. Tenzij u wilt dat een menigte Barbies door de straten loopt (lang, afgerond boven en onder een rietdunne taille), moet u begrijpen dat u plastische chirurgische resultaten boven persoonlijkheid plaatst.

Het is de hoogste tijd dat we accepteren dat het moderne idee van vrouwelijke schoonheid een uitweg is. Om sexy als de hel te zijn, hoeft een vrouw niet lang te zijn als een basketbalspeler, dun als een naald en begiftigd met twee zware meloenen vooraan. Geloof je het niet? Hier zijn enkele voorbeelden van knetterende dames die op veel manieren prominent aanwezig zijn, behalve hun borst.

Iggy Azalea

Herinner je je de vrouw die samen met Ariana Grande zong over haar hit Problem? Ze is de Australische sexy rapper Iggy Azalea, de vrouw die nieuw bloed heeft ingebracht in rap. Zwarte vrouwen worstelden hard om te veroveren en zich te vestigen als verdienstelijke rappers; blanke vrouwen moeten nog harder worstelen. Iggy Azalea is een populaire blanke vrouwelijke rapper, en er zijn niet veel zoals zij op het hele Australische continent. Ze kreeg veel van haar hits draaien op de radio (Black Widow, Team, Fancy) en vertoont geen tekenen van stoppen. Bij het bespreken van haar algemene uiterlijk, kwam ze achter voor zijn aandeel in lof, hoewel Azalea een nogal nederiger bovenlichaam heeft. Desalniettemin compenseert ze meer dan alle schijnbare gebreken door haar gedurfde keuze aan kleding, en ze draagt ​​zichzelf met perfecte zekerheid of ze zich op het podium of op een sportbaan in een sportschool bevindt.

Kendall Jenner

Je kunt stellen dat Kendall Jenner op sommige manieren perfectie mist en niet kan worden vergeleken met de stralende schoonheden van deze wereld - maar er is geen twijfel dat ze een sexy stuk is dat mannen laat zitten en opletten. We kunnen niet zeggen dat ze briljant handelt - dat doet ze niet, maar ze gedraagt ​​zich ook niet slechter dan andere familieleden, dus wat? Ze is misschien ook niet de beste gesprekspartner, nou ja, net goed genoeg voor een meisje van iets boven de 20 met een opleiding. De advertenties waarin ze verschijnt, is misschien ook niet de trots van de industrie (zoals die rommelige Pepsi-spullen die iedereen meteen wil zien bij het zien), maar als het gaat om het uiterlijk van de dame, is ze een winnaar en een wonder! En het lijkt erop dat ze niets speciaals hoeft te doen om zo aantrekkelijk te zijn - ze is op deze manier geboren! Of, als alternatief, verwierf ze haar vermogen door te kijken naar haar oudere zussen die voor zichzelf zorgden en een paar hints pakte, of ze kan het beste kopen dat de wereld ons vrouwen kan bieden - wie weet? Hoe dan ook, het feit is duidelijk en zeer aangenaam!

Cara Delevingne

Delevingne begon haar bekendheid als model en bewees de wereld heel snel dat ze daarin uitblinkt. Het gemeenschappelijke verhaal is dat het modellenbedrijf meisjes onder druk zet om hun uiterlijk te veranderen om aan de eisen van haar werk te voldoen en ze snel van de hand doet als ze niet meegaan. Nu is het Cara Delevingne gelukt om dit zeldzame soort model te worden dat haar eigen normen voor schoonheid stelt in plaats van zich aan de bestaande regels te buigen. Ze ondersteunde het idee dat dikke wenkbrauwen er echt sexy uitzien (hoewel mannen er misschien helemaal niet over nadenken, is het een aangrijpende kwestie voor vrouwen). Haar andere verklaring zegt dat de boob-maat niet alles is. Ze heeft haar punt, gezien wat een succesvol model en later actrice is (met haar hoofdrollen in Paper Towns en Suicide Squad). Delevingne is blij met haar lichaam en weet dat ze erop kan vertrouwen bij het opbouwen van haar carrière. En omdat ze zo sexy is, kan ze nog wat meer normen voor schoonheid stellen!

Rachel Bilson

De naam van Rachel Bilson vliegt niet zo hoog als die van sommige van haar collega's (zoals Katie Holmes bijvoorbeeld) - hoewel er niets in de weg staat dat ze in glorie opkomt. Ze heeft een aantal shows op haar naam staan, namelijk The OC en Hart of Dixie, verschillende hoofdrollen in blockbusters, Jumper en The To Do List. Als je acteurs op de toplijst bespreekt, kun je haar naam weglaten, maar zodra je haar ziet, is het een totaal ander verhaal. Ze komt meteen thuis en is bijna ongelooflijk geweldig in al haar gemoedstoestanden (elegant en modieus of bescheiden maar speels). Pas als je beter kijkt, merk je dat haar borsten niet heel groot zijn. Daarom laat Bilson zichzelf nu en dan uitstappen zonder haar bh, een outfit aantrekken die haar slanke lichaam en welgevormde taille eer aan doet. Hoe dan ook, ze slaagt erin er verwoestend sexy uit te zien zonder overvloedige borsten vooraan.

Ariana Grande

Het is niet lang geleden dat Ariana Grande zo jong was dat niemand erover zou dromen haar sexiness te bespreken en haar te vergelijken met andere sekssymbolen - en ze ziet er nog steeds uit alsof ze op dit moment op school werd verwacht. Maar ondanks haar leeftijd stelt ze zichzelf voor als een sexy popster, en er is niets dat ons ervan weerhoudt om haar charmes te bespreken - en haar borst.

Op 24 heeft Grande een benijdenswaardige carrière gemaakt met het zingen van popmelodieën, en haar reeks hits zoals Side to Side, Into You en Problem bracht haar dollars in miljoenen. In de beste Playboy-traditie is ze dol op zichzelf te maken als een terughoudend schoolmeisje of een paar konijnenoren op te zetten. En hoewel ze niet kan bogen op grote steun van haar bovenste gedeelte (haar borsten zijn niet haar meest opvallende deel), brengt ze haar beelden idealiter over (of het nu opzettelijk is of niet). Grande's gezicht en lichaam spreken boekdelen over seks zonder wellustige addenda.

FKA Twigs

Juist, u krijgt de boodschap misschien niet op het allereerste moment, dus wacht even af. Hier is een vrouw die geweldig en overweldigend is en perfect kan overkomen zoals getuige is van deze coverfoto voor V Magazine. Waardeer haar sexiness en talent want ze heeft beide.

FKA Twigs is echter geen model - ze is een Britse zangeres die avant-gardemuziek componeert die een zeer individuele mix is ​​van verschillende stijlen met r & b en EDM. Hoewel ze een baanbrekende muzikant (en producer!) Is, zul je niet denken aan muziek die naar haar kijkt - of wel? Ja, FKA Twigs is zo sexy als dat ze er geen twijfel over doen ... Hoewel haar borst nauwelijks de natte droom van iemand kan zijn, neemt dit haar afnemende uiterlijk niet weg. Voor een, Robert Pattinson is zo'n fan van haar dat hij ging en verloofd met haar, en ze lijken een gelukkig paar.

Rihanna

Eerst en vooral is Rihanna een onbetwiste koningin. Er is bijna niemand die eraan denkt kritiek op haar lichaam door te geven, en als er zo iemand opduikt, zou Rihanna hen ter lastering ter gronde brengen. Ze heeft veel talent en seksueel aantrekkelijk, dus ze heeft gelijk en de defamers hebben vanaf het begin ongelijk. Rihanna is dus absoluut, onmiskenbaar magnifiek en weelderig. Ze kan scherp en uitnodigend zijn op hetzelfde moment, haar derrière, haar gezicht behoort tot de beste die de natuur kan bieden. Als ze een kleine tekortkoming moet hebben, kan dat in de boob-sectie zijn - maar het is niet zo geweldig dat ze het niet kon herstellen door zich goed te kleden. Dus elke afwijkende stem dat ze een godin is die naar ons is afgedaald, zal op dove oren vallen.

Maggie Q

Over Aziatisch-Amerikaanse sekspictogrammen in de entertainmentwereld gesproken, de naam Lucy Liu komt me meteen te binnen - en blijft trouwens, hoewel haar borst trouwens ook niet van verbluffende proporties is. Nou, de laatste tijd is Liu verhuisd om ten minste een deel van de troon te geven aan Maggie Q, een actrice uit Hawaii. De dame heeft Vietnam, Pools en Iers bloed in haar aderen en een lichaam dat prachtig is in elke centimeter. Als de naam niet meteen aanbelt, denk dan terug aan Mission Impossible III, Divergent, Live Free of Die Hard en tv-programma Nikita waar je haar niet kunt missen! Maggie Q is een tovenaar van vechtsporten en haar vaardigheden zoals weergegeven op de set zijn net zo professioneel als ze geweldig zijn. Oh, en ze is zo sexy dat je misschien zelfs geen aandacht schenkt aan het feit dat ze niet erg vol in de borst is. Trouwens, het had ook geen invloed op haar modellen, want ze werkte als model in haar dagen voor acteren.

Zoe Saldana

Heb je een opvallende kist nodig om een ​​topactrice te worden? Nee, dat doe je niet, zoals vele beroemde actrices je zullen vertellen - Zoe Saldana, bijvoorbeeld, die buitengewoon rijk is en nog steeds snel haar carrièrestappen opschuift. Star Trek, Guardians of the Galaxy, Avatar, Colombiana, Nina, The Losers - hier is een veel verkorte lijst van de hitfilms in de kassa die ze sierde met haar acteerwerk. Bovendien staat ze de komende jaren nog acht films uit. Ze heeft werk voor haar in vervolg op Avatar en The Avengers / Guardians of the Galaxy-serie. Als je naar haar kijkt, denk je alleen maar aan hoe sprankelend sexy ze is en vergeet saillante details van haar biografie - namelijk dat ze 39 is, ze heeft een man en is bevallen van drie, DRIE kinderen! Dus ze is zeer succesvol in haar werk, privéleven en het handhaven van een geweldige mate van fitness. Alleen haar cupmaat blijft vrij klein - maar wat maakt het uit?

Lupita Nyong'o

De carrière van Lupita Nyong'o is nog steeds niet zo indrukwekkend als die van andere actrices op deze lijst, maar ze is vastbesloten om verheven doelen te bereiken en haar optredens in films als Star Wars: The Force Awakens, The Jungle Book en 12 Years a Slaven laten zien dat ze in de nabije toekomst een prominente jonge actrice wordt. Afgaande op haar bekwaamheid in die films die iedereen zag (als je dat niet hebt gedaan, is het de moeite waard om het te doen) kunnen we verwachten van haar verdere uitingen van prachtig acteerwerk - en sexyheid! De stijl van Lupita is niet heel gewoon voor een actrice: een militair kort kapsel, haar bescheiden maar zelfverzekerde manieren in combinatie met een prinsesachtige manier om zichzelf te tonen, produceren een onvergetelijke indruk. Ze is minus gewenste opvallende borsten, maar dat neemt niets weg van haar super-sexy statement.