Voorbereiding op de grote dag

"Ze ziet er prachtig uit", hoor je je vrienden en familie fluisteren terwijl je door het gangpad loopt. Het is de droom van elke meid om er op de dag bloedloos mooi uit te zien. Goede voeding en lichaamsbeweging is de manier om je doel voor gewichtsverlies te bereiken. Begin met de volgende suggesties om je lichaam voor te bereiden op de Grote Dag .

Gewicht training

Als je je programma echt wilt optimaliseren, pomp het dan op met krachttraining . Natuurlijk kun je een paar kilo verliezen door simpelweg je voedselinname te verminderen en het juiste voedsel te eten. Maar om je uitkomst te maximaliseren en tegelijkertijd sterker te worden, zal het toevoegen van krachttraining aan een trainingsroutine je helpen verschillende kledingmaten te laten vallen en je helpen het uit te houden voor na de bruiloft.

Krachttraining

Krachttraining helpt de lichaamsvet samenstelling te verminderen en verhoogt de spier samenstelling, wat op zijn beurt helpt calorieën te verbranden tijdens het rusten. Je jurkmaat is kleiner dan wanneer je alleen al door dezelfde voeding verliest, omdat je meer spieren krijgt en meer vet verliest. Een paar extra browniepunten zijn dat het ook helpt bij het voorkomen van osteoporose op latere leeftijd, helpt je een goede nachtrust te krijgen, je immuunsysteem te stimuleren en je houding te verbeteren - en dat is geweldig voor die bruiloftsfoto's! 2 gewichtstrainingssessies naast uw cardiosessies brengen u dichter bij uw doel.

Dieet, maar niet verhongeren

Als je niet genoeg eet, zal je lichaam denken dat het uithongert, wat ernstige gezondheidsproblemen heeft. De meeste crashdiëten breken spieren af, waardoor je denkt dat je bent afgevallen. Wanneer je echter weer normaal begint te eten, zijn je spieren verloren en krijg je eigenlijk meer lichaamsvet dan voorheen, daarom zijn krachttraining en een verstandig uitgebalanceerd dieet cruciaal voor het behoud van een gezond gewicht .

Echt gezonde voeding regels

Afvallen geleidelijk. Geef jezelf minimaal 3 maanden. Dit helpt je om af te vallen en je tijd te geven om nieuwe gezonde gewoonten en een gezonde levensstijl te leren. Vul jezelf met complexe koolhydraten en volkoren zoals bruine rijst, volkoren brood en volkoren pasta.

Witte zetmeelrijke snacks met veel vet en veel suiker houden je slechts korte tijd vol en missen belangrijke voedingsstoffen.

De volgende tips zullen ook erg handig zijn.

  • Eet veel groenten en fruit, want ze zitten vol vitamines en mineralen en hun bulk vult je meer, minus de calorieën.
  • Maak swaps voor snacks zoals popped popcorn of een handvol amandelen in plaats van chips, magere zuivel in plaats van vol vet.
  • Drink veel water om gifstoffen te verwijderen en je metabolisme te stimuleren.

Met deze tips op zijn plek, ben je ongetwijfeld het mooiste meisje in de kamer!

Over de auteur

Australian Lifestyle & Fitness is een online bedrijf voor gewichtsverlies dat haar leden interactieve gewichtsverliesprogramma's biedt. Het programma is gebaseerd op een uniek dieetprofiel en uw doelstellingen voor gewichtsverlies en voedselkeuzes. Australian Lifestyle & Fitness geloven dat je kunt afvallen zonder je levensstijl te verliezen. Het programma is een hit in Australië, Nieuw-Zeeland en breidt zich nu uit naar de VS en het VK. Ga naar gewichtsverlies voor meer informatie.