Mijn ex-vriend heeft nog steeds gevoelens voor mij

Na een breuk vroegen sommige vrouwen zich af of hun exen echt van hen hielden. Ze vragen zich misschien af ​​of de geliefde die ze in de relatie voelden vanaf het begin waar was. Sommige echtparen vroegen zich zelfs af waarom ze überhaupt trouwden. Sommigen hopen nog steeds dat ze weer bij elkaar kunnen komen, omdat ze nog steeds gevoelens bij de andere persoon hebben.

Sommige mensen hebben gewoon tijd nodig om hun gevoelens te verwerken, inclusief ex-vriendjes. Sommige mensen vertonen tekenen dat ze terug willen naar hun eerdere relaties. Ze realiseren zich misschien dat ze nog steeds echt van de ander hielden en dat ze bereid zijn hun manier van doen te veranderen. Als je vermoedt dat dit is wat je ex doormaakt, zijn hier enkele tekenen die je misschien moet bekijken om zeker te zijn.

Tekenen dat hij nog steeds in je zit

1. Hij houdt nog steeds contact met je

Na een breuk is het erg belangrijk om alle vormen van communicatie af te snijden, zodat beide partijen een duidelijk beeld hebben van wat er is gebeurd en wat er mis is gegaan. Als er echter voldoende tijd is verstreken, kan je ex contact met je opnemen. Hij is nog steeds in je. Hij mist je veel en beseft dat de relatie een tweede kans verdient.

Mogelijk ontvangt u teksten, chats, e-mails en telefoontjes van hem. Dit geldt vooral als hij degene was die de relatie in de eerste plaats heeft verbroken. Als hij je belt omdat hij zijn spullen wil regelen of zijn aandeel in de verkoop van je gedeelde condominium wil krijgen, is dat een ander scenario. Maar als hij je belt en wil weten hoe jouw dag is verlopen, verwacht dan dat hij je de volgende dagen om een ​​date vraagt. Meer informatie over hoe je hem voorgoed terugkrijgt in deze link hier.

2. Hij noemt uw familie en mensen met u verbonden

Je bent misschien bang om opnieuw gewond te raken en je zou kunnen besluiten dat je voorlopig niet met je ex wilt praten. Dit is begrijpelijk. Als hij u echter niet kan bereiken, zal hij moeite doen om contact te houden met uw familie en vrienden. Dit is niet van toepassing wanneer hij al vrienden is met je vrienden voordat je met daten begon. Maar toen hij bepaalde mensen door jou kende en iedereen die jou kent blijft berichten sturen om te zien hoe het met je gaat, is hij nog steeds in je geïnteresseerd.

Zelfs als hij harde woorden van je vader of je vrienden zou ontvangen, zal hij bereid zijn ze te nemen, omdat hij weet dat het zijn prioriteit is om je terug te krijgen. Hij zal een poging doen om te weten hoe het met je gaat, waar je bent en of je iemand hebt gevonden door de mensen die dicht bij je staan. Hij laat iedereen weten dat hij geen reboundrelatie heeft met iemand anders via je beste vrienden.

3. Hij volgt je op sociale media

Sommige exen willen vrienden blijven omdat ze met elkaar zijn doorgegaan. Ze willen gewoon vrienden blijven, maar ze zijn niet van plan terug te keren naar de relatie die eindigde. Als je ex je berichten echter nog steeds leuk vindt, je goede morgen een bericht stuurt, throwback-foto's plaatst, herinneringen ophaalt uit je dates, wees gerust dat hij nog steeds gevoelens voor je heeft.

Je merkt misschien dat zijn nieuwe Instagram-berichten gaan over je favoriete eten of je favoriete resort. Dit is een enorme weggever die hij opnieuw wil verbinden. Jij en je relatie met hem lopen voortdurend in zijn hoofd en hij mist je. Je ex-vriend zal een drang hebben om je goed in de gaten te houden en hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je geen nieuwe schoonheid op sociale media zult vinden.

Het komt neer op

Dit zijn slechts enkele van de tekenen dat je ex je nog steeds terug wil. Er zijn andere manieren om te vertellen, dus wees voorzichtig als hij enige tekenen van genegenheid en zorg vertoont. Als je hulp nodig hebt om terug te keren met hem, kun je de hulp van familie, vrienden en deskundige adviseurs op internet vragen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je gaat doen. Uiteindelijk is je geluk belangrijk, dus wees voorzichtig om te beslissen of je je ex echt wilt loslaten of dat je het gezegde wilt proberen dat liefde de tweede keer zoeter is.