Hint, Hint: hint naar de verlovingsring die u echt wilt

Het adagium luidt dat een verlovingsring ons salaris drie maanden moet kosten. Voor de meeste Amerikanen is de realiteit echter meer dan twee weken waard.

Kun je je diamanten verlovingsring krijgen met een budget van twee weken? Als dit niet het geval is, zul je een aantal serieuze hints moeten doen.

Het is smakeloos om ronduit te vragen naar de ring die je wilt, maar je moet de liefde van je leven wat begeleiding geven. Gebruik deze tips om ervoor te zorgen dat u de gewenste ring krijgt.

Laat digitale notities achter

Als u een computer deelt, is dit de perfecte gelegenheid om "per ongeluk" een webpagina open te laten voor uw favoriete juwelier of een ring waar u van houdt. Wanneer uw partner de computer vervolgens gaat gebruiken, zullen ze uw hint vinden.

Je kunt ringen leuk vinden of delen waarvan je denkt dat ze mooi zijn op Facebook. Of je kunt een nieuw bord maken op Pinterest.

Gebruik visuals

Sommige mensen doen het veel beter met beelden dan met woorden. Dit geldt vooral als ze niet goed thuis zijn in sieraden.

Je kunt je favoriete Instagram-accounts delen. Je kunt reageren op de ring van je vrienden nadat ze het aan jou en je partner hebben getoond.

Een minder subtiele hint zou zijn om tijdschriftpagina's van ringen te verwijderen die je mooi vindt. Deze methode is misschien directer, maar werkt goed voor de persoon die hints niet goed opmerkt.

Een andere optie is om te pauzeren en te wijzen op ringen die je mooi vindt als je twee een winkel passeert. Het duurt maar een seconde en ze hebben een duidelijk beeld van wat je leuk vindt.

Focus op de elementen

In plaats van te proberen een heel ringontwerp aan te duiden, concentreer je je op de afzonderlijke elementen die voor jou belangrijk zijn. Je zou een gesprek kunnen voeren over het soort metaal dat je verkiest.

Laten we zeggen dat jullie je klaarmaken voor een date en sieraden aantrekken. Dit is het perfecte moment om te vermelden dat goud je huid complimenteert, terwijl zilver er saai uitziet.

Je zou kunnen wijzen op de vorm van de steen die je verkiest. Dit is een element dat de meeste mensen meteen opmerken nadat ze de eerste sprankeling hebben overwonnen.
Je kunt reageren op de vorm van een huidige ring die je bezit. Of je zou de nieuwe rock van een beroemdheid kunnen noemen.

Ten slotte, terwijl iedereen ervan uitgaat dat verlovingsringen diamanten moeten zijn, hoeven ze dat niet te zijn. Als je een niet-traditioneel meisje bent, moet je een hint geven naar de steen die je wilt.

Je moet je partner ook laten weten dat je oké bent met nepverlovingsringen. Deze stenen houden bijna iedereen voor de gek, zijn betaalbaar en perfect om te dragen tijdens het reizen.

Haal je droom diamanten verlovingsring

Gebruik deze tips en u kunt zich verheugen op de diamanten verlovingsring van uw dromen. Vergeet niet om verrast te handelen wanneer de liefde van je leven eindelijk de vraag oproept.

Bekijk onze blog voor meer advies over levensstijl en relaties.