Belangrijke tips voor mensen met een gescheiden vader

Als je ervoor kiest om met een alleenstaande vader te daten, moet je er rekening mee houden dat deze mensen zelf in een categorie vallen. Ze zijn niet zoals jongens die nog niet getrouwd zijn - het zijn plaatsen geweest en ze weten dingen, maar toch besloten ze het nog een keer te proberen. Net als andere mensen kennen ze echter nog niet alle regels; desalniettemin zijn er eigenschappen die kenmerkend zijn voor de stam, en je moet er echt voor zorgen dat je een succes hebt met een enkele vader.

Eerst en vooral heeft een alleenstaande vader zijn kind (eren) in gedachten, dus hij is niet vrij met zijn tijd. Veel hangt af van hoeveel kinderen hij heeft, wat hun leeftijd is en hoeveel tijd ze thuis doorbrengen. Deze overwegingen geven zijn leven in grote mate vorm, dus een vrouw die nog geen kinderen heeft, kan de motieven van de man die zijn gedrag beheersen misschien niet begrijpen. Ze heeft inzicht en bewustzijn nodig, dus enkele tips zullen van pas komen.

Wanneer je met een alleenstaande man met kinderen uitgaat, zul je deze tips nuttig vinden om valkuilen bij relaties te voorkomen.

Neem een ​​ondersteunende houding aan.

Met een alleenstaande vader kunnen situaties enorm verschillen. Wanneer de kinderen door zijn ex-vrouw worden opgevangen, is hij misschien vrij met zijn tijd en besteedt hij er veel aan om uw relatie te ontwikkelen. Aan de andere kant kan hij een strak schema hebben, en op andere dagen heeft hij geen uur over. Zijn plannen zijn geneigd van de ene dag op de andere te veranderen; hij kan een paar dagen achter elkaar geen contact hebben en deze overwegingen vereisen begrip. Je zou klaar moeten zijn om plotselinge veranderingen en uitval te verwerken.

Deze voorbeelden stellen hem over als een verantwoordelijke persoon die zijn vriendin om een ​​goede reden teleurstelt, dus als je dit soort dingen niet wilt tolereren, denk er dan twee keer over na om de relatie te onderhouden.
Haast je niet om zijn kinderen te voeden.

Een relatie gecompliceerd door kinderen vereist een speciale benadering, doelbewust en langzaam. Je moet extra gevoelig zijn voor kinderen in de buurt. Het is prima dat je zin hebt om hun nieuwe moeder te worden, maar je moet de kinderen laten zien hoe intiem je op dit moment met ze kunt zijn. Accepteer ze zoals je ze vindt, en heb geen haast om hun moeder te vervangen. Gedraag u op natuurlijke wijze, neem deel aan hun activiteiten en vermijd te dichtbij te komen zonder de intentie dat u het kunt doen.

Vergeet niet dat de gescheiden vrouw op de foto blijft.

Je partner en zijn ex hebben een geschiedenis achter de rug, en het is logisch dat ze af en toe elkaar zouden willen ontmoeten om gemeenschappelijke kwesties te bespreken. Het kan in het voordeel van je huidige relatie zijn als ze eindelijk wat ontrafelde punten tussen hen komen regelen. Als je denkt dat het op de een of andere manier lastig is, praat er dan over met je vriendje - je moet misschien open zijn over hun vergaderingen en de redenen achter hen, zodat je duidelijk kunt begrijpen wat er aan de hand is.

Hij is ook andere dingen naast een ouder.

Ouderschap vormt een groot deel van zijn leven, hij zal daar zeker een sterke nadruk op leggen, maar eigenlijk heeft hij andere facetten van zijn persoonlijkheid. Als je relatie zo ver ontwikkeld is dat ze samen intrekt en een volwaardige familie wordt, denk er dan aan dat je misschien nog onontgonnen kanten van zijn aard gaat ontdekken.

Voorkom dat een enkele vader een meer toegewijde relatie aangaat.

Nou, deze regel is van toepassing op alle mannen en alle relaties, maar het kan destructiever zijn voor een man met kinderen. Ze zijn al een gezin, laat ze het tempo bepalen en daarmee laten zien dat iedereen vertrouwd is met het arrangement. Hij is moeilijker in te zetten om dingen te regelen en te laten lopen, en je zult je aandacht tonen door met hem mee te spelen.

Zorg dat hij voldoende ruimte heeft.

Je weet dat je deel gaat uitmaken van een systeem dat al een hele tijd werkt, en er zullen aanpassingen aan beide kanten zijn. Zorg ervoor dat hij zich op zijn eigen voorwaarden aanpast aan de nieuwe situatie, hoewel het betekent dat hij zichzelf soms onbeschikbaar kan maken. Veranderingen kunnen vervelend zijn, maar dat betekent niet dat ze negatief zijn. Hij beweegt in de goede richting, alleen kan hij niet zonder omleidingen. Het is geen teken van zijn onverschilligheid; het is gewoon dat zijn verantwoordelijkheden zijn kwaliteitstijd met jou beïnvloeden. Laat hem ruimte hebben als je ziet dat hij het nodig heeft, laat zien dat je niet wilt dat hij namens jou uit elkaar wordt gerukt.

Haast je niet in de relatie.

Het zou een vergissing zijn om te denken dat je het snel gemaakt hebt - vooral als je man geen relatie meer heeft. Het kan hem verlaten hebben met brandende gevoelens van woede, schuldgevoel, herinneringen aan situaties die niet goed geregeld zijn, en je zou het uiteinde ervan kunnen krijgen. Je moet ervoor zorgen dat hij de overblijfselen van de vorige bijlage heeft afgeschud en vrij is van oude problemen. Jullie hebben misschien allebei een geweldige samenwerking tot stand gebracht, maar de noodzaak om wat resterende problemen op te lossen kan hem behoorlijk betrekken, zodat hij niet helemaal beseft wat er nu met hem gebeurt. Deel je gevoelens en attitudes en houd er rekening mee dat je met een andere snelheid beweegt.

Het daten van een alleenstaande vader kan heel leuk en ongelooflijk de moeite waard zijn. Je bent met iemand die familie en verantwoordelijkheden serieus neemt en in staat is tot grote liefde. Maar alleenstaande vaders hebben ook meer mensen in hun leven en dat kan enige aanpassing vereisen als je er niet aan gewend bent. Wees ruimdenkend, geniet ervan hem te leren kennen en kijk waar de relatie je brengt.

Het laten kleven bij een alleenstaande vader is een andere propositie die zijn eigen beloningen oplevert: je weet dat hij een familieman is die liefde, steun en wederzijdse zorg begrijpt. Het probleem is dat zijn leven onlosmakelijk verbonden is met dat van andere mensen, en voor hem komt de aanpassing veel moeilijker. Je moet open blijven, plezier hebben in het samen hebben van een leuke tijd en de relatie op een natuurlijke manier laten ontwikkelen - je zult het misschien op die manier leuk vinden!