Zijn millennials meer geïnteresseerd in contact maken dan uitgaan?

Er zijn veel dingen die een generatie definiëren. Zoveel mensen proberen er een leeftijd aan te geven, het wordt meestal bepaald door gedrag, vooral hun sociaal gedrag. Hoeveel ouderen klagen over een loskoppeling in de samenleving vanwege een gebrek aan persoonlijke interacties? Hoeveel mensen klagen over een rechtmatig karakter of hoe gemakkelijk iemand het heeft? Deze generatie Y, zoals in "Y bestaan ​​ze?" Wordt vaak gedefinieerd door technologie. De jaren waarover mensen debatteren als de opkomst van Generatie Y omvatten de uitvinding van de personal computer en reiken helemaal tot de eerste iPhone. Hoewel sociaal gedrag vaak een generatie definieert, is het iets, mogelijk zelfs meer dan sociaal gedrag, of op zijn minst een groot deel van wat dat sociale gedrag dicteert, verbonden met de beschikbare technologie. Het gebruik van de smartphone, de verslaving aan games, het nep-sociaal gedrag van sociale media en natuurlijk de hook-upcultuur die wordt gedefinieerd door apps zoals Tinder, zijn allemaal stereotypen van de millennial-cultuur, maar is er iets waar?

Is het een feit dat millennials niet geïnteresseerd zijn in relaties? Duiken we gewoon in een cultuur waar de enige relaties die persoonlijke interacties hebben, afhankelijk van hoe je het doet, voor lichamelijk plezier zijn? Welnu, het ding over millennials en hun toegang tot en ontwikkeling van internet stelt ons in staat om in de feiten te duiken en de waarheid te vinden, niet dat dat ooit iets voor iemand is geweest.

Een van de dingen waar mensen op wijzen is een latere leeftijd van het huwelijk. Hoe vaak heb je een familielid dat je smeekt om te trouwen, zodat ze je naar het huis van de schoonfamilie kunnen duwen of voor je om een ​​baby te krijgen zodat ze kunnen proberen de knikken te repareren die ze niet bij je konden hebben? Het is omdat dingen in de loop van de tijd zijn veranderd. Wat was een 20-jarige gemiddelde leeftijd voor het huwelijk in de jaren '50 veranderd in een gemiddelde leeftijd van 22 en 24 in de jaren 1980 en 1990? Nu is de gemiddelde leeftijd van het huwelijk 28. En dat is geen slechte zaak. Technologie verandert niet alleen ons sociale leven, maar ook ons ​​fysieke leven. Mensen leven langer en gezonder en kunnen meer tijd besteden aan hun alleenstaande en getrouwde leven. En beide zijn er waarschijnlijk beter voor.

Echtscheiding is moeilijk. Elke breuk is moeilijk, maar het brengen van de wet, evenals financiën en soms kinderen, maakt het aanzienlijk moeilijker. En toch lijkt het bijna een nietje van cultuur, nietwaar? Het aantal echtscheidingen zou de grens van 50% hebben overschreden en met de Kardashians die op dezelfde dag trouwen en scheiden, lijkt het erop dat de bruiloft plaatsvindt en misschien is een huwelijksreis alles wat mensen willen. De feiten zeggen echter anders. In de jaren '90 zijn bijna 5 van elke 1.000 mensen gescheiden, terwijl dat aantal vandaag minder is dan 3 voor elke 1.000. Maar wijst dit op de aansluitingscultuur waar je oude buurman je van beschuldigt?

Echtscheiding is niet het enige dat afneemt. Grafieken laten zien dat mensen minder vaak eerder seks hebben, en zelfs dat seks in totaal voor de Verenigde Staten en andere landen afneemt. Ondanks het gemak van toegang tot seks met hookup-sites, ondanks de groeiende seksuele cultuur, ondanks het feit dat je die lastige kwestie van seks kunt wegsnijden en weet of iemand het wil hebben alleen op basis van welke app je gebruikt, hebben mensen minder seks.

Tinder heeft verschillende eigen onderzoeken uitgevoerd die niet alleen zeggen dat Tinder-gebruikers evenveel seks hebben als offline mensen, maar dat Tinder-gebruikers eerder op zoek zijn naar een toegewijde relatie dan mensen die niet online zijn. Het is zelfs zo dat Tinder-gebruikers eerder een toegewijde relatie zullen vinden en behouden dan mensen die relaties persoonlijk vinden.

Dus is Generation Y echt de hookup-generatie. Ondanks wat je buurman misschien uit zijn schommelstoel op de veranda schreeuwt, zegt het bewijs nee. Seks op gemakkelijk toegankelijke tv, gemakkelijke en gratis toegang tot pornografie, apps en sites waarmee mensen die op zoek zijn naar seks gemakkelijk seks kunnen vinden en ontmoeten, al deze inhoud en technologie op de vingertoppen, en seks als geheel wordt iets minder frequent. Echtscheiding is mislukt, toegewijde relaties zijn toegenomen, en het kan zijn dat mensen geloven dat millennials alleen maar willen aansluiten.

Seks is een ongemakkelijk onderwerp en een onderwerp dat aanzienlijk wordt verergerd door een gesprek met iemand met wie je familie bent. Nu er informatie over is, iedereen, zowel voor het goede als voor het slechte, leren mensen eerder en zijn er meer over geïnformeerd. Er is geen eenzijdig gesprek met ontbrekende informatie, geen vragen onbeantwoord gebleven en dat is niet altijd goed. Mensen zijn meer klaar om de wereld aan te gaan met meer informatie en seks is geen uitzondering.

Generatie Y heeft niet meer seks, ze zijn gewoon meer klaar voor wanneer het klaarkomt.