Dating Tips voor mensen ouder dan 40

Bij het zoeken naar een adembenemende levenspartner die zijn groene jeugd al voorbij is, kun je iemand tegenkomen die aan de verkeerde kant van 40 staat en nog niet is getrouwd. Nu kan een dergelijke huwelijkstoestand opgetrokken wenkbrauwen veroorzaken en een zekere verdenking oproepen. Wat is er in het verleden van de man om zijn langdurige vrijgezel te verklaren? Als je samen bent, voelt het zo goed, en toch kun je je voorgevoel niet van je afschudden: wat als hij te kieskeurig is? Of speelt hij met je hart? Of is hij erg narcistisch? Of schuwt hij serieuze toewijding? Hoe kan uw relatie zich ontwikkelen, oplossen en blijven belonen? Kan het überhaupt duren?

Je moet deze twijfels echt oplossen, dus om de relatie met open ogen aan te gaan, kun je over de volgende zes punten nadenken:

1. Onderzoek zijn vroegere relaties

Sommige jongens zijn erop gebrand om terug te halen hoe goed ze waren - altijd zijn geweest - voor al hun vorige vlammen, maar hebben geen commentaar om te maken wat er mis is gegaan, het is een teken voor je om tweede gedachten over hem te hebben: hij lijkt zich niet bewust te zijn van zijn eigen tekortkomingen, of misschien voorkomt zijn verstokte narcisme dat hij vaste relaties opbouwt.

2. Luister naar wat hij te zeggen heeft over zijn vroegere vriendinnen

Hij heeft zeker een aantal vriendinnen gehad - wat heeft hij daarover te zeggen? Zodra hij steeds dezelfde klachten herhaalt (ze waren erg veeleisend, ze verwachtten te veel van hem, ze kozen hem onophoudelijk) - het zou erop kunnen wijzen dat hij geneigd is om weg te spelen van hetzelfde scenario dat al zijn relaties heeft ondermijnd. Er is een mogelijkheid dat u op weg bent naar dezelfde behandeling.

3. Maak plannen voor de toekomst

Kijk of hij bereid is om de onderwerpen van het huwelijk en je toekomst samen te bespreken. Als hij er blij mee is - goed en wel. Mannen die van dergelijke onderwerpen proberen af ​​te wijken, zullen zich waarschijnlijk niet binden.

4. Laat hem uitzetten over het huwelijk

Gezinsgezinde mannen zullen ongetwijfeld uitgebreid over het huwelijk spreken. Ze hebben betrekking op de gelukkige huwelijksverhalen van hun vrienden en verwijzen niet naar denigrerende huwelijken. Dus degenen die het idee van het huwelijk naar beneden spelen, grijns en jeer, misschien degenen die niet hun liefde aan een bepaalde vrouw willen begaan.

5. Duik in de geschiedenis van zijn familie

Zijn gedachtegang over toewijding en huwelijk wordt vaak gevormd door zijn familie: jongens die afkomstig zijn van gescheiden ouders of gezinnen die door controversiële kwesties zijn getroffen, kunnen vervormde ideeën over het huwelijk hebben, en dat zal het uitwijzen over uw relatie. Hieruit volgt natuurlijk niet dat kinderen die uit gescheiden ouders zijn geboren, onvermijdelijk ook van hun partners moeten scheiden - sommigen van hen kijken naar de problemen van hun ouders en besluiten om dezelfde fouten te voorkomen. Toch is het de moeite waard om op te letten dat mannen hun gezinssituatie negeren of er nog steeds last van hebben. Je kunt zijn houding ten opzichte van het huwelijk en zijn relatie begrijpen en de patronen begrijpen die zijn gedrag beheersen.

6. Controleer op de overeenstemming van waarden

Duik in het niveau van overtuigingen - zijn jullie allebei spiritueel, delen jullie religieuze ideeën? In het geval dat je heel anders bent in die sferen, is er een kloof die kan voorkomen dat je lang samen blijft, zelfs als je voorlopig best gelukkig bent. Het is in orde, zolang je niet zelf denkt aan de levensduur, maar als je geest op de lijn van een langdurig huwelijk loopt, is het goed om je verschillen grondig te bespreken om te zien of ze misschien verder gaan de weg ergens in de toekomst.

Als je eenmaal hebt ontdekt dat je vriendje toegewijd is aan je relatie en klaar is om over het huwelijk te praten, investeert hij al in je leven samen en deel je dezelfde spirituele achtergrond, dan doet zijn gebrek aan eerdere relaties er niet zoveel toe. Het zou natuurlijk beter zijn als hij ervaring had met serieuze relaties, maar zoals de zaken er nu voor staan, kunt u rekenen op blijvende gevoelens en toewijding.

Aan de andere kant, als jullie beiden weinig gemeenschappelijke opvattingen hebben, vind je hem terughoudend om zijn geschiedenis te delen, hij raakt nooit de onderwerpen van de toekomst en het huwelijk aan, het is een zeker teken dat hij niet te vertrouwen is voor een langetermijnrelatie. Als dat is waar je naar verlangt, wil je misschien verder gaan op zoek naar een serieuze gezinsgerichte man.