Datingtips voor een alleenstaande ouder

Dus je partner is bij je weggelopen en je helemaal verwoest achtergelaten en met een kind (of misschien twee). Je bent van nature slim, met je zelfrespect zo laag als het nooit is geweest, en als de tijd ooit deze wond kan genezen, is het net begonnen, dus er is nog geen resultaat in zicht. Je kauwt op de bittere pil van het leven single en je weet zeker dat je nooit iemand tegenkomt die aardig van je houdt en zijn leven met het jouwe wil samenleven. Desalniettemin is enige tijd versleten, zul je het zelfvertrouwen herwinnen en kunnen je gedachten beginnen te veranderen in het ontmoeten van een nieuwe liefde. Nu de wens daar is, wil je misschien een paar richtlijnen hebben om je te helpen op weg naar een liefdevol hart.

Maak kennis met een verlangen om een ​​nieuwe partner te vinden

Als je vrienden hebt die luidruchtig zijn omdat je geen nieuwe partner nodig hebt of je schuldig voelt omdat je er een wilt, moet je ze niet horen.

Het betekent niet dat je niet alleen verder kunt: je kunt en je hebt het al een tijdje gedaan, dus het is niet gerelateerd aan je handicap, maar eerder aan het vormgeven van je toekomst.

Je voelt je heelheid, dus je innerlijke roep om een ​​nieuwe partner is een weerspiegeling van je emotionele en fysieke behoeften, wat nooit betekent dat je zwak of afhankelijk bent.

Integendeel, het openlijk accepteren van je echte behoeften is kenmerkend voor een moedig en eerlijk persoon die geconfronteerd wordt met problemen die zijn geschoren door onnodige aarzeling.

Ten slotte maakt vierkantheid over het ontmoeten van een verwante ziel het gemakkelijker om je wens uit te laten komen.

Spreek uw wens uit met potentiële partners

Denk er niet twee keer over na om de mensen om je heen te vertellen wat voor soort persoon je zou willen ontmoeten en wat je uiteindelijke doel is. Ze kennen waarschijnlijk een persoon die mogelijk in uw rekening past. Het kan veel beter zijn om iemand te ontmoeten die voor je vrienden kan instaan.

Herzie je verleden

Je ervaringen uit het verleden slepen achter je rug. Voordat je jezelf vastlegt, kijk wat je gaat brengen in de nieuwe relatie. Het accepteren van jezelf en je bagage zal je helpen om zo eerlijk mogelijk te zijn, en dat betekent dat je begint met iets gezonds dat een goede kans heeft om te slagen.

Vergeet niet dat je er voor plezier in bent

Zoeken naar iemand die hiervoor in aanmerking komt, kan als een soort verplichting op je afkomen. Alsof je het jezelf schuldig bent en het zo snel mogelijk in orde moet maken. Dat doe je niet, dus let op dat je geniet van het datingproces.

Plan nieuwe activiteiten: ga een teamsport beoefenen, maak een wandeltocht, volg een training die je toen al wilde, probeer het nieuwe lokale restaurant. Behalve iets nieuws in je leven te brengen, zul je mensen ontmoeten die je interesses delen.

Verwacht niets

Heb je erover nagedacht om alleen maar een date te hebben om te genieten van een gezellig praatje en een heerlijke maaltijd in een sympathiek bedrijf? Maar eigenlijk is dat wat het bedoeld is. Vroege verwachtingen kunnen onnodige spanning veroorzaken die verraderlijk kan zijn. Waarom blijf je niet op plezier zitten in plaats van grote vragen te stellen over wie we voor elkaar kunnen zijn?

Richt niet op de follow-up

Als je begint te proberen te achterhalen of hij Mr. Right is of tekortschiet om het te zijn, zul je betrokken worden bij je innerlijke berekeningen. Waarom ga je niet gewoon flirten en laat je het zo gemakkelijk gaan als daten ooit kan zijn?

Gebruik sociale sites om kennis te maken

Er zijn speciale sociale sites die worden aangescherpt voor alleenstaande ouders die serieus met iemand anders willen omgaan. Het kan onderhoudend en nuttig zijn om door profielen te gaan en te zien met wat voor soort mensen daar contact kan worden opgenomen. U weet van tevoren dat deze mensen verwante zielen zijn die uw positie perfect begrijpen en u kunt altijd uw specificaties invoeren om te zien wie aan uw verwachtingen voldoet.

Weet dat je je toekomst volgens je wensen regelt

De kans is groot dat u contact kunt maken met een persoon die op zoek is naar een serieuze relatie. Denk maar aan dat je voor je geluk zorgt - dat zal je zoektocht aangenamer maken.